Darlandim

Dengesiz ikizler

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
96
60
8
40
Hayırlı geceler.evleneli 6 yıl doldu.4 çocuğum var rabbim bagislarsa.en büyüğü 5yasinda.en küçüğü 8 aylık.bide ikizler var 3 yaşında.çokta yapamazlar hepsi.eşim maaşı yetmediği için ek iş yapıyor.akşamları musterilere felan gidiyor bu yüzden geç geliyor 10 bazen 11 gibi böyle olunca ben çocuklarla uğraşmaktan çok bunaldigim için ona catiyorum.erken gelmiyosun bende bunalıyorum yeter artık diye.oda kendince haklı evi çevirmen lazım diyor.bu yüzden sürekli beni anlamadığını düşünerek kusuyorum ona.iki çift muhabbetimiz kalmadı artık.evlilik böyle olmamalı diye üzülüyorum tabi benmi çok kafaya takiyorum eşim haklimi benimmi piskolejim bozuldu çocuklarla uğraşmaktan acaba

Hayırlı geceler.evleneli 6 yıl doldu.4 çocuğum var rabbim bagislarsa.en büyüğü 5yasinda.en küçüğü 8 aylık.bide ikizler var 3 yaşında.çokta yapamazlar hepsi.eşim maaşı yetmediği için ek iş yapıyor.akşamları musterilere felan gidiyor bu yüzden geç geliyor 10 bazen 11 gibi böyle olunca ben çocuklarla uğraşmaktan çok bunaldigim için ona catiyorum.erken gelmiyosun bende bunalıyorum yeter artık diye.oda kendince haklı evi çevirmen lazım diyor.bu yüzden sürekli beni anlamadığını düşünerek kusuyorum ona.iki çift muhabbetimiz kalmadı artık.evlilik böyle olmamalı diye üzülüyorum tabi benmi çok kafaya takiyorum eşim haklimi benimmi piskolejim bozuldu çocuklarla uğraşmaktan acaba

"Evlilik boyle olmamali" yerine "Bu kadar cocuk olmamali" deseydiniz daha iyi olmaz miydi?

Canım Allah yardımcın olsun ben bile bir bebekle daralıyorum zaman zaman ve eşime yükleniyorum seni bu halde düşünemiyorum kolay değil biraz psikolojin bozulmuş bence :(

Ben sizi haksız buldum.
Ben vazgeçtim iade edeceğim bu çocuğu deme şansınız yok. Hal boyle olunca eşinizin üzerinde zaten ciddi bir yük var. Insanlar 2 çocuğa zor bakarken eşiniz 4 çocuğa rızık kazanmaya çalışıyor. Biz tek işle baş edemezken 2 iş insani ne hale getirir bi düşünün. Yorgunluğu bir dert psikolojik sorunları başka bir dert. Adamın mutsuzum calismiycam deme lüksü bile yok. Olan olmuş, e adamcagiz da dısarıda bir mucadele veriyor. Sizin de evde cocuklariniza iyi bakarak onun mucadelesine destek olmaniz lazim. Sikayet etmek gercekleri degistirmez..

Siz de haklısınız ama eşiniz biraz daha haklı bana göre 4 çocuk 2 yetişkin 6 kişinin geçimini sağlamak bu devirde gerçekten çok zor,çocukların masrafı,evin masrafı bir sürü ihtiyaç var Allah yardımcınız olsun.

4 çocuk varken evlilik nasıl olmalı? 4 çocuğa bakabilmek maddi olarak kolay mı? Bi deneyin bakın yani nasıl yetişecek o para?
Hem para gelsin hem ilgi.. biraz düşünerek çocuk yapsaydınız evlilik böyle olmazdı tabi. Adama da yazık. Eşin haklı.

Cok doğru söylediniz

E yok bi de daralmasaydın? 4 çocuğa bi ordu anca bakar herhalde..

İşin zor ve yapacak bi şey yok. Çekeceksin :) Ama gelecek için bi tavsiye verebilirim: aile planlaması.

Back
X