- 20 Ocak 2010
- 47.224
- 175.481
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
4 çocuk büyütmek kolay mı 1 çocukla bütjn düzen değişiyor karı koca birbirlerini zor görüyor 4 çocukla çok normal 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni haksizmi buldunuz yani hanımlar.benim piskolejim bozuldu sanırım kimseye catamayinca eşime cattim
Yazık adama yaa,Beni haksizmi buldunuz yani hanımlar.benim piskolejim bozuldu sanırım kimseye catamayinca eşime cattim
valla tek çocuğuna bakamayan cıft maaşlı karı kocalar gordum...uccocuguna mısler gibi bakan tek maaşlılar gordum.hersey kısmetiyle Allahın verdiği kadar..herkes nasibiyle.cok yakın ıkı tanıdığım var.biri karı koca güzel meslek sahibi ıkı çocukla yetıremıyor...biride bınamızda ınsaatlarda gunu birlik çalışıyor...valla kucuk kızını ozel okula bile verdi...biri kauforden çıkmıyor diğeri uzerıne doğru duzgun bir şey dahı almıyor..çocuklarım yeterkı okusun diye.E yok bi de daralmasaydın? 4 çocuğa bi ordu anca bakar herhalde..
İşin zor ve yapacak bi şey yok. Çekeceksin :) Ama gelecek için bi tavsiye verebilirim: aile planlaması.
Catmayin adama. Aile kalabalik; gecimi saglamak kolay mi? Siz de haklisiniz; 4 cocukla basa cikmak epey zor olmali.
Herkese kolay gelsin.