Darlandim

sadece konuyu okuyup ardindan kadinin verdiGi cevaplari okuma zahmetine girmeyen uyelere hasta oluyorum.yahu koNuyu okuduktan sonra zahmet edinde kadinin cevaplarina bir bakin.3. 4. Sayfaya geliyorum hala korunma muhabbetleri.halbuki kadin 2. Sayfada hemen aciklamis korunuyordum ustelik igneyle o sekilde yine olunca bu defada tuplerimi baglattim demis daha ne yapsin hmm hamile kaldiysada aldirsaydin o zaman diyenler illaki olacaktir ama oda herkese uymaz iste.neyse konu sahibi ne kadar zor durumda oldugunun farkindayim tek cocugun olsa esin bu kadar cok calissa yine sinirlenir agresiflesirdin bence cunku biz kadinlar adamlarin yuzunu gorelim iki muhabbet edelim istiyoruz ama arkadasim hayatta kolay degil dun esimle konustuk hayat ne kadar pahali diye 2 kizim var esimde bende iyi maaslarla calisiyoruz cok sukur ama ona ragmen gecen ay kizlara toplu kislik alisveris yaptik diye montlari vs bu aya kaldi ama inan gececek bu Gunler ilerde coluk cocuk kahkaha doLu sofralariniz olacak biraz daha sabir ins

Çok doğru demişsiniz

Konu sahibi Allah yardımcınız olsun.
Benimkiler 6 yaş 10 aylık İkizlerim var çok zorlanıyorum.sizi düşünemiyorum esim gelince yüküm azalıyor.ben ücretsiz izne ayrıldım
Eşiniz ekmek parası derdinde.masraf bu yaşlarda çok gerçekten.gececek inş bugünler size yoldaş olacaklar.rabbim sağlık versin.

Guvendiginiz tanıdık akraba varsa bir iki saat idare etseler haftada bir kaç kere sizi dinlendirseler.siz de soluk alırsınız.inanin gunde yarım saat bile iyi geliyor.

Ben kendimi yanlış anlattım sanırım.doğum kontrol yöntemlerini öğrenmek için konu acmadim ben. bile isteğe olmadı ama şükürler olsun sagliklilar tek başıma iyi bir anne olmak içinde uğraşıyorum.çocuklarından şikayet etmek değildi amacım kesinlikle.esiminde haklı olduğunu belirttim zaten.sadece vakit bulduğunda çocuklarla birlikte vakit geçirsede bende bir saatte olsa kendime vakit ayirsam diye sitem ettim onada her gün yaptığım bir şey digil bu zaten.çocuklarım yokluk içinde buyumuyo çok şükür.büyük oğlum ana sınıfında zaten.şöyle sorsam daha iyi olacaktır sanırım iki iş yapan erkekmi.4 çocuğa evde bakan kadinmi daha çok yoruluyo?belki ikimizde eşit yoruluyoruzdur.vakit ayırıp yorum yapanlar sagolsun lar.ama bukadarda çocuk yapmasaydin denmesin lütfen zira

Eh sizin eşinizle kendinizi kıyaslama sebebiniz o 4 çocuk.
Adam ihtiyaçlara mı yetişsin size mi?
Çocuklarınızı Allah bağışlasın dedim zaten.
Ve eşiniz çok yoruluyor çünkü dışarda. Ekmek parası kazanmak kolay değil öyle.
Siz evde çocuklarınızla zaman geçirirken (ki onlar canınız) bu adam elin ağız kokusunu çekiyor. Mukayese edilemez bile.
Sanırım hiç çalışma hayatınız olmadı.

Hayırlı geceler.evleneli 6 yıl doldu.4 çocuğum var rabbim bagislarsa.en büyüğü 5yasinda.en küçüğü 8 aylık.bide ikizler var 3 yaşında.çokta yapamazlar hepsi.eşim maaşı yetmediği için ek iş yapıyor.akşamları musterilere felan gidiyor bu yüzden geç geliyor 10 bazen 11 gibi böyle olunca ben çocuklarla uğraşmaktan çok bunaldigim için ona catiyorum.erken gelmiyosun bende bunalıyorum yeter artık diye.oda kendince haklı evi çevirmen lazım diyor.bu yüzden sürekli beni anlamadığını düşünerek kusuyorum ona.iki çift muhabbetimiz kalmadı artık.evlilik böyle olmamalı diye üzülüyorum tabi benmi çok kafaya takiyorum eşim haklimi benimmi piskolejim bozuldu çocuklarla uğraşmaktan acaba

adam ne yapsın bu kadar boğaza bakmak kolay mı
hepsi ufak ufak bi sürü çocuk
eşinize yüklenmeyin.

Hayırlı geceler.evleneli 6 yıl doldu.4 çocuğum var rabbim bagislarsa.en büyüğü 5yasinda.en küçüğü 8 aylık.bide ikizler var 3 yaşında.çokta yapamazlar hepsi.eşim maaşı yetmediği için ek iş yapıyor.akşamları musterilere felan gidiyor bu yüzden geç geliyor 10 bazen 11 gibi böyle olunca ben çocuklarla uğraşmaktan çok bunaldigim için ona catiyorum.erken gelmiyosun bende bunalıyorum yeter artık diye.oda kendince haklı evi çevirmen lazım diyor.bu yüzden sürekli beni anlamadığını düşünerek kusuyorum ona.iki çift muhabbetimiz kalmadı artık.evlilik böyle olmamalı diye üzülüyorum tabi benmi çok kafaya takiyorum eşim haklimi benimmi piskolejim bozuldu çocuklarla uğraşmaktan acaba
6 yıl 4 çocuk korunsaydınız birbirinize daha çok vakit ayırabilirdiniz ve evlilik de bu değil yani bunu anlayabilirdiniz belki hıı

6 yıl 4 çocuk korunsaydınız birbirinize daha çok vakit ayırabilirdiniz ve evlilik de bu değil yani bunu anlayabilirdiniz belki hıı
KoNu sahibi igneyle korunurken hamile kaldigini ustelik hamileliginden birindede ikiz bebekleri oldugunu en son hamileliginden sonrada tuplerini baglattigini her sayfada defalarca belirtmis yalniz dikkatinizden kacti sanirim

Eh sizin eşinizle kendinizi kıyaslama sebebiniz o 4 çocuk.
Adam ihtiyaçlara mı yetişsin size mi?
Çocuklarınızı Allah bağışlasın dedim zaten.
Ve eşiniz çok yoruluyor çünkü dışarda. Ekmek parası kazanmak kolay değil öyle.
Siz evde çocuklarınızla zaman geçirirken (ki onlar canınız) bu adam elin ağız kokusunu çekiyor. Mukayese edilemez bile.
Sanırım hiç çalışma hayatınız olmadı.

Anladığım kadarıyla buradaki bazı bayanlar arada verilen cvplari okumaya tenezzül etmeden direk yorum yapıyorlar.ayrıca bu kadar çocuk yapmasaydin.yok korunsaydin bunlari verilecek cvp olarak gormuyorum.olan oldu zaten. suanki durumda eşimle sıkıntımdan bahsettim fikir alışverişi yapmak istedim.dertlesmek fikir sunmak farkli ahkam kesmek farkli seylerdir.herkesin düşüncesine saygı duyuyorum genede pişman oldum konumu actigimada.

KoNu sahibi igneyle korunurken hamile kaldigini ustelik hamileliginden birindede ikiz bebekleri oldugunu en son hamileliginden sonrada tuplerini baglattigini her sayfada defalarca belirtmis yalniz dikkatinizden kacti sanirim
İğneyi bıraktıktan sonra dahi 1.5 sene çocuğunuz olması mümkün değil ya iğneyi geç yaptırmıştır ya da ilk bir ay ek bir koruma yapmamıştır aman her neyse büyük başarı.İkizlerden sonra tüplerini bağlatsaymış keşke o zaman.Sonuç olarak adam hem işe gidip hem dört çocukla ilgilenemez yani imkansız.

Allah bağışlasın Allah yardımcınız olsun inşallah
Daralmanız çok normal.yardım edecek birileri de yoksa gerçekten zor.
Bıcı bıcır ne tatlıdır şimdi onlar:KK48:

Back
X