- Konu Sahibi Mylonghair
-
Hayir hicbir slklntlsl yok.ne maddi ne manevi.bende dahil kimse anlamiyor neden tarih vermediğini.e aklima sevmiyor mu sorusu geliyor.çok seviyormuş.eee sorun ne diyorum.cevap yok.nazil daralmim ben.ailemde baski yapiyo
Herkese slm
Sorunum.su.daha öncede bahsetmiştir.sozlumle nisan tarihini bir turlu alamamistik.14,kasimda sozlendim.ailem beni iyice slklstlrmaya başladı.nisan tarihi icin,defalarca konuşmama rağmen sozlumden bi tarih alamadim.tatli tatli söyledim olmadi tartisarak söyledim olmadi.resmen arada kaldim.ailem bu hafta bu isi hallet dediler.israrlari su yüzden ailemle farkli sehirledeyiz is dolayisiyla sozlumle yakin oturuyoruz KV ne gidip geliyorum.asıl sinirini ziplatan gecen aksam halasinin evinde mevlutteydik.gelenlerden biri düğün ne zaman diye sordu benimkinden ses cikmadi.KV bisi demedi halasi atladi hemen onlar daha sözlükler nisan yapmadilar.ona mi dustu laf diye sozlume cemkirdim.adamda hala bi ses yok.konusmuyo.bnde yüzükleri cikardim.kaldrdim dedim.konuscak bisi yok dedim. Konusalim dedi.boyle salak saçma bi durum içinde resmen arada kaldim.
Onu dedim bende ona alicam bi tarih senide davet edicem gelirsin herhalde dedim.yani benimde aklima acaba osman mi.sorusu geliyor ama sebgimizde prob yok.bos vakitlerinde hep ssbenim yaninda.anlayamiyorum.yok haklısında fakat altında yatan farklı sebepler olduğu kesin,
Seven adam maddi sıkıntısı yok ise yapar nişanı düğün olmasınıda 4 gözle bekler
Madem o vermiyor siz tarih belirleyin ve ona söyleyin bakalım ne yapacak .
O 35 yasinda ben 29. Yaslarda prob yok.hicbir sorun yok.ama tarihte yok:))) sinirleim bozulduNişanlınla yaşlarınız kaç acaba belki erken olduğunu düşünüyordur ailesi de kendi de düğün için.
Ya da maddi durumlar yüzünden olabilir.
Yine de sana bir açıklama yapması lazım kızmakta haklısın.
O 35 yasinda ben 29. Yaslarda prob yok.hicbir sorun yok.ama tarihte yok:))) sinirleim bozuldu
Ben anlayamiyorum artik.yüzükleri cikardim dedim.aksam konusalim dedi.e yine bi sonuç elde edemicem.
Kusura bakmada evlenmek ıcın hamıle kalmak ıstersen adam kaçar yanı ...Benim ki slkmak değil ki insan gibi oturulur bi tarih alinir herkese uyan.sonra kim ne hazirlik yapiosa yapar.adam gün vermio. Bu gayet normal bisi
O 35 yasinda ben 29. Yaslarda prob yok.hicbir sorun yok.ama tarihte yok:))) sinirleim bozuldu
Onu dedim bende ona alicam bi tarih senide davet edicem gelirsin herhalde dedim.yani benimde aklima acaba osman mi.sorusu geliyor ama sebgimizde prob yok.bos vakitlerinde hep ssbenim yaninda.anlayamiyorum.
Canım, sen evlenmek için hamile kalsam mı diye soran üyesin değil mi... Bence, bi erkeğe evlenmek için bu kadar yalvarma... Evlilik konusunu erkek açmalı, erkek üzerine gelmeli evlenelim diye, bayan dediğin biraz vakur durur bu konuda. Tahmin ediyorum, senin ısrarların yüzünden biraz erken söz yapmak durumunda kalındı... Eski konundan hatırlıyorum, nişan için mayıs, düğün için ağustos dememiş miydi... nesi uzun bu sürenin... ya da bu süreyi uzun buluyorsanız mayısta söz nişan bir arada, düğünü de ağustosta yapsaydınız keşke...
Osman mi? O ne ki?Onu dedim bende ona alicam bi tarih senide davet edicem gelirsin herhalde dedim.yani benimde aklima acaba osman mi.sorusu geliyor ama sebgimizde prob yok.bos vakitlerinde hep ssbenim yaninda.anlayamiyorum.
Çocuğun üzerine o kadar düşersen,vazgeçer sonunda evlenmekten.ağırdan alır insan kendini biraz.Ailen yüzünden adama evlilik meraklısı gibi gözükmüşsünHerkese slm
Sorunum.su.daha öncede bahsetmiştir.sozlumle nisan tarihini bir turlu alamamistik.14,kasimda sozlendim.ailem beni iyice slklstlrmaya başladı.nisan tarihi icin,defalarca konuşmama rağmen sozlumden bi tarih alamadim.tatli tatli söyledim olmadi tartisarak söyledim olmadi.resmen arada kaldim.ailem bu hafta bu isi hallet dediler.israrlari su yüzden ailemle farkli sehirledeyiz is dolayisiyla sozlumle yakin oturuyoruz KV ne gidip geliyorum.asıl sinirini ziplatan gecen aksam halasinin evinde mevlutteydik.gelenlerden biri düğün ne zaman diye sordu benimkinden ses cikmadi.KV bisi demedi halasi atladi hemen onlar daha sözlükler nisan yapmadilar.ona mi dustu laf diye sozlume cemkirdim.adamda hala bi ses yok.konusmuyo.bnde yüzükleri cikardim.kaldrdim dedim.konuscak bisi yok dedim. Konusalim dedi.boyle salak saçma bi durum içinde resmen arada kaldim.
Seni bi anda istemeye karar verdi bunlar canim bu ne yaa insan istemeden bi plan yapar bi zaman dilimi bütçe ayarlar bu ne arkadaş böyle iş mi olur aile ile eş arasinda kalmak çok kötü seni çok iyi anlıyorumHerkese slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?