- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi Beratorium
-
Çoklu düşününce haklısın bende böyle düşünüyorum bir benmi doğruyum diyorum ama şahısları tek tek ele alınca selam vermek öte dursun yüzüne tükürmezsin inanki.. Bak özet geçeyim sana
Babam: alkolikti çalışmadı bizi çok aç sefil bıraktı çok dövdü affedemedim...
Kaynanam: 18 yaşında evlenip evinde yaşadım atmadığı iftira etmediği kötülük kalmadı en son namusuma dil uzatma cüretini gösterdi oğluma hamileyim o zaman 2 aylık felan kayın pedere dövdürdü beni yerlerde sürüklediler
Görümce: kaynanamla ortak oldu ona rağmen 7 sene önce 2 kızı ile boşanıp yanıma geldi 5 sene baktık evini aldık felan kadın öğretmen arkadaşlık sitelerinde benim resmimi kullanarak konuşmalar yaptığını yakaladım evi ayırdım arkamdan demediğini bırakmadı.
Eltim: tarzı netti zaten hep sen beni kıskanıyorsun ayaklarında gezdi en son senin kocan sarışın seviyor dedi kocamı çağırdım kaçtı gitti. Vs....Vs...Vs....
Allah başka dert vermesin,benimkiler iyiymiş ben patlamaktan vazgectim.Çoklu düşününce haklısın bende böyle düşünüyorum bir benmi doğruyum diyorum ama şahısları tek tek ele alınca selam vermek öte dursun yüzüne tükürmezsin inanki.. Bak özet geçeyim sana
Kaynanam: 18 yaşında evlenip evinde yaşadım atmadığı iftira etmediği kötülük kalmadı en son namusuma dil uzatma cüretini gösterdi oğluma hamileyim o zaman 2 aylık felan kayın pedere dövdürdü beni yerlerde sürüklediler
Görümce: kaynanamla ortak oldu ona rağmen 7 sene önce 2 kızı ile boşanıp yanıma geldi 5 sene baktık evini aldık felan kadın öğretmen arkadaşlık sitelerinde benim resmimi kullanarak konuşmalar yaptığını yakaladım evi ayırdım arkamdan demediğini bırakmadı.
Eltim: tarzı netti zaten hep sen beni kıskanıyorsun ayaklarında gezdi en son senin kocan sarışın seviyor dedi kocamı çağırdım kaçtı gitti. Vs....Vs...Vs....
yahu takıyorum işte kendime anlatamıyorum takmayım diyorum olmuyor bacm vallahi..E eşin yanında ve destek KV kp niye takar ki insan kendimize yapıyoruz sen evinde huzurun varsa şükret gerisi yalan dolan,eşinden bı müddet sonra biksr o zaman hepten dibe cokersin yapma.
biz bence sessizce kaçalımAllah başka dert vermesin,benimkiler iyiymiş ben patlamaktan vazgectim.
Parmaklarimizin ucunda gidelim ben de patlayacam diye daldık konuya derdini okudum derdime imrendim giz,yavaştan yavaştan müsaade alalım biz.biz bence sessizce kaçalım
bencede cok mantıklı haniParmaklarimizin ucunda gidelim ben de patlayacam diye daldık konuya derdini okudum derdime imrendim giz,yavaştan yavaştan müsaade alalım biz.
biz bence sessizce kaçalım
bencede cok mantıklı hani
Hahahah çok tatlısınız yaa sesli güldüm bunlaraParmaklarimizin ucunda gidelim ben de patlayacam diye daldık konuya derdini okudum derdime imrendim giz,yavaştan yavaştan müsaade alalım biz.
arkadaş cevreniz var mı peki konu sahibi ? belkide yalnızlıktan bu kadar cok takıyorsunuzdrHahahah çok tatlısınız yaa sesli güldüm bunlara
İyi yapmışsınız zaten.Böyle insanlarla görüşmek sıkıntı asıl.Maalesef zaman ilerledikçe insanın çevresinde çok az insan kalıyor ama baş ağrısından iyidir,yalnızlık.Çoklu düşününce haklısın bende böyle düşünüyorum bir benmi doğruyum diyorum ama şahısları tek tek ele alınca selam vermek öte dursun yüzüne tükürmezsin inanki.. Bak özet geçeyim sana
Tabii tabii dedim ya çok arkadaşım var çok aktif ve neşeli biriyim normalde.. Aslında hiç takmam bunları ama işte bazen öyle üzülüyorum ki elimde değilarkadaş cevreniz var mı peki konu sahibi ? belkide yalnızlıktan bu kadar cok takıyorsunuzdr
benim yokta onun için soruyorum olsaydı bu kadar takmazdm akraba ilişkilerini.
Çoklu düşününce haklısın bende böyle düşünüyorum bir benmi doğruyum diyorum ama şahısları tek tek ele alınca selam vermek öte dursun yüzüne tükürmezsin inanki.. Bak özet geçeyim sana
İyilik çok göreceli bir şey.. Bana göre iyi sana göre olmaya bilir hak verirsin. Ben iyi birisimiyim tartışılır tabii ama karşımdakiler kesinlikle bana karşı iyi değillerdi. Bu üzülmeme engel olmuyor yinede tabii..E sen herkesle küsmüşsün :) Eminim iyi bir insansındır ama ben herkesle problem yaşayan insanlara temkinli yaklaşırım. Belki de asıl problem onlardadır.
İşte sorun bende arkadaşım.. Sanıyorum ki ben izin verdim başıma gelenlere.. 18 yaşındaydım cahildim diye savunamam ki kendimi. Babadan kalıcam diye evlenmeseydim hadi evlendin aynı eve çıkmasaydım hadi onuda yaptım ilişkilerine belli sınırlar koysaydım. Eşime ve ailesine karşı sınırlarımı belirleyip çizgimden çıkmasaydım.. Ne istediğimi bilseydim keşke de bana zarar verebilecek insanları evime gönlüme fazla yakın tutmasaydım...herkesle kötü olunca sorun sizde sandım ama bu yazdıklarınızdan sonra kendinizi sorgulamayın bile. ne biçim bir aileye düşmüşsünüz. boşverin. kendinize normal bir çevre kurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?