- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Hemen alın lütfen.Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Anladım çok teşekkür ederim.Hastaneye gidersen simdi orda doktor rapor tutar. Morluk olursa yarin da gidebilirsin. Adli tipa da gidebilirsin. Ama orda gozle gorulen bisey yoksa rapor tutmazlar. Hastane raporu tuttur gozle gorulen bisey yok anladigim kadariyla kizariklik sabaha gecer çünkü. Ama dokularda ezilmeler tomografide cikar.
Şuanda evden çıkamam eşim psikopat ve silahı var ışığı bile açamadımHemen alsanız daha iyi olur sanırım. Tabi prosedürü bilen üyeler daha iyi aydınlatır. Umarım hemen kurtulursunuz Allah'ından bulsun. Daha bir sürü şey sayardim.
Allah yardımcınız olsun. Polisi arayamaz mısınız sizi alamazlar mı? Böyle tehlikedesiniz. Gerçi polis gelince size zarar da verebilir pislik.Şuanda evden çıkamam eşim psikopat ve silahı var ışığı bile açamadım
Şuanda evden çıkamam eşim psikopat ve silahı var ışığı bile açamadım
Babam kızar sonra daha çok kızarlar bana polisiPolisi arasanız
Nasıl bir cehennemin içindesiniz sizBabam kızar sonra daha çok kızarlar bana polisi
Çağırdım diye
Babam kızar sonra daha çok kızarlar bana polisi
Çağırdım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?