aynen öyle:)canım çok hoş özetlmişsinŞişiren kaynananın muhatabı hala olgunlaşamamış koca ise,kaynana her asisti gole çevirir
anlaşıyor sayılırız ama bu aralar gıcık oldum bu durumdan sıyrılmalıyımkayınvaliden kasıtlı olarak kırıcı birşey yapmıyorsa gidin. anlaşabiliyor musun peki onunla? annesinden hiç bahsetmeden dışarda yemek yemek istediğini söyle, ne biliyim arkadaşlarınızı yemeğe çağırın, onlara gidin. zaten şurda az bir zaman kaldı ramazandan sonra düzelir belki, ne dersin? o zaman evinizde başbaşa kalma süreniz artar kanımca.
walla öyleyiz............ördek ailesi :))
valla hiç de rahatsız görünmüyorvalla eşin rahatsız olmuyosa nası bi yol izlemelisin bilemedim şimdi.
insan eşimle başbaşa kalamadım diye düşünmez mi hiç ya?
hiç mi rahatsız olmuyo?
umarım sıkılır yoksa baya bi huzursuzluk olacak çünkü istmiyorum dakka başı onları görmeyitepki vermeden bekleyin eşinize gitme durumunuzu ima etmeden,konusunu açmadan özlediğinizi,sevdiğinizi dile getirerek ufak çaplı cilveler,kurlar yapın..kısa zaman sonunda eşinizde bu durumdan sıkılacaktır,normal hayatınıza döneceksinizdir..gitmek istemeyn taraf siz olursanız,huzursuzluklara yol açmış olursunuz..sabredin...
anlaşıyor sayılırız ama bu aralar gıcık oldum bu durumdan sıyrılmalıyım
Her erkek annesi gibi oğluşunu dibinde istiyor kayınvalide.
Burada yapılacak şey eşi eve çekmek. İşve, cilve, naz ne yaparsınız bilemem ama eşinizi yalnız gezmeye, evde yalnız kalmaya ikna edin. Birkaç defa hayır derse kayınvalideye, ara biraz soğur ve bu gidişler daha seyrek hal alır. Oğlu reddettiği için kayınvalide de çok kızamaz.
"Aşkım seninle yalnız vakit geçirmeyi özledim" deyin.
Yalnız kaldığınızda ne kadar güzel vakit geçirirseniz o kadar çok yalnız kalırsınız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?