- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Evet ama ne alaka kiKonudan bağımsız birşey soracağım. Siz geçen bir konuda 4 yıldır görüştüğünüz bir çocuk vardı ona çocuk istemediğinizi söylemiştiniz konu sizindi değil mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama ne alaka kiKonudan bağımsız birşey soracağım. Siz geçen bir konuda 4 yıldır görüştüğünüz bir çocuk vardı ona çocuk istemediğinizi söylemiştiniz konu sizindi değil mi ?
Ben diyorum da anlamıyor. Çıkar olsun olmasın kalp kırmak hic istemiyorum. Ama insanda bir yerde anlar ya. Sınıfta baska arkadaşlık edebileceğim biri olsa koyucam mesafeyi o da yok. Bence siz de böyle bir insana katlanmayın. Ömür törpüsü sürekli naptın,nettin,ne calıştın vs..Konuyu takipteyim. Benim de başımda buna benzer bir arkadaş var. Aşırı alıngan ve sizinki gibi çok darlıyor. Bir mesajına geç cevap versem trip üstüne trip yiyorum. Alınmasın diye bir şey de diyemiyorum.
Aynen böyle bir arkadaşım vardı. Dünya kendi etrafında dönüyor zannedip sürekli darlardı. Kargon nerde, neden gelmedi, neden öyle neden böyle. Dayandım dayandım en son saçma bir nedende patladım. Konuşmuyoruz şimdi.
Telefon elimde gezmeyi sevmiyorum. Mesajlaşmayı araşmayı sevmiyorum hoşlanmıyorum. Önceden de bu tipte bir arkadaşlarım vardı konuşmayı kestim hep. Resmen baş ağrısı.Benimde vardı böyle bir arkadaşım
Şimdi konuşmuyor benle
Azıcık geç yazsam bozulurdu falan
Ya hayat zaten yoğun yani ben bütün zamanımı sana veremem ki
Sevgilim olsa yapamam yani
Ne bilim ilginç ya
Nasıl sıkılmıyorlar
Bazıları yapışık ikiz gibi gezmekten hoşlanıyor sanırım. Erkeklerde de var böyle tipler.Benim ki artık arkadaşlıktan çıkar iliskisine terfi etti. O raddeye geldimBenim açtığım konudaki arkadaşın aynısı. Neydeyse bütün özellikleri aynı..sürekli araması görüntülü konuşmak istemesi. Bi noktadan sonra insani yalan söylemeye itiyor bu davranışları.
Ben arkadaşıma söylüyordum. Ben senin gibi heran konuşmayı sevmiyorum diye ama anlamıyordu. Bu yüzden bende şarjım.bitti internetim.yok vs gibi yalanlar söylüyorum mecburen.
+1 vallahi bendeOkurken darlandım![]()
Ben de aynini düşünüyorum. İnternete iade politikası yazıp bulmak ne kadar zor olabilir.Bu kiz seni beyni yerine kullaniyor
Evet bu olabilir. Ben darlanmaktan bunaldığım için yardımcı oluyordum ama olmayacağım artık. İnsan bir seyi anlamayabilir unutabilir ama aynı şeyi 50 defa unutulmaz. Cikmis sorularin pdfini belki 6 belki 7 defa attım. Linkini attım nasıl açacağını söyledim,drive a nasıl kaydedeceğini anlattım. İyilik olsun diye kirtasiye gezme internetten bu siteden al dedim pişman ettirdi benihiçbir işini yapma. Alışmış bence.Bakmış yapamıyorum deyince yapan biri var. Darlar durur artık.
Salak değil de boş muhabbet ettiğini düşünüyorum. Mesela telegram diye bir uygulama var dedim ki ders notları paylaşılıyor orada denemeler paylaşılıyor istersen üye ol ben gecen sene üyeydim zaten oraya dedi. Yani telegram kullanmayı oradan ders notu paylaşmayı bilen bir insan instagram linkine tıklayıp pdf indirmeyi nasıl bilmez. İnstagram kullanici adı söylüyorum yetmiyor link atıyor yetmiyor pdf atıyorum. Olmuyor bulamadım diyor.Aşağılamak gibi olmasın ama arkadaşınız biraz salak galiba. Yani üst üste bu kadar şeyi anlamamasinin başka bı açıklaması olamaz. Numarasını engelleyip kendi istediğiniz zaman engeli açabilirsiniz. Sorarsa da sürekli ariyosun ders çalışamıyorum derseniz gurur yapicak biri olduğunu sanmiyorum
Salak değil de boş muhabbet ettiğini düşünüyorum. Mesela telegram diye bir uygulama var dedim ki ders notları paylaşılıyor orada denemeler paylaşılıyor istersen üye ol ben gecen sene üyeydim zaten oraya dedi. Yani telegram kullanmayı oradan ders notu paylaşmayı bilen bir insan instagram linkine tıklayıp pdf indirmeyi nasıl bilmez. İnstagram kullanici adı söylüyorum yetmiyor link atıyor yetmiyor pdf atıyorum. Olmuyor bulamadım diyor.
Sevgilinizi arayacak konuşacak biri olsun diyerek hayatınızda tuttuğunuzu yazmıştınız. Arkadaşlıkta da aynı şekilde bir yararı olur diye. Yapınızdır birşey diyemem ama çok pragmatik düşünce hep canınızı sıkar böyle. Gerekmeyen kimseyi hayatınızda bana bir yararı olur diye tutmayın. Böyle can sıkıcı olabiliyor finalde.Evet ama ne alaka ki![]()
Biraz öyleyim biraz değilim. Tutmazdım ama dediğim gibi gerekiyor. Basta arkadaşım diyordum cok samimi olmasa bile en azindan cikarcilik değildi. Simdi bunaldigim icin cikarciliga döndü birazSevgilinizi arayacak konuşacak biri olsun diyerek hayatınızda tuttuğunuzu yazmıştınız. Arkadaşlıkta da aynı şekilde bir yararı olur diye. Yapınızdır birşey diyemem ama çok pragmatik düşünce hep canınızı sıkar böyle. Gerekmeyen kimseyi hayatınızda bana bir yararı olur diye tutmayın. Böyle can sıkıcı olabiliyor finalde.
