Daraldım...

Sedanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
11
0
86
İçel Mersin
Bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir... bir insana bir şey kaç defa söylenmelidir?... bir keyifli sohbet edemiyorsan ilişki diye bişeyden söz edilebilir mi? aşırı içki içmiyorsa, dövmüyorsa, hakaret etmiyorsa dünyanın en iyi insanı mı demektir........oofff help:enbuyukkk:

patladım, aklıma geleni yazdım :), 2 yıllık evliyim... akşam eve gelir muhabbet sohbet yok, zaten etsekte ortak noktada buluşamayız ben derim beyaz o anlar siyah...evlendik ne bir güzel mesaj ne bir güzel mail.... hiiiiçç, mülayim sessiz ama insanın damarınada basar.... vs. vs.... güzellikle söyledim olmadı, upuzun mailler yazdım kendimi ifade etmek için, "ben böyle bir maili almamış olayım" gibisinden şeyler söyledi (ilk yılımızda) yani evlilik aşkı öldürüyor bence... ruha hitap eden var mı??? sinirliyim aklıma geleni yazıyorum, ard arda garip cümleler çıkıyor, kusura bakmayın

evlililikte tabi filört veya nişanlılık dönemi kadar yoğun duygular olmuyor canım....

hem erkekler o kadar duygularını ifade etmeyi sevmiyorlar canım.........:delphin:

Son düzenleme:
anlaşamıyorum, iyi yada kötü ne yaparsa yapsın gıcık oluyorum... bu duygudan kurtulabilir miyim, benzer bişi yaşayan var mı...? inşallah yoktur da... pek hoş bişi değil...

evlililikte tabi filört veya nişanlılık dönemi kadar yoğun duygular olmuyor canım....

hem erkekler o kadar duygularını ifade etmeyi sevmiyorlar canım.........:delphin:

anlatmıs iste nesini anlamadin ki

arkadasim evlenmeden once de boyle miydi? bilerek mi evlendin?

anlaşamıyorum, iyi yada kötü ne yaparsa yapsın gıcık oluyorum... bu duygudan kurtulabilir miyim, benzer bişi yaşayan var mı...? inşallah yoktur da... pek hoş bişi değil...

ooo ,,,iyi de yapsa gıcık oluyorsanız,sizin duygular biraz azalmış galiba. sevgi kalmamış sanki.

kişilik olarak anlaşamıyorsunuz diyeceğim ama evlenmeden anlamamış mıydınız?
yani flört döneminde canım cicimdi de evlenince mi bir duvarla karşılaştınız?

yani adam size canım dese siz canın çıksın dedi diyeceksiniz o zaman.
kendi kendinizi dolduruyosunuz bu şekilde..

patladım, aklıma geleni yazdım :), 2 yıllık evliyim... akşam eve gelir muhabbet sohbet yok, zaten etsekte ortak noktada buluşamayız ben derim beyaz o anlar siyah...evlendik ne bir güzel mesaj ne bir güzel mail.... hiiiiçç, mülayim sessiz ama insanın damarınada basar.... vs. vs.... güzellikle söyledim olmadı, upuzun mailler yazdım kendimi ifade etmek için, "ben böyle bir maili almamış olayım" gibisinden şeyler söyledi (ilk yılımızda) yani evlilik aşkı öldürüyor bence... ruha hitap eden var mı??? sinirliyim aklıma geleni yazıyorum, ard arda garip cümleler çıkıyor, kusura bakmayın

Beklentilerin neydi evlilikten ona bagli birsey bu...

Evlilik aski öldürüyor....tabiki öldürüyor, 2 yil sonra hala onu görünce kalbinde kelebeklerin ucusacagini sanmak zaten basli basina mantiksiz bana göre.:kahve:

Ayrica evlenmeden önce esinin sessiz ve mülayim bir insan oldugnu fark etmedinmi? Simdi neden farkli biri olmasini bekliyorsun?:delphin:

Bir insanin yapisi neyse odur arkadasim...esini seviyorsan aranizda saygi ve sevgi varsa bu tür seyler yüzünden esinle arani bozma bence....tabiki isteklerini beklentilerini ona söyle izah et, ama unutmaki onun icindeki potansiyel neyse odur...fazlasini yapamaz!:delphin:

Bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir... bir insana bir şey kaç defa söylenmelidir?... bir keyifli sohbet edemiyorsan ilişki diye bişeyden söz edilebilir mi? aşırı içki içmiyorsa, dövmüyorsa, hakaret etmiyorsa dünyanın en iyi insanı mı demektir........oofff help:enbuyukkk:

senin bu yaznı okuyun ca sevgili kayınvalidemin "benim oğlumun içkisi yok kumarı yok.karı kız ayağı yok bi SİNİRİ var" demesi geldi aklıma.belki bin kez demiştir.yani ona göre dünyanın en iyiinsanlarındn en kusursuz insanlarından.sanki içki kumar olmayınca oo tamam 4/4 lük.

eşinizin her hareketine sinir oluyorsunuz,
gıcık oluyorsunuz ve sanırım sevgide de azalma var...
peki eşinizle konuştunuz mu,bu değişikliğinin
nedeni nedir,belki de adamcağızın gerçekten sıkıntısı var,
evliliklerde bazen tencere kapak misali uyumlu ilişkiler oluyor,
bazen de sizin anlattığınız gibi ters kişilikler çatışıyor...
istekleriniz farklı,hayat anlayışınız farklı,
birbirinizden beklentileriniz farklı...
aslında belirgin bir sorun yok gibi geldi bana,
yani hal olmayacak sorununuz yok,sizin tek sorununuz,
bence birbirinizi anlamaya çalışmıyorsunuz...

Son düzenleme:
evet bende bu lafa sinir oluyorum, "ıNSANLAR NELER ÇEKıYOR ıÇKıSı YOK KUMARI YOK KADINI YOK" kötüyle mi kıyaslicaz yani, bu nasıl mantık....

eşinizin hep kötü yanlarını düşünürseniz , kendinizi doldururusunuz, yeri geliyor kendi anne babanızla, kardeşinizle anlaşamıyorsunuz, herkes bir değilki.

Back
X