- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi cesursincap
-
Hayvan herifMaddi konulardan. Evlendiğimizden beri ailesine maddi yardımlarda bulunuyor. En son bir yenisi eklendi. Rızam olmadığını söyledim, surat astım diye öfkelendi
İlk evet. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir kez yaptıysa devamı gelir. Geri dönüşüm yok artık. O da seni dinen de boşadım dedi. Kendince geri dönüşü olmasın diye sanırım.İlk mi bilmiyorum ama son olmayacağı kesin Allah yardımcın olsun canım sağlıksız bi ortamda büyümektense ayrı anne babayla büyüsün daha iyi kendine bu kötülüğü yapma sakın affetme
Çok isabet olmuş bazen doğru şeyler yapabiliyor demek ki sakın canının acısı geçince geri adım atma ailen vardır umarımİlk evet. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir kez yaptıysa devamı gelir. Geri dönüşüm yok artık. O da seni dinen de boşadım dedi. Kendince geri dönüşü olmasın diye sanırım.
2 tane kardeşim var başka kimsem yok. Onlar arkamdalar. Üçümüz farklı şehirlerdeyiz. Saat 5'te sokağa çıkma yasağı bitince beni almaya gelecekler.Çok isabet olmuş bazen doğru şeyler yapabiliyor demek ki sakın canının acısı geçince geri adım atma ailen vardır umarım
Suclayanlara aldirma o insanlara asla yaranamazssin sen yasiyorsun o evde onlar degil ve sakin korkma vazgecme bu adam sana eziyet ediyor adam yazdim pardon bu serefsize vermicekler bebegi cunku cok cok eminim asla korkma mahkeme bebeğini sana verecek çünkü cok kucuk ve anne bakimina ihtiyaci var simdi uzgunsun ama ilerde iyiki diyeceksin ikinci bir sans daha verirsen olay alir basini giderŞu yaşadıklarıma inanamıyorum. Dışarıdan o kadar melek ki. Olay duyulduğunda belki de beni suçlayacaklar. Ne yaptı da çıldırttı diyecekler biliyorum. Üstelik ben bu kadar aşıkken nasıl bir şok halindeyim anlatamıyorum bile.
Kanitlayamaz senin elinde kapi gibi darp raporun var seni korkutmaya calisiyor izin verme ve korkma su anda kozlar senin elindeYıllardır psikolojik baskı görüyorum zaten. Sürekli beni bastırıyor, eleştiriyor, beğenmiyor kendince. Bebekten sonra iyice arttı. Sen bebeğe iyi bakamıyorsun diyip duruyor. Doğduğundan beri tek başıma bakıyorum. Sürekli takip eden çocuk doktoru var. Gelişimi çok iyi diyor o.Kaldı ki o benim canımın parçası elbette elimden gelen en iyi şekilde bakıyorum. Mahkemede de çocuğu ihmal ettiğimi söyleyecekmiş.
Oynuyor blöf yapiyor sen vazgecme tamam bir yuva kolay kurulmuyor ama o yuvayi yuva yapan mutlu bir annedir sen bu herifle mutlu olamicaksin sen onu bir bosada kalsin sudan cikmia balik gıbıİlk evet. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir kez yaptıysa devamı gelir. Geri dönüşüm yok artık. O da seni dinen de boşadım dedi. Kendince geri dönüşü olmasın diye sanırım.
İşin maddi kısmı biraz karışık. Kardeşime ait 2 tane ev benim adıma kayıtlı. O şehirdışında yoğun çalışıyordu ve birikimlerini yıllardır bana gönderiyordu değerlendirmem için. Umarım onlara da sahip çıkmaz.Tek söyleyeceğim şey evden ayrılmadan nikah gününe ait görüntüleri yanınıza alın
Boşanma davalarında kadının hakkını yemeyi seven eş ve ailesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz
Okadar kötü olamaz dimi.İşin maddi kısmı biraz karışık. Kardeşime ait 2 tane ev benim adıma kayıtlı. O şehirdışında yoğun çalışıyordu ve birikimlerini yıllardır bana gönderiyordu değerlendirmem için. Umarım onlara da sahip çıkmaz.
Şu an o kadar şaşkınım ki. Bunları yapanın o olduğuna inanamıyorum. O yüzden bundan sonra herşeyi beklerim. Yapsa da şaşırmam sanırım.Okadar kötü olamaz dimi.
Allah yardımcınız olsunŞu an o kadar şaşkınım ki. Bunları yapanın o olduğuna inanamıyorum. O yüzden bundan sonra herşeyi beklerim. Yapsa da şaşırmam sanırım.
Amin. Teşekkür ederim.Allah yardımcınız olsun
Kisisel algilama evlilik oncesi ve sonrasi olarak iki ayri karakter var karsinda sen saskinsin hic sasirma gercek yuzunu gordun ,siddet uygulayan saglikli mi simdi gercek ruh hastalari baskalarini psikikolojisi bozuk diyerek kendilerinin sucunu baskasina atar buda o hesap ayrica darp etmis simdi o katlansin sonuclarinaEşim tarafından darp edildim. Çok şaşkın ve üzgünüm. Bir yandan da sanki bütün o şiddet anını yaşamamışım gibi. Darp raporu aldım, ardından karakola gidip ifade verdim. Şimdi bebeğim yanımda uyuyor. Bana senin psikolojik sorunların var çocuğumu da alacağım senden dedi. İnanamıyorum. Aşık olduğum, uğruna türlü fedakarlıklar yaptığım adam. Nasıl atlatacağım bu dönemi bilmiyorum. Bir yandan hayal kırıklığı bir yandan bebeğimi babasız büyütecek olmam korkutuyor beni.
Sorsanız çocuğuna çok aşık bir baba. Ama bebek kucağımdayken beni yumruklaması ve bu esnada bebeğimle birlikte yere kapaklanmamız gitmiyor gözümün önünden.Böyle bir babayla huzursuz bir ortamda büyüyeceğine yanlız büyütürsün daha iyi.. iyi yapmışsın darp raporu almakla hiç bişey yapamaz çocuğu senin elinden alamaz boş tehditler bunlar
Ama daha once de elestirileri psikolojik baskisi var demissiniz. Evin gelirini de sizin izninizin disinda kullaniyormus. Gereken tepkiyi gormeyince sadece doz artirmis. Psikolojik siddeti fiziksele cevirmis. Bu adamin ne oldugu zaten belliymis siz konduramamissiniz. Ben seytanin avukatligini yapacagim ki siz her seye hazir olun. Oncelikle bir avukattan bilgi alin. Maalesef ki evlendikten sonra alinan seyler ortak oluyor. Kardesiniz size parayi bankadan mi yolladi hep? Bu sekilde o iki evin parasinin kaynaginin kardesiniz oldugunu ispatlayabilir misiniz? Ve bu ispat bir ise yarar mi bunu mutlaka sorusturun. Gunahlarini almayayim ama ailesine yardim ediyormus. Siz de nafaka vs. istediginiz durumda mal paylasimi hakkindan dolayi bu evlerde hakkim var diyebilir. Her seyi bekleyin ve serin kanli mantikli olun lutfen.Şu an o kadar şaşkınım ki. Bunları yapanın o olduğuna inanamıyorum. O yüzden bundan sonra herşeyi beklerim. Yapsa da şaşırmam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?