Daraldım...

evet bende bu lafa sinir oluyorum, "ıNSANLAR NELER ÇEKıYOR ıÇKıSı YOK KUMARI YOK KADINI YOK" kötüyle mi kıyaslicaz yani, bu nasıl mantık....

başlıbaşına bir eşin başkasıyla kıyaslanması zaten yanlış ...
iyi insan,kötü insan kavramı kişilere göre değişir bence...
dedim ya sizin probleminiz birbirinizi anlamayışınızdan kaynaklanıyor...

Son düzenleme:
Her güzellik bir arada olmuyor maalesef:olmaz:
Sizde eşinizin iyi huylarıyla yetinmeye çalışın.
Bardağa dolu kısmından bakarsanız,belki siniriniz biraz yatışır.

esınızın kotu kotu tarafından cok ıyı yanlarını gormeye calıssanız
sızın ıcın daha ıyı olur sanırım

Ya ben yanlış mı anladım? Siz neden eşinizle mailleşiyorsunuz ki. Bana garip geldi.
Siz eşinize iyiden iyiye gıcık olmuşsunuz, ama evlilik hayatı flört hayatı gibi değildir. Öyle lay lam lom larla geçmez bu hayat.
Adamın yapısı budur belki, neden zorluyorsunuz ki, sohbeti sevmiyor olabilir. Şimdi bu yaştan sonra değiştirecekmisiniz.

Bence elinizdekilerle yetinmeyi bilin. Yoksa sinir hastası olursunuz.

evet canım sanki karı kız içki dayak olmayınca halloluyo hersey bişe olsa ooneler var sen sükret oluyo cvp değilmi seni çok iyi anlıyorum ben aksamları güzel sohbetler edebileceğimm ruhunu sadece özelde değil sosyaldede doyurmasını istiyosunn bi arkadas bi dost gibiiii bende istiyorum ama herzaman olmuyoo

canım benimde eşimle aramda zaman zaman uçurumlar oluşturacak kadar farklar ortaya çıkıyor bu sebeple kimi zaman senin hissettiğin gibi senin tabirinle gıcık olmaya başlıyorum ona.sonra değişip herşey normale dönüyor.evlenmeden önce yoğun duygular yaşanıldığı için aradaki farklar görülmüyor ama evlenipte o duygular azalmaya başlayınca bakıveriyorsunuz hiç ortak zevk aldığınız uyuşan hiç bir ortak noktanız yok.aşk evliliğininde böyle bir dezavantajı var maalesef...
.

evet bende bu lafa sinir oluyorum, "İNSANLAR NELER ÇEKİYOR İÇKİSİ YOK KUMARI YOK KADINI YOK" kötüyle mi kıyaslicaz yani, bu nasıl mantık....

bazen öyle yapmak gerekir.
mutlu olmak için.
iyiyle kıyaslarsan,hep mutsuz olursun,
çünkü iyininde daha iyisi vardır.
severek evlendiniz değilmi?
ne kadar değişmiş olabilirki?
evlendiğin insan aynı insan.
siz neler yapıyorsunuz birşeyler paylaşmak için.
istediğiniz gibi olmadığını gördüğünüzde,
küsüp oturuyormusunuz.
belki kapris sevmeyen bi insandır.CADIARZU

oncelikle herkese cok tesekkur ederim...
eşlerin ruha hitap etmesini bilmesi önemli, birde beklentilerinizi dile getirmenize rağmen aynı duyarsızlık devam ediyorsa, insanın içinde duygu muygu kalmıyor, istenilen şeyler çok ufak şeyler aslında, seven insan üzemez... moral olmayınca siz siz olmaktan çıkıyorsunuz.... özveri, takdir, ilgi, ince düşünce başka bişi ...

sevmiyorsun kocanı canım olay bukadar basit çocuğunda yoksa ayrıl ozaman,ama eşini mumla ararsın o senin yetermi diye bahsettiğin özelliklerin çeyreğini mumla arayan kadınlar var.

Back
X