Daraldım...bunaldım.. Patlayacağım..

Bu insanları silmeni kafana takmana değmez, hayatında olmamaları olmalarından daha hayırlıdır emin ol.

Allah başka dert vermesin,benimkiler iyiymiş ben patlamaktan vazgectim.

E eşin yanında ve destek KV kp niye takar ki insan kendimize yapıyoruz sen evinde huzurun varsa şükret gerisi yalan dolan,eşinden bı müddet sonra biksr o zaman hepten dibe cokersin yapma.
yahu takıyorum işte kendime anlatamıyorum takmayım diyorum olmuyor bacm vallahi..
engel olamıyorum.. şu beynime düşüncelerime söz geçiremiyorum
kesin kafayı yedm ben

ne çirkef bi aileye düşmüşsünüz öyle bize halimize şükrettirdin valla mesafeni koru hiçte 'neden böyle?' diye düşünme 'iyi ki böyle' diye düşün bence

Sizin durum bu aralar ben.

Bende babami sizin yasadiginiz seyleri bize yasatmasi sebebiyle sevmiyorum.
Herseyi yapmacik geliyor.
Yani ölse bi bosluk olmaz bende.
Hata uzerine hata yapti defalarca kendinden baskasini dusunmeyen bencil biri.
Neyseki akrabalariyla kendi zaten kavgali dayilari amcalari vs bir cogunu tanimiyorum.
Tanimakda istemedim.

Esimin ailesinden kardesleri ve annesiyle konusmorum 7 yildir.
Baska bir kac uzakdan akrabasiyla bir kac defa bir araya geldim okadar.
Zaten esiminde akrabalariyla aile baglari iyi degil.

Kardesleri ve annesi yeterince huzursuz ediyolar beni onlarda geri kalsinlar zaten..

Pek arkadasim yok.

Dostum hani herseyimi rahatlikla konusabilecegim 16yillik bir manevi ablam var.
Ama babam o kadinada takti herkese taktigi gibi bana rahat gelemiyor.

Etrafimizda babam sayesinde pek komsumuz falan yok.
Aile dostumuz hic yok.

Ben kendimde sorun gormuyorum sahsen.
Sorunlu ebevynlerin sorunlariyla basbasa birakilan insanlar olarak goruyorum.

İyi yapmışsınız zaten.Böyle insanlarla görüşmek sıkıntı asıl.Maalesef zaman ilerledikçe insanın çevresinde çok az insan kalıyor ama baş ağrısından iyidir,yalnızlık.

arkadaş cevreniz var mı peki konu sahibi ? belkide yalnızlıktan bu kadar cok takıyorsunuzdr
benim yokta onun için soruyorum olsaydı bu kadar takmazdm akraba ilişkilerini.
Tabii tabii dedim ya çok arkadaşım var çok aktif ve neşeli biriyim normalde.. Aslında hiç takmam bunları ama işte bazen öyle üzülüyorum ki elimde değil

Insan kendinde hata aramalı, ama kendine haksızlık etmemeli. Sorunun sizde değil çevrenizdeki insanlar olduğunu düşünüyorum anlattıklarınıza bakarak.

Anne ve baba ayrı büyüdüm. Babamı hiç tanımadım, annemi en son 4 yaşında gördüm. Bana bakan ve beni büyüten annem dışında kimsem de yoktu açıkçası. Ama yine ailem tarafından hep fazlalık görüldüm. Ben adım attıkça arkamdan dönen teranelerden yoruldum. Severek mutlu bir evlilik yaptım, evliligimin ilk günü mutfağa girdim ve arayacak kimse bulamadığımda, bir tarif soracak, evlilik için motive verecek kimseyi göremeyince her şeyi arkama attım. Kolay olmadi, ama başardım.

Bazen yalnız olmak daha hayırlı oluyor, hakkımızda en güzeli olsun...

herkesle kötü olunca sorun sizde sandım ama bu yazdıklarınızdan sonra kendinizi sorgulamayın bile. ne biçim bir aileye düşmüşsünüz. boşverin. kendinize normal bir çevre kurun.

E sen herkesle küsmüşsün :) Eminim iyi bir insansındır ama ben herkesle problem yaşayan insanlara temkinli yaklaşırım. Belki de asıl problem onlardadır.

E sen herkesle küsmüşsün :) Eminim iyi bir insansındır ama ben herkesle problem yaşayan insanlara temkinli yaklaşırım. Belki de asıl problem onlardadır.
İyilik çok göreceli bir şey.. Bana göre iyi sana göre olmaya bilir hak verirsin. Ben iyi birisimiyim tartışılır tabii ama karşımdakiler kesinlikle bana karşı iyi değillerdi. Bu üzülmeme engel olmuyor yinede tabii..

herkesle kötü olunca sorun sizde sandım ama bu yazdıklarınızdan sonra kendinizi sorgulamayın bile. ne biçim bir aileye düşmüşsünüz. boşverin. kendinize normal bir çevre kurun.
İşte sorun bende arkadaşım.. Sanıyorum ki ben izin verdim başıma gelenlere.. 18 yaşındaydım cahildim diye savunamam ki kendimi. Babadan kalıcam diye evlenmeseydim hadi evlendin aynı eve çıkmasaydım hadi onuda yaptım ilişkilerine belli sınırlar koysaydım. Eşime ve ailesine karşı sınırlarımı belirleyip çizgimden çıkmasaydım.. Ne istediğimi bilseydim keşke de bana zarar verebilecek insanları evime gönlüme fazla yakın tutmasaydım...

İkiyüzlü, yapmacık insanlarla aynı ortamda olmaktansa samimi yalnızlığı tercih ederim.

Onlara üzülmekle vakit kaybetme.

Aklını ve kalbini sevdiğin ve seni seven insanlarla doldur. Ötesi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…