Darp raporu aldım

O adam insanların ruhlarına kötü izler açan biri,merhameti batsın...
Gitsin tedavi olsun,öfke orucu tutsun bir daha yapmıcam diyip secdeye kapansın.
Sizde aklınızı başınıza alın gençlikte sabredilen şeyler ileride ağırlık yapıyor neden çektim demeler başlıyor kısacası unutulmuyor

zaten olan bütün kötü şeyler anlık parlamalar sırasında olur. darp raporu almak ile iyi yaptınız.

Siz baya baya şakasiniz.Öneri almak için yazmadiginiz belli çünkü sürekli eşinizden yana sıkıntılarınız var senelerdir.Konulariniz doğru ise.işinize gelmeyen yorumlara da zaten cevap yazmiyorsunuz zaten.Allah kolaylık versin diyorum sadece.

Çocuğunuzun yüreğinden, aklından öpüyorum. Sizin başta sacmaladiginiz yok merhamet zirvasini minicik çocuk görmemiş işte. Namaz kılarken ses olmayacakta kalkıp kapı tekmeleyecek. Çocuklar namaz kılarken başımızın üstünde gezmeli ki örnek alacaksa böyle alır.
Darp üstüne darp edilmissiniz birine de anneniz şahit olmuş. Kimseyi de dinlemeyip o eve dönerseniz bilin ki o çocuğun sebebi olacaksınız.

önceki açtığı konulara baktım bir ara 2 yasına yaklaşan oğlum var demiş şimdi kızı var ya da iki çocuğu var bilemedim anneme eşim anlattığı gibi hareketler yapsa anasını ağlatırdım valla birde cinsellik konuşacak öğretmensin annen belli ki yanında ayrıl çocuğuna annen baksın git çalış evine bak kafanı dinle çocuğa bu hayatı yaşatmaya hakkınız var mı ? birde ben anlamıyorum burada bir sürü öğretmen gördüm çocuk yetiştiriyoruz öğretmenlik çok kutsal bir şey ama siz daha kendi hayatınızda yıllardır aynı şeyi yaşamanıza rağmen ne yapacağınıza karar veremiyorsunuz çocukların sorunlarını nasıl çözüyorsunuz ?

2019 dan beri aaçtığınız konuların bazıları. Kurtulun artık şu insandan.

Arkadaş sıyırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…