O düsünceyle arkadaş olmadim ki. Ama o düsinceyle arkadasligimi sürdürüyorum. Ben cok samimi dostluklar kuramıyorum zaten, kurduklarımı da darlamıyorum hayırdan anlıyorum biri benimle bulusmak istemiyorsa 2.ye aramam. İsi düsünce yazan bircok arkadasım var bence bu yanlış bir sey değil. Zaten arkadaslikta karsilikli cıkar iliskisine dayanır dostluk farklıdırYanlış anlamayın ama işime yarar düşüncesiyle arkadaş olunmaz ki siz onu işinize yaradığını düşündüğünüz için hayatınız da tutuyorsunuz sizi de bu şekilde kullanmak için hayatlarında tutan insanlar varsa ne düşünürsünüz anlayışsız biriyse hayatınızda tutmayın bence degmez yalnızlık da güzeldir
Pardon ben bu şekilde arkadaş oldunuz sanmıştım o zmn arkadaşınıza rahatsızlığınızı belirtmeniz sizin için daha iyi olacaktırO düsünceyle arkadaş olmadim ki. Ama o düsinceyle arkadasligimi sürdürüyorum. Ben cok samimi dostluklar kuramıyorum zaten, kurduklarımı da darlamıyorum hayırdan anlıyorum biri benimle bulusmak istemiyorsa 2.ye aramam. İsi düsünce yazan bircok arkadasım var bence bu yanlış bir sey değil. Zaten arkadaslikta karsilikli cıkar iliskisine dayanır dostluk farklıdır
“Ben kimseyle görüşmeyeceğim sınava kadar kendime yasak koydum” deyin,ama anlayabileceğini sanmıyorum...Dershaneden ara sıra görüştüğüm bir arkadaşım var. Ama elimi verdim kolumu kaptırdım resmen. Günde 10 defa arıyor mesgule alıyorum gene arıyor,görüntülü arıyor. Müsait degilim,konusmak istemiyorum diyorum anlamıyor. Artık geçen açtım duştayım noldu dedim.Ne zaman arasa sarj aletim bozuk telefonum sarjda diyorum açmıyorum anca öylr bırakıyor aramayı. Mesajlarına dönüş yapmıyorum 10 tane atıyorsa 1ine dönüyorum o da isime yarar bir sey derse veya not atarsa ama ANLAMIYOR.Benim arkadaş olurken ki beklentim ara sıra görüşürüz, ders notları paslaşırız,hocalarla ilgili durumlardan konusuruzdu. Bir de kendisi daha önceden de o sehirde olduğu ve dershaneler hakkında bilgi sahibi olduğu icin nerede ne var biliyordu. Yanyanayken de öyleydik zaten ama ne zaman mesafe girdi aramıza bu coştu.İsin kötüsü sınıfta baska arkadaslik yapabileceğim kimse yok.10 kisiyiz zaten 4ü erkek kendi iclerindeler kapalılar dışa, birkaçı kesinlikle yardımlaşmıyor bir de 2-3 kisilik bir kız grubu var ama onlarda aşırı icice gereksiz samimiyet istemiyorum.
Sürekli bugün ne calistin diyor ben hic calisamadim diyor. Mesela bir siteden kitap alıyorum sürekli, buna da dedim ki bak buradan al indirim oluyor diye ve en az 50 defa söylememe rağmen sürekli hangi site diyor. Hangi kitabı aldın hangilerini alayım diyor 50 defa söylüyorum hala soruyor 2 tane kitap alacak alt tarafı.Çıkmış soruların pdfini atıyorum bi daha atar misin diyor,indireceği linki atıyorum indiremiyorum diyor. Bir kitap icin dedim ki bak ben bunu aldım sen alma beklentini karşılamaz. Soru sayisi cok az. Neyse almış, siparisi gelmiş bunun soru sayisi cok az keske almasaydim diyor. Benim siparis verdigim siteden sipariş vermiş aldigi kitaplardan biri yanlış gelmiş. Bana soruyor napayım diye. Diyorum ki aç sitenin iade ve değisim politikasını oku. Bulamadım diyor. O kadar darladı ve mesaj attı ki bulup attım. Hala nasıl iade edicem diyor. Dedim ki bak müşteri hizmetlerini arayacaksın onlar sana bir kod verecek gidip iade edeveksin sana ücretsiz istedigin kitabı yollayacaklar. Gitmis misteri hizmetlerine ulaşamadan kitabı iade etmiş. Sonra bana soruyor iadem kabul olur mu kitap gelir mi diye. Bir de inanın ardarda yazıyor müsteri hizmetlerine ulaşamamış ben aradım konustum 10 dakikada meseleyi hallettim.
Napıcam ben bu kızla. İletisimimi tamamen kesemem çünkü not paslaşacağım baska kimse yok. Dershaneyle ilgili konularda da ağız birliği ettiğimiz de işime yarıyor
Ya ders calisiyorum dedigim halde arıyor“Ben kimseyle görüşmeyeceğim sınava kadar kendime yasak koydum” deyin,ama anlayabileceğini sanmıyorum...![]()