Darp davası açtım yardım edin lütfen.

Aslında olaya şahit bir sürü kişi var. evinde anneni beklediğin o kişiler sana şahitlik yaparlar. Sen olayı hakime anlatıp olay anında evinde beklediğin insanların adresini verirsen mahkeme onları da dinlemek için çağırır. istediği kadar inkar etsin. bu arada sizin korktuğunuzu fark ettiği için bu kadar üstünüze gelebiliyor. korkmasaydınız bir süre sonra olmayacağını anlayıp bırakırdı. O paralarla ilgili bir şey yapamaz, ispatı yok çünkü. Ödemeyin de, adamın kendi borcu ve tüm bunlar para koparmak için. Ne iyi ya sevgili iken hediyeler al, ilişki bitince de sana şu kadar para harcadım öde de. böyle bir şey yok. O kadar yıllık evli kalıp da boşananlar bile böyle bir talepde bulunamıyor. Ben sizin yerinizde olsam bu dava bittikten sonra ona bir de bu davanın sonucuna göre tazminat davası açardım. Kim kimden para istiyormuş görsün. Tazminat davası kesinlikle açın. Davadan sonra bırakır zaten.

Encokta surekli kucaklayip kaciriyor demen tuhafima gitti canim,albi kurusıkı,elektro soklar var heryerde satiliyo fiyatida 40 rl gibi bisey i sana yaklasinca 10 sn turman yeterli bayilir ,yuruyemez duruma gelir nasil kendini koruyamiyosun sasiyorum okumus birisin cahilde degilsin ,seni cok iyi anliyorum aslinda bende boyle bir nanyaktan kurtuldum o silahla kovaliyodu beni simdi :)inşallah sende kurtulursin

Offff off su mübarek cuma gününde dua edelim tez zamanda basindan defedersin insalllahhh allah yar ve yardimcin olsun

Hayır hiç arkadaşı yok. Baro fakirlik belgesi istiyor diye biliyorum.ücretli öğretmenim vermezler dediler.

Ailenizin maddi durumu nasil,evin gecimini siz sagliyosaniz baro avukat verir cunku maasiniz az.

Siz telefonla da olsa adli yardim birimiyle gorusun,yardimci olurlar olumlu veya olumsuz.

Hayır hiç arkadaşı yok. Baro fakirlik belgesi istiyor diye biliyorum.ücretli öğretmenim vermezler dediler.

Baro ile yine gorusun derim.

Kadin dernekleri var, mor çatı, kadin cinayetlerini durduracagiz platformu gibi..

Isimlerini vermek yasak mi bilmiyorum, siyasi degil sivil olusumlar diye yazdim ama...

Ablam Marmara mezunu ama mesleğini yapamıyor.psikolojik destek görüyor.ilaçlar yüzünden sağlıklı konuşup yönlendiremiyor.
bence psikopat eski sevgiliden önce ,ailenizi toparlamalısınız..yazık değil annenize ablanıza..babayı neden çekiyorsunuz hala?anne abla tedavi görüyor,evden çıkamıyor..
sizin de bu aileden olup da normal bir adam bulmanız pek olası değidli zaten..
mahkeme için de avukatlık bölümü var sitede ordan yardım alabilirsiniz.

Böyle bir insanın pisliğin teki olduğunu anlayamadın mı
Seni maddi manevi sömürmesine Nasıl müsaade edebildin?
Eğitimli aklı başında kadınsın, ne işin var senin böyle bir Adamla
3 sene bir de

bence psikopat eski sevgiliden önce ,ailenizi toparlamalısınız..yazık değil annenize ablanıza..babayı neden çekiyorsunuz hala?anne abla tedavi görüyor,evden çıkamıyor..
sizin de bu aileden olup da normal bir adam bulmanız pek olası değidli zaten..
mahkeme için de avukatlık bölümü var sitede ordan yardım alabilirsiniz.
Yardım edecek bir avukat varsa minnettar olurum

Böyle bir insanın pisliğin teki olduğunu anlayamadın mı
Seni maddi manevi sömürmesine Nasıl müsaade edebildin?
Eğitimli aklı başında kadınsın, ne işin var senin böyle bir Adamla
3 sene bir de
Olmadı işte hayatıma nüfus etti bırakmadı peşimi

canim benim de cok davalarim oldu hala devam eden de var gecen gun bir tanesinin mahkemesine gittim gecen sene bir adamla kavga etmiştim yanimda rott cinsi kopegim vardi falan adam fellik fellik kacmisti ama ifadesinde neler neler demiş şok oldum sozde ben kopegimi saldirtmişim ki oyle bisey yok adamin montunu yirtmiş ben de hakime dedim ki ben saldirtsam kopegimi sadece mont yirtmasiyla kurtulamazdi soylediklerinin hepsini yalanladim ama hakim cok ukala ve terbiyesizdi ilk defa boylesine denk geldim statu olarak bir yere gelmiş ama insan olarak sinifta kalanlardan.ben olayi tam o ne dedi ben ne dedim hatirlamadigimi cunku uzerinden zaman gectigini soyledim sonra adami yalanlayinca eee hani hatirlamiyodun falan gibi ukala ukala konustu. ama o anda sabirli olmak lazim cunku tamamen keyfi iceri de attirabilir. her neyse yani olay bambaskayken adam beni taciz etmisken bambaska daha neler neler soylemis. sen zaten hemen mahkemeye cikmayacaksin uzun suruyo bu isler.poliste ifade verirken sana yardimci olurlar guzel kilifina gore onun ceza alacagi sekilde ifadeni yazarlar senin merak etme ama alacagi ceza o pisligi frenler mi onu bilmiyorum

O zaman baban her halta inanan biriyse, baba bu çocuk arkandan atıp tutuyormuş, adam çok keriz ne desem inanıyor, ben bu adamın kızını alırım, parasına da konarım demiş de. Hatta babanın en zayıf noktası ne ise oradan gir.

