Darp raporu hemen mi alınmalı.

......evliliğimin dörtüncü günü dayak yedim ondan sonrada ve ondan sonrada hep kocam sinirlendiğinde bana vurdu hamilelik dönemimde bidaha vurmadı bu seferde kendine vuruyordu öfke kontrolü yok sinirine hakim olamıyor sürekli annesinin dolduruşuna gelir benimle kavga eder iki haftalık bir kızım var doğumdan sonra eve geldiğim ilk gün kayın validemle kavga ettik anneme sürekli laf attığı için üstüme saldırmaya kalktı .....

--Bunları siz diğer konunuzda yazmışsınız . Lütfen çıkın o evden artık . Bir psikopatla aynı evdesiniz .

2017 de boşanma davası actm yazmissnz proflnze bosanmdnzmi neoldu? ( konularinizi okudum geri çekmek zorunda kalmissnz çok uzuldm . Keşke o evden cikablsenz smdi)

işte adamda sizin polisi de başkasını da aramayacagınızı evden çıkıp gitmeyeceğinizi çok iyi bellemiş
ondan böyle elinizde telefonla bırakıyor sizi

bu kadar korktuğunuz adam içerde az önce dayal yemişsiniz
silahı var ve kullanma ihtimaliyle korku içindesiniz

hala o evdesiniz

adam bunu biliyor işte..

Hala polisi aramadiysan kusura bakma ama sen kafayi yemissin. Yavrumla beni silahla korkutup sindirecek, ben de babam kizacak diye polisi aramayacagim. Oyle babanin da yedi sulalesini... Yarin darp raporu aldiginda da polis devreye girecek. Baban o zaman da kizabilir. Sence de sacma degil mi? Allah askina kendine gel ve ara hemen polisi. Kendi cocugunun kafasina sikan babalar biliyoruz. Bunu mu bekliyorsun Allah korusun!

Çok üzüldüm, elleri kırılsın inşallah. Sanırım yarına morarır kızaran yerler. Daha belirgin olur. Neden şiddet uyguladı eşiniz, alkol mü almıştı? Polisi arasanız gizlice olmaz mı acaba?

Hangi şehirdesiniz?

Aileler evladımın canını yakıyor, üzüyor diye karşıdaki adamlara(!) kızacaklarına çekip alıp arkasında duracaklarına evlatlarına kızıyorlar, deli oluyorum ya...

Öncelikle kadına veya bir canlı varlığa sebebi ne olursa olsun şiddetin gözardı olamaz . Yarın ki darp raporunu ne yapacaksınız? ALO 183 Hattını arayın ve hemen polisle birlikte bir ekip gönderilir en azından sabaha kadar ne olur nasıl uyuyacaksınız? Yavrunuzu o adamın yanında tutmayın lütfen yapmayın bunu aileniz yemiyor o dayağı onun düşüncelerinden sizene . Sağlığınız için arayın . Kazen Mune belki özelden yardım eder size.

Lütfen ama lütfen polisi arayın. Sonra da aileniz arkanızda olmasa bile kadın sığınma evlerine gidin ve bosanın o yaratıktan. Güçlü olmanız lazım. Ne zamana kadar boyle devam edeceksiniz

Canim ara polisi silahi ruhsatsız mi? Cebirle alikoyuyor diyeceksin ifadende silah zoruyla gunlerce iskence etti bana diyeceksin darp da var asla saliverilmez. Daha önce vukuatlari da vardir o itin hükmün ertelenmesi olmaz. Minimum 2 yil yer. Babana da başlatma onu sonra düşünürsün.

Sanırım bütün iyi niyetlerimi ve pembe gözlüklerimi bir kenara bıraktım.
Bugüne kadar polise gitmediysen, yine gitmezsin.
Adam da bunu biliyor zaten. Gidecek yerin yok nasılsa diye istediği gibi davranıyor. Ama en başta da sen izin veriyorsun.

Site yöneticilerini etiketleyen arkadaşlar onlardan ne bekliyor bilmiyorum.
Kazen bu kadını arasa da es kaza adam denk gelse, kimle konuşuyorsun demesine kalmadan kadını öldürür. Silahı da var.
183 yada 155. Numara belli.
Kadın yardım istiyorsa gerçekten kendi yapmalı.
Yoksa daha önce de şahit olduğumuz üzere, sokma akıl yedi adım gidiyor, sabaha kalmadan şikayet geri çekiliyor.

Önceki konularınıza baktım biraz, sanıyorum biz yine söylediklerimizle kalacağız ve siz yine Bdv ye düzenli aralıklarla konu açmaya devam edeceksiniz...
Lütfen kalkın, harekete geçin.

Yarin bakin varsa gider alirsiniz.

Ama darp raporu alindiginda esinizi sikayet etmiste oluyorsunuz.. eger affedecekseniz bunu bilin istedim.

Kadın korkmuş belli çok cesareti yok polisi aramaya. Biz özelden mesaj atıp adres vs istesek ne kadar güvenilir olur ki bize ne kadar güvenir ki. En azından yöneticilere güