Daraldım...bunaldım.. Patlayacağım..

Tabii tabii dedim ya çok arkadaşım var çok aktif ve neşeli biriyim normalde.. Aslında hiç takmam bunları ama işte bazen öyle üzülüyorum ki elimde değil
bende cok üzülüyorum inanın ki... care bulamadm takmasam olmuyor.. taksam olmuyor.
üzülmeyim diyorum elimden gelen birşey değil. gercekten cok zor durumlar bunlar hele birde eş ile kavga ednce daha zor ama anlattıklarınzdan ötürü bence görüşmemeniz ve uzak olmanız daha hayırlı sizin onlara ihtiyacnız yok bu acıdan bakın.. ben ettim siz etmeyn vla cok ettim kendime.. seni sevenlerle ol gerisin boşver
benm bir arkadaşım olsa hiç takmazdm yalnızlıktan bu kadar taktm birazda onları..

Küsme ama mesafe koy hemde ciddi mesafe.. düğün dernek eş dost buluşması oluyor yüzyüze bakıyoruz. Elti görümce diğer akrabalar... mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. Bana göre Kafam rahat onlara göre çok soğuk bi insanım silip atma mesafenide koru..

O aşamayı geçtik galiba geri alınmaz sözler telafisi olaylar yaşandı.. Kendime kızdığımda bu zaten başta bunu yapabilseydim keşke

O aşamayı geçtik galiba geri alınmaz sözler telafisi olaylar yaşandı.. Kendime kızdığımda bu zaten başta bunu yapabilseydim keşke
Eltimle kaynanam birbirine hakaretler fln büyüük kavgalar ettiler yanyana gelince onlardan iyisi Yok. İki adım öteye gitseler birbirlerini çekiştirirler. Böyle iki yüzlü olmaktansa kesip atmak en iyisi... tek sığınağın eşin oluyor ve kimseden görmediğimiz sevgi anlayışı ondan bekliyoruz buda onlara fazla geliyor..

Zaten hiç kimse "ben gecimsizim, insanlarla anlaşmayı beceremiyorum" demiyor. Herkes "haksızlığa tahammülüm yok, ikiyuzlulere karşı sessiz kalamiyorum vs" diyor. Insan cuvaldizi başkasına batirirken, en azindan igneyi de kendine batirmali

Yoo yanlışınız var çuvaldızı kendime batırmak için açtım bu konuyu ben. Nerede yanlış var anlamaya çalışıyorum tekrar okursanız eğer. Ancak sizde takdir edersiniz ki haksızlığa uğrayan siz değilseniz yorum yapmak eleştirmek daha kolay oluyor. Konuyu buraya açmamın sebebi bu yoksa oturur kendi kendime de ben haklıyım onlar bunu hakettin derim :)

18 yaş çok tecrübesiz bir yaş. ne büyük hatalar yapanlar var. ben 25 yaşında evlendim bende o zamanlar için aynı şeyi düşünüyorum ama o dönemlerde onu gerektiriyormuş demekki.öyle hissetmişiz öyle davranmışız. bence bunun için kendinizi yargılamayın. geleceğe bakın.

Burada kimse sizin ne yasadiginizi tam anlamiyla bilemez.kimsede hakim degil,yargic degil siz haklisin haksizsiniz diyemez.
Sizin karar vermeniz lazim cevremde kimi isterim istemem diye.
Kuranda silayi rahimle iliskiyi kesmek yoktur.
Bizlerde cok haksizluklara ugradik,ezildik,uzulduk.Mesafe biraktik ama gorevlerimizide yerine getirdik.Ama bir bakiyorsun sevmeye sira gelince gene baskalari seviliyor.Dusunulmeye gelince ilk onlar dusunuluyor.Dun kavgali bicaklilar bugun en samimiler.
Valla onla kes bunla kes iliskiyide olmuyor.bazende dusunmek gerekiyor demekk ki hata bende diye.
Ben oyle yapiyorum.ben olurken kimseyle kus olmek istemiyorum.
Bu isin birde obur dunyasi var.
Secim sizin herkeslede kus olunmaz.

allah be yanlız kal hepimiz öyle değilmiyiz zaten anem eşim ve cocuklarımdan başka kimsem yok inanki elti-kaynana görümce yüzlerni dahi göresim yok boşverrrrrrrrrrrr

Sen eşittir ben .Bende eşimin ailesiyle öyleyim. Eltimle iyiler hepsi çünkü o bir ili yüzlü sevmesede seviyor gibi . Bende öle olamıyorum hep bundan sanirim.Rol yapmadığınızdan oluyor

Üzülmeyin herkes yalnız kalıyo.. Gün geliyo sizinle anlaşmak istemeyen Insanlar yalnız kalıyo.. Hemde öyle bir yalnız kalıyorlar ki..
Sonra bi siz iyiymişsiniz gibi davranırlar.. Ama geç oluyor...

yalnız kalmak iyidir. ben severim tek takılmayı. çünkü ne zaman biriyle iyi olsam (normal hayatta değil işyerinde) sonradan beynim ağrıyo entrikalarından resmen. free olcan boşverecen

Ben degistiremeyecegim konular ve insanlar icin kafama bir sey takmamayi ogrendim. Kendimi yirtsam da bir sey degismeyecek cunku..Hata sizde degilse full onlar hataliysa yalniz kalmaniz en guzeli..

Bende ayni durumdayım ben mi problemliyim diyorum ama hayir akrabalarimin hepsi dedikoducu birbirine cocuklarina atip tutup bi araya gelince sarmas dolas ben boyle olamiyorum...Bizi pek sevmezler babam iyi bi kurumdan emekli maddi durumu iyi kardesim ve benimde isimiz iyi.. hep biseyler beklerler bizde acikcasi umursamiyoruz bize ne yani... Kimseyle gidip gelmiyorum memleketime gelin geldim herkese cok yakinim ve evimde hicbirini istemiyorum annem babam ayri onlardan asla vazgecmem... Kardesiminde esi sorunlu daha once intihar fln etmis kardesimi benle gorusturmuyor gorusursen oldururum kendimi modunda hayir beklentimde yok onlardan maddi manevi onlardan kat kat iyiyim... Esimim ailesinden nefret ediyorum pislik hepsi daha once bikac baslikta anlattim dugun gecesi bana saldirdilar bende hepsini parcaladim diye :) issiz kaynim ve gorumcem ayri problem... yani kimseyle gorusmuyorsaniz sorum sizde degil birbirinin kuyusunu kazip hala samimi olabilen yavsak akraba kisilerinde... Benimde bu konuda canim sikkindi yazim bi dedim :)

Bende neredeyse aynıyım.en yakınlarımdan sildiğim çok insan var.bir o kadar da idare ettiğim ve silinmesi gereken insan.bende politik olamıyorum.tepkimi hemen belli ediyorum ve insanların yüzlerine pat pat sen böyle yaptın diyorum.tabi hemen dediğim çoğu zaman yapılanları biriktirip birde insanlar beni m üstüme gelmeye başladığında söylüyorum.yoksa durduk yerden sen böyle böyle yaptın sen böyle bir insansın demiyorum.genelde karşı taraf başlatıyor.sonra bende dayanamayıp içimde onların yaptıkları ne varsa söylüyorum ki karşıdakini aptal bilmesinler.offf.yoruldum gerçekten insanlarla uğraşmaktan.hep emek veriyorum iyilik fedakarlık yapıyorum ama benden kötüsü yok.ellerin yaptığı minicik bir iyilik kocaman oluyor.benimkinin adı bile anilmiyor.kimse bana minnet duysun da istemiyorum tek istediğim saygı duysun ve insanca davransın kendine nasıl istiyorsa bana da öyle davransın ama yoookkk.sadece diyorum ki Allah biliyor ya o bana yeter.kulu bilmese de olur.diyorum ama zoruma da gidiyor.ama benim vicdanım rahat.kimden bir iyilik gördüysem onun en az daha fazlasını yapmışımdır...

Aslında akrabalık ilişkilerinin çoğu böyle ki , iki yüzlülükle dolu. Yüzüne canım balım arkandan neler neler. Mesele bunu umursamamak, insanlarla aşırı samimiyet kurmamak, herkese içini dökmemek, herkesi iyi niyetli bilmemek.
Doğrucu Davut kişiliğe sahip insanlar hem dışlanıyorlar hem de yapılanları hazmedemiyorlar.
Nabza göre şerbet verenler var , herkesle arayı iyi tutanlar, iyiymiş kötüymüş farketmez, çıkarına göre hareket eden insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…