Darp raporu aldım

Adam annenizle ilgili cinsel imalarda bulunuyormuş. Böyle bir adam mı merhametli ve iyi? Ay bir gün bu bdvden deli çıkacağım he!
Adamın nasıl biri olduğu yaklaşık 3 yıldır ortada. Niye sanki bugün böyle olmuş gibi şaşkın bir üslupla konu açtınız ki? Adam psikolojik şiddetin alasını zaten uyguluyormuş. Eh artık seviye atlamış, fiziksele de başlamış.
Anneye, büyüğe, misafire saygısı yok, size yok. Çocuğuna dahi yok. Ne bekliyordunuz böyle birinden? Hiç yanıltmamış, aynen bekleneni yapmış işte.

İyi koca desen değil, iyi baba desen o hiç değil. Psikopat herif ya iyi yapmışsın , önüne bak bundan sonra .
Çalışıyor musun ?
Ailen destek oluyor mu?

Ya adamın her yerinden ayrı leşlik akıyor oluk oluk da, gelmiş şuna "Normalde iyidir, merhametlidir" yazabiliyor. Ben bunu diyebilen birinin de akıl sağlığından şüphe duyarım.

Sizi dövdüğü için darp raporu aldığınız adama mahkeme velayet falan vermez. Hatta kocanızı aldattığınız ya da fahişe olduğunuz kanıtlanmadığı sürece velayet anneden asla alınmıyor. Çok iyi yapmışsınız, mahkemenizi açın, hem çocuk hem kendiniz için nafaka ve tazminat talep edin ve boşayın.

Sizin iyi olduğunu iddia ettiğiniz bu adam iyi falan değil, kendinizi kandırıyorsunuz. 2 defa vurmuş hem de biri annenizin gözü önünde 3.De kemiklerinizi kırmayacağını kimse bilemez. Yavrunuz bile kapı kilitlemekten bahsederken o evde durup dayak yemeniz çocuğa ne büyük bir eziyet gerisini siz düşünün.

Ya adamın her yerinden ayrı leşlik akıyor oluk oluk da, gelmiş şuna "Normalde iyidir, merhametlidir" yazabiliyor. Ben bunu diyebilen birinin de akıl sağlığından şüphe duyarım.
Bekarlıktan itibaren açtığı konulara bakınca, Mütemadiyenüzgünün de pek sağlıklı düşünebilen biri olmadığı çok açık zaten.

Siz engelli olarak üniversite kazanmış, okumuş, tayin olmuş, görev yapmakta olan bir insan değil misiniz? Kızınızı bu yaşa siz getirmediniz mi? Velayetin bu şartlarda sorun olacağını sanmıyorum.

Ha ondan sabote etmeyin demiş. Rezalet ne denilebilir ki.

Siz engelli olarak üniversite kazanmış, okumuş, tayin olmuş, görev yapmakta olan bir insan değil misiniz? Kızınızı bu yaşa siz getirmediniz mi? Velayetin bu şartlarda sorun olacağını sanmıyorum.
Evet bunların hepsini yaptım. Allah'ın izniyle çocuğuma da bakarım. Ama boşanma davasında bunu kız olarak kullanabilir diye düşünüyorum.

Tazmşnat falan istemiyorum. Düğün takıları bana verilse yeter en azından çocuğumla ynei bir düzen kurarken destek olur.

Evet bunların hepsini yaptım. Allah'ın izniyle çocuğuma da bakarım. Ama boşanma davasında bunu kız olarak kullanabilir diye düşünüyorum.
neyi kullanacak?
çalışıyorsunuz
çocuğa zaten şimdiye kadar da siz baktınız
koz olacak ne var adamda Allah aşkına

biraz dik durun.
adam dava dilekçesine olmadık şeyler de yazabilir
ama hakimler onu yemez siz rahat olun.

Sunu anlamiyorum hepimiz sinirleniyoruz, eslerimizde sinirleniyor. Gelip oramiza buramiza vurmuyorlar. En fazla sesler yukseliyor, nefes almak icin ayri odaya gidiyoruz hadi cok sinirliysek kapiyi carpiyoruz(en buyuk tepki). yilda bir bile olmuyor bu. Esim camasir askiliginin sesine uyansa düştüm mü diye yanima gelir. Merhamet sizce sirtiniza vuran adamda mi?

Böyle erkekleri toplayıp soykırım uygulamak lazım ki saldırgan, hastalıklı genlerini çocuklara aktaramasınlar.
ya kusura bakmayın da
bu adam yüksek ihtimalle uzman çavuş/kıdemli astsubay bir şey
bu tiplerin manyak olmayanını ara ki bulasın, hele şu son 10 yılda girenler

tamam boyu posu yerinde (öyledir yüksek ihtimalle) maaşı çoğu kişiye göre (çoğu kişi = o ortamdaki çoğu kişi, yani kahvedeki çoğu kişi) iyi, işi garanti, genelde lojmanı filan var. yani adını bilmem tipini bilmem ama ben %90 tarif ederim size eşi beyefendiyi...karbon kopya bunlar hep.

kadınlar da koşa koşa gidip evleniyor bunlarla.

bu erkekler ne kadar fecaatse bunlarla evlenen kadınlar da o kadar fecaat.

Bütün yorumları okuyunca hak verdim de bu yorumu okuyunca şok oldum.Son alıntı paragrafını görmemiş olmayı dilerdim.Ne demek ayağımı öp diye ısrar edip bir de gülmek.O ayağını kırarım onun tövbe yarabbim.Gerçekten üzüldüm şu anlattıklarına konu sahibinin ayrıca şunu da diyeyim ben de dini anlamda bomboş yaşansın istemem ama bu kişi namaz kılsa ne olur hey Allahım tövbe ya..

Konularını okurken benim korkudan kalp ritmim değişiyor, sen bununla aynı evde yaşıyorsun. Bence sen de normal biri değilsin. Sağlıklı bi insan yıllardır kendine bunun yapılmasına izin vermez, boşanacağına da zerre inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…