Darlandim

Beni haksizmi buldunuz yani hanımlar.benim piskolejim bozuldu sanırım kimseye catamayinca eşime cattim
Yazık adama yaa,
Bak güzel kardeşim para kazanmak inanki çok zor. Belki sana yansıtmıyor ama kimbilir eşinin ne dertleri var. Aksama kadar kaç kişinin ağız kokusunu çekiyor. Lütfen onu da düşün ve tatsızlık çıkarma. Sizin aksine birbirinize destek olmanız lazım. Adam evinde bari huzur bulsun dinlensin. Ne sorumsuz babalar var. Adam dövmemiş sövmemiş, ekmeğinin pesinde. Ben cidden üzüldüm eşine. Ikiniz de yorgun oluyorsunuz. Sarılıp uyusanız yeter ilgi bekleyecek durumunuz yok ikinizin de

oncelıkle evlatlrınızı Allah bagıslasın...bzı yorumlara baktımda ne acımasız.ınsan tabikii onlemını aldıktan sonra dahı hamılelık olduysa ne yapcak.aldırcakmı..haaa bunu günah bılenler ıcın tabıkıı.ınsan suan halı hazırdaki evladının tırnağına kıyabılırmı...ha o ha krnındakı o nefes....uzulmeyın..neler verip dairesini arabasını satıp çocuk edinemeyen aileler var.Rabbım vermıs...ıns hayırlı evlatlar olurlr.bugunlerde geçer.keske size yardımcı olabilecek biraz sızı ferahlatacak aile buyuklerınız olsa.

Allah yardımcınız olsun öncelikle.6 senede 4 cocuk hem maddı hem manevı hem ruhsal hem bedensel yorgunluk tabıkı de. Sende haklısın ama eşinden bu durumda ne beklıyorsun kı adam belkı eve 5 te gelecek ama paranız olmayacak yanı gec gelmeye mecbur anladın mı dısarda gonul eglendırmıyo senın ıcın cocukların için calısıyor.bence esıne destek ol o sana sevgı veremıyorsa sen ona ver hep karsı taraftan bekleme emın ol oda senın kadar belkı senden cok yorgundur.Allah bol rızık versın

Okuyunca ben de darlandım. 6 yılda 4 çocuğu nasıl yapabildiniz! Önce korunma yöntemlerini öğrenerek işe başlayın.
Adamcağız ne yapsın çalışmasın da.

maasallah buyutmus sayilirsin cocuklari 2 seneye hepsi birlik oynarlar sen isine gucune bakarsin evde...
Baba icinde anne icinde zor ama gecici bi surec bigun hepsini ozlicez bu zor sureclerini bile yanibasimizda olduklari zamanlari...allah kolaylik versin

E yok bi de daralmasaydın? 4 çocuğa bi ordu anca bakar herhalde..

İşin zor ve yapacak bi şey yok. Çekeceksin :) Ama gelecek için bi tavsiye verebilirim: aile planlaması.
valla tek çocuğuna bakamayan cıft maaşlı karı kocalar gordum...uccocuguna mısler gibi bakan tek maaşlılar gordum.hersey kısmetiyle Allahın verdiği kadar..herkes nasibiyle.cok yakın ıkı tanıdığım var.biri karı koca güzel meslek sahibi ıkı çocukla yetıremıyor...biride bınamızda ınsaatlarda gunu birlik çalışıyor...valla kucuk kızını ozel okula bile verdi...biri kauforden çıkmıyor diğeri uzerıne doğru duzgun bir şey dahı almıyor..çocuklarım yeterkı okusun diye.

Öncelikle rabbim yardımcın olsun bacım. Ben bir tanesiyle başa çıkamazken 4 çocuk epeyce sabır işi. Ama şu da bir gerçek ki kocan da gezmeye gidip ordan geç gelmiyor.adam iki işe birden gidiyormuş size bakabilmek için. Bunalıyor olabilirsin ama bunun faturasını kocana keserek hata ediyorsun fikrimce... Ne adamlar var karıya kıza gitse daha mı iyi yani? Kocana eve gelince huzur ver ki sen de huzur bulasın:KK12:

6 yıl evlilik ve 4 tane cocuk. Allah bagıslasın ama bence bu kadar kısa süre için çok fazla çocuk yapmışsınız üstelik maddi olarak cok rahat olmamanıza ragmen.

Bu hızla devam etmemenızı onerırım

Msjlara cvp veremedim.hayır dua edenler sagolsunlar.çocuklarimin en küçüğü igneyle korunurken oldu ikinciyi biz istedik ikiz oldular.korunma yontemlerini biliyorum baglattim tuplerimi en son.ben çocuklarımı yük gormuyorum zaten kısmet yiycek ekmeği varsa.sadece eşime kusuyorum kiriliyorum acaba haksız mıyım diye sormak istedim dışardan bakılınca.anladım ki haksizmisim yorumlar için tesekkrederm

6 yila 4 cocuk masallah gercekten hayalim :KK200: ama bakacak durum saglayamazsak malesef bu hayalimi gerceklestiremem :( keske siz de maddi durumunuzla paralel ilerleseydiniz. Simdi esinize kizmayin bence. Adamin baska secenegi yok. Evi gecindiremezse bu kez daha buyuk problemler cikar.

Kalabalık aileye de, yaşları birbirine yakın kardeslere de çok ozenirim. Benim tek çocuğum var ve öyle de kalacak. Zira ne yeterince sabrım, ne de maddi olanaklarim var. Ben böyle olmasını uygun gördüm ancak aksi yönde hareket eden ve evinden çocuk sesleri yükselen kadınları da tebrik ediyorum.

Çoğunluğun aksine sizi korunma yöntemlerinden bihaber olmakla suclamayip, gerçekten güçlü ve muhteşem bir kadın olduğunuzu söylemek istedim. Belli ki sabırlı ve sevecen bir annesiniz. Merak etmeyin eşler arasında iletişimsizlik sorunu zengin ve hiç çocuklu ailelerde de mevcut. Geçim zor, hayat zor.

Umarım ülkesine faydalı pırıl pırıl gencler olur evlatlariniz.

Allah razı olsun içimi rahatlattı msjiniz.rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin.inşallah hayırlı evlat olurlar hepimizin çocukları bütün ugraslarimiz onlar için zaten haklisiniz

Konu Sahibi size Allahtan kolaylıklar diliyorum. Bereketle sağlıkla büyütün inşallah evlatlarinizi. Benim de iki evladım var yaşları yakın ne kadar zorlandiginizi tahmin ediyorum. Bi 10 dakika dahi olsa dinlenmek istediğinizi kendiniz için birseyler yapmayı ozlediginizi vs. anlayabiliyorum. Ama eşinize aynı durumda o da iki işte birden çalışıp didiniyor. Karşılıklı sabır ve hoşgörü gerek. Bu günlerde geçecek bir kaç sene sonra onlar hep beraber oynarken uzaktan onları izleyip iyi ki diyeceksiniz inşallah. Bedeninize kuvvet ruhunuza dinginlik diliyorum.

Back
X