Baban da kinlenip avukat tutar belki..

3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım.3 sene bekledim aldatmasına tehditlerine kötü davranmasına sabrettim ama evlenmek için ne ailesi ne o birşey yapmadı.bende bıçak kemiğe dayanınca ayrıldım. Sürekli takip etti rahatsız etti günde 200 kere arıyordu mesajlar attı.evimi hergün birkaç kere aradı babamın yanına sürekli gidip iftiralar attı.ayrıldığım istemediğim için onu kullandığımı da söyledi.o lise mezunu ben öğretmenim.
işsizdi güçsüzdü sabrettim istemeyince suçlu ben oldum.
Hafta sonları kursa gidiyordum.sürekli gelip takip ediyordu.birgün yine geldi konuşmak istemediğimi söyledim.konusucaz seni bırakmicam hep gelicem hep takip edicem diye konuştu.
hemen annemi aradım beni takip ediyor anne beni gelip alın dedim.elimdeki telefona yapıştı birden almaya çalıştı boğuştuk elim kan içinde tırnak izleriyle doldu.telefonu o hediye etmişti bana.can havliyle imdat diye bağırmaya başladım.etraftaki insanlar camlara çıktı bırak kızı diye bağırdılar.dizlerim titremeye başladı orada yığılıp kalmışım.beni orada öylece bırakıp koştu ve kaçtı.seni evinin orda beklicem diyormuş giderken.3 4 gören ev polisi aramış.bir ailenin evinde polisin gelmesini bekledik annem erkek kardeşim geldi o arada da.şikayetçi olmicaktım ama herkes ol deyince oldum.3 yılda beni hep tehdit ediyor kucaklayıp kaçırıyor sürekli baskı yapıyor bir yere gezmeye götürse sonradan onu bak ailene söylerimle tehdit ediyordu.Karakola hastaneye darp raporu derken eve geç döndük.olay öğlen 12de olmuştu gece 12de hala evimin etrafındaydı.
ifadeye gidince inkar etmiş.o günden sonra haftada 2 3 kere babamın iş yerine gidip beynini yıkadı onun.cok seviyorum cok para harcadım beni kullandı bilmem ne diye.babamın yüzünden annem ve avukat ablam evden çıkmıyor psikolojik destek görüyorlar.yıllarca dövdü ve baskı yapan bir baba.cahil ve geri kafalı.yoldan geçen bir Adam iftira atsa ona inanan biri.yani ona inandı benim arkamda durmadı.eve gelip üzerime yürüdü baskı yaptı barış diye.annem erkek kardeşim (17 yaşında) bana destek oldu.erkek kardeşime bıçak cekti babam bu yüzden.aile huzurumu herkesin herkesle arasını bozdu babamı kışkırtıp durdu o adi.
aşıktım gözüm kördü tanıyamadım.sonunda babamda eve gelip kavgayı bıraktı nedeni de madem barışmıyor harcadığım paramı ona aldıklarımın parasını verin demesiymiş.
8 milyar istemişler o ve ailesi babamdan.şok olduk biz annemlerle.benim ona verdiğim emeği harcadığım parayı nasıl karşılayacak ilk sevgilimdi 25 yaşında tanışmıştık.ben ayrılırken bana aldıklarını attım gelip almadı dediğimizde çünkü.ayıcık falan kalmıştı.koşa koşa gelip aldı onları kapımdan.
attıklarımın parasını istemeye başladı bu sefer.sürekli evimize gelip zile basıp sürüyordu evi arayıp duruyordu annem bizde birşeyi kalmadı diyordu sürekli.ailesine benim için kredi çektiğini söylemiş halbuki benden önce bir sürü yerden kredi çekip borç yapmış tatillere gitmiş içkiler içmiş.ben sonradan öğrendim.benle birlikteyken hep bunları ödemeye çalıştık.1 milyar kazanıyordu.yarısı borca gidiyordu zaten bana ne harcadı da istiyor?
3 ay uzaklaştırma aldı ama alana kadar sürekli beni ailemi rahatsız etti ve süre bitti bir ay önce.annem işe götürüp getiriyor beni.korkuyoruz çünkü ne kadar takıntılı ve psikopat oldugunu gördük.anneme telde hakaretler etti yüzüne kapattı.

yolda yürürken dönüp dönüp arkama bakıyorum bir yere çıkamıyorum biber gazı taşıyorum korku ve baskı içindeyim.daha büyük iftira atacak üzerime diye korkuyorum.babam inanır çünkü.

Kısaca 10 gün sonra mahkeme var.Darptan yargılanacak ve inkar ediyor.Avukatım yok annem ve erkek kardeşim gelecek benimle şahit olarak.onun avukatı var mı bilmiyorum.ceza almasını istiyorum hayatımı zindan etti huzurumuz kalmadı psikolojim iyi değil.Mahkemede nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım neler söyleyeyim ki ceza alsın.yapabileceğim neler var lütfen akıl verin yardımcı olun.
babanız da size psikopat, yabancıya melek. baban ona haddini bildirseydi bu kadarına cesaret edemezdi. bence babanız için de uzaklaştırma isteyin.

Back
X