Darlanıyorum eşimden nefret ediyorum

Belki o insanlar da sizin irrite olmanızdan irrite oluyordur öyle değil mi? İnsanlar her zaman ilgi çekmek için giyinmezler, öyle istedikleri için, kendilerini rahat, güzel hissettikleri için giyinirler istedikleri şeyi. O zaman da başkalarının ahlaksız kocişlerinin bakışları umurlarında olmaz. Kadınların her şeyi erkeklerin ilgisini çekmek için yaptığı düşüncesi de bana çok itici geliyor mesela. Ama dile getiriyor muyum? Hayır. Çünkü bana ne.

Ben bi durumdan kişiden rahatszsam ilişkilerimi ona göre yönlendirirm çevremde olur ya da olmaz ztn az çok her insanın kafa yapısı niyeti belli oluyo irrite olmam demek sınırımı koymam demektr herkes farklı sonuçta, kimseye niye böylesin şöylesin demek bnm haddim diil genel olarak herşeyin bi uslubu uygunu vardr denizde daha farklı giyinilir işte farklı yazın kışın farklı ben kendi adıma bu anlamda dikkat etme taraftarıyım

Aynen öyle, siz kendinize dikkat edin etmek istiyorsanız, dikkat etmek istemeyen de etmesin. Bu kadar basit aslında. Kimse kimseye laf söylemesin, dile getirmese bile kötü düşünmesin. Sadece kendimize odaklanıp başkaları için "bana ne" diye düşünmek çok zor değil inanın.

sana ne milletin memelerden ? aman denizi olan bi yere tatile falan götürme adamı memeler popolar fora hep gözleri çıkar bakmaktan adamın.

Erkek milleti zayıf karakterli diye gene kılıfı uydurduk.
Bakmasın efendim.
Camdan at kendini desem zayıf karakterli erkek atacak mı?
Bal gibi de zayıf değiller.

Uçkuruna sahip olsunlar bir zahmet.

Herkes kendinden mesul. Kendine sahip olacak. Gözüne, eline, başka uzuvlarına...

Ya güvenmediğin adamla ömür geçirmeye eksin ya da güvenip milletin dekoltesine takmayacaksın..

ben istersem bikiniyle gezerim. bu beni baglar. kocalar bakmayacak, bitti.
elin sasibesi bana bakacak diye kendimi kapatamam.

Evdeki karısını helâlini tatmin edemeyen adam için aldatılırım diye mi endişe ediyorsunuz?

Siz dua edin dekoltelere bakiyor olsun, ya o meslektaşlarının arasında güleryüzlü,anlayışlı,iyi niyetli, pozitif enerjili olanlara bakiyorsa? Dekolte kolay da bunları evde bulmak zor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…