- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.069
- 83
- 38
- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
sadece konuyu okuyup ardindan kadinin verdiGi cevaplari okuma zahmetine girmeyen uyelere hasta oluyorum.yahu koNuyu okuduktan sonra zahmet edinde kadinin cevaplarina bir bakin.3. 4. Sayfaya geliyorum hala korunma muhabbetleri.halbuki kadin 2. Sayfada hemen aciklamis korunuyordum ustelik igneyle o sekilde yine olunca bu defada tuplerimi baglattim demis daha ne yapsin hmm hamile kaldiysada aldirsaydin o zaman diyenler illaki olacaktir ama oda herkese uymaz iste.neyse konu sahibi ne kadar zor durumda oldugunun farkindayim tek cocugun olsa esin bu kadar cok calissa yine sinirlenir agresiflesirdin bence cunku biz kadinlar adamlarin yuzunu gorelim iki muhabbet edelim istiyoruz ama arkadasim hayatta kolay degil dun esimle konustuk hayat ne kadar pahali diye 2 kizim var esimde bende iyi maaslarla calisiyoruz cok sukur ama ona ragmen gecen ay kizlara toplu kislik alisveris yaptik diye montlari vs bu aya kaldi ama inan gececek bu Gunler ilerde coluk cocuk kahkaha doLu sofralariniz olacak biraz daha sabir ins
Çok doğru demişsiniz
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun.
Benimkiler 6 yaş 10 aylık İkizlerim var çok zorlanıyorum.sizi düşünemiyorum esim gelince yüküm azalıyor.ben ücretsiz izne ayrıldım
Eşiniz ekmek parası derdinde.masraf bu yaşlarda çok gerçekten.gececek inş bugünler size yoldaş olacaklar.rabbim sağlık versin.
Guvendiginiz tanıdık akraba varsa bir iki saat idare etseler haftada bir kaç kere sizi dinlendirseler.siz de soluk alırsınız.inanin gunde yarım saat bile iyi geliyor.