Daraldim sonunda sozLume patladim

Hayir hicbir slklntlsl yok.ne maddi ne manevi.bende dahil kimse anlamiyor neden tarih vermediğini.e aklima sevmiyor mu sorusu geliyor.çok seviyormuş.eee sorun ne diyorum.cevap yok.nazil daralmim ben.ailemde baski yapiyo

yok haklısında fakat altında yatan farklı sebepler olduğu kesin,
Seven adam maddi sıkıntısı yok ise yapar nişanı düğün olmasınıda 4 gözle bekler
Madem o vermiyor siz tarih belirleyin ve ona söyleyin bakalım ne yapacak .

Nişanlınla yaşlarınız kaç acaba belki erken olduğunu düşünüyordur ailesi de kendi de düğün için.
Ya da maddi durumlar yüzünden olabilir.
Yine de sana bir açıklama yapması lazım kızmakta haklısın.

Onu dedim bende ona alicam bi tarih senide davet edicem gelirsin herhalde dedim.yani benimde aklima acaba osman mi.sorusu geliyor ama sebgimizde prob yok.bos vakitlerinde hep ssbenim yaninda.anlayamiyorum.

O 35 yasinda ben 29. Yaslarda prob yok.hicbir sorun yok.ama tarihte yok:))) sinirleim bozuldu

Ben anlayamiyorum artik.yüzükleri cikardim dedim.aksam konusalim dedi.e yine bi sonuç elde edemicem.

sende sert bir şekilde konuş..senin peşinden koşuyormuşum gibi hissediyorum..adam akıllı bu konuyu bir sonuca ulaştırmadan barışma..

sizi sevmesi önemli evlenmiş olmak için evlenilmemeli
ilk önce bunu sorun
sonra neden cevap vermediğini
ama bana da kv de gönülsüz gibi geldi

Net söylüyorum, evlenmek istemiyor sizinle.
Müthiş gelgitleri ve kararsızlıklar var; hatta bunun da ötesinde aslında kararını vermiş.
Vefa ve vicdan sebebiyle devam ettiriyor.
Bi türlü söyleyemiyor hem kendine hem size bu durumu.
Seviyor ama evlenecek kadar değil.
35 yaşına gelmiş, işi gücü olan, durumu yerinde bir adam bu konuda sessiz kalıyorsa; evlenmek istemediği kesin.
Evlenirse de, geçen yılların hatrına, vicdan yüzünden ve ayıp olmasın diye evlenecek.
Evliliğe götüren sizsiniz, o değil.
Evlilik konusu açan, söz-nişan-nikah sürecini hal yoluna koyan sizsiniz.
Tersi olması lazım.
Çok üzülebilirsiniz, dikkatli olun.
İhtimaller:
Adam, sizinle evlenmek istemiyor.
Adam, evlilikten korkuyor.
Adamın, kafası karışık. (2 ve 3 en iyi ihtimal)
Aman diyeyim, bu ilişkiyi ve resmi süreci siz sürüklemeyin, o sürüklesin.
Yapmıyorsa da -ki görünüşe göre yapmıyor- kesinlikle vicdanen birlikte ve yine bu sebepten evlenecek, eğer evlenirse...

Hala hanim durumu kurtarmayq calismis aslinda siz digerlerinin sessizligine kizmissiniz.

Belliki adam evlenmek istemiyor.
İstese koşa kosa evlenirdir ki yaş kemale ermiş beklemenin bir anlami yok.
Sizde bu kadar ustelemeyin oturun adam akıllı konusun madem istemiyorum ben hiç istemiyorum diyin.

Aaa helal yakalamışsınız.

Konu sahibesi niye ailecek yalvarıp türlü tezgah planlıyorsunuz.
Adam istemiyor belki.
Eskiden kız evi naz eviydi şimdi caz evi olmuş.

Çocuğun üzerine o kadar düşersen,vazgeçer sonunda evlenmekten.ağırdan alır insan kendini biraz.Ailen yüzünden adama evlilik meraklısı gibi gözükmüşsün
Ailen ne kadar ısrar ederse etsin bunu sözlüne yansıtmamalıydın

Bence halaya tesekkur et sizi kurtarmis , hic biriniz cevap vermediginiz icin. Nisan ve dugun istiyorsan senin yontem superdi iste hamile kalcaktin ya noldu o is

Bence halaya kızcak bişey yok. Elin kadını tabiki mantıklı olarak düğünü soruyor.Ki normal olan budur.Millet cevap vermeyince halada toplamaya çalışmış sen mahcup olma diye. Sonucta kız sensin onların ailesinde mevlüttesin düğün soruluyo senin kaynanadan sözlüden ses çıkmıyo.Seni küçük düşürür bu durum.O yüzden hala toplamaya çalışmış bu çok net. Ek olarak halanamı düştü diye çemkirmende çok absürd olmuş.Daha senin kendi sözlün nişan için bile gık diyemiyoken halaya ne diye kızıyosunki. Bide bişe dicem, adamın evlenmeye niyeti yok çok belli. Haberin olsun.

Tahmin etmiştim zaten sen evlenmek için hamile kalmayı düşünen vatandassin.
Bu aile çok mu zengin kaçmasın falan diye mi evlenmek için bu kadar uğraşıyorsun?

Seni bi anda istemeye karar verdi bunlar canim bu ne yaa insan istemeden bi plan yapar bi zaman dilimi bütçe ayarlar bu ne arkadaş böyle iş mi olur aile ile eş arasinda kalmak çok kötü seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…