Darbe almamasi

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar soguk alginligi icin bugun doktora gittim. Benden once bir hastanin burnuna bir aletle bakti doktor burun deligini kaldirip .
Sira bana gelince biraz tedirgin oldum agzima bakti bogazimda agriyordu. Sonra burnuma yonelince ben kendimi cektim "hocam burnum ameliyatli" dedim.
Adam kendi kendine dalga gecti. Ee nolmus cam mi bu kirilir mi bu ? Kafes tak istersen oyle gez vs vs. 5.ayimdayim dedim ee daha ne olsun bir hafta korursan yeter dedi .
Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ???? Kim sacmaladi burda 😳

Biraz dalga geçer gibi olmuş ama sanırım artik birşey olmaz çünkü benim burnum 2 aylık ve doktor bildiğin sıkıyor elliyor kaldiriyor ama bende öyle yapınca korkmuyor değilim:)

Bir hafta korusan yeter diyen doktor saçmalamış oluyor bu durumda. ilk bir sene korumak gerekiyor diye düşünüyorum
Ben de 6 ay diye biliyorum bangir bangir her yerde bu boyledir bilinir. Kalin deride ise 1 yil benim burun kanatlarim hala sert silemiyorum mesela burnumu

Biraz dalga geçer gibi olmuş ama sanırım artik birşey olmaz çünkü benim burnum 2 aylık ve doktor bildiğin sıkıyor elliyor kaldiriyor ama bende öyle yapınca korkmuyor değilim:)
Genelleme yapmak istemem ama saglik calisanlari gercekten cok ukala oluyorlar. Sanki bedava calisiyormus gibi bir havalari var. Hastalar sayesindez hizmet karsiligi calistiklarini unutuyorlar. Ben sadece bilgi verdim ve korktum bunu dile getirdim dalga gecmesine ,abuk sabuk konusmasina gerek yoktu 🙄

Bence siz burnunuzu aşırı takıntı haline getirmişsiniz yani 5ay sonra bi doktor rahatça muayene edebilir artık burnunuzda kaynayan kaynadı bitti çoktan hemde. Biraz rahat olun ben 3 haftalıkken grip oldum ve başka bi doktora gittim muayene oldum ameliyatlı olduğunu biliyordu ve dediğiniz gibi bakmıştı kendi doktoruma sormuştum sakınca yok demişti. Ki 5ayda artık hiçbir şey olmaz sonuçta darbe değil artık siz sadece ağır darbelere dikkat edin

Bence siz burnunuzu aşırı takıntı haline getirmişsiniz yani 5ay sonra bi doktor rahatça muayene edebilir artık burnunuzda kaynayan kaynadı bitti çoktan hemde. Biraz rahat olun ben 3 haftalıkken grip oldum ve başka bi doktora gittim muayene oldum ameliyatlı olduğunu biliyordu ve dediğiniz gibi bakmıştı kendi doktoruma sormuştum sakınca yok demişti. Ki 5ayda artık hiçbir şey olmaz sonuçta darbe değil artık siz sadece ağır darbelere dikkat edin
Bana doktorun dedigi 6 ay canim o kadar korumusum son 1 ay bi sey olsun istemem. Ben sadece bilgi verdim kanatlari sert sonucta bir anda kaldirmasin diye .bu şeye benzer bir ilac yazacaktir doktor sana senin surekli kullandigin ilac varsa dersin ki "hocam ben şunu kullaniyorum bilginiz olsun" bazi ilaclar ayni anda kullanilirsa yan etkisi olur. Ben de burnum ameliyatli nazik davranin anlaminda dedim o da "tamam" ya da "korkacak bir sey yok rahat ol" diyebilirdi boyle zirvalamasina gerek yoktu ben kotu bir sey demedim ki benle dalga gecti 🤷‍♀️

Yok dalga geçmesi elbette yanlış ama 5aylık bi buruna muayene ederek kimse hele ki bi doktor asla zarar veremez onu demek istedim ben rahat olmanız açısından. 6ay darbelerden korumak lazım ama dokunup muayene ederken bi şey olmaz sertlik ödem anlamına gelir kıkırdaklarınız sert değil yani o sadece ödem bi şey olmaz bi zaman sonra takıntı haline geliyor ben sizi sadece uyarmak istedim

Back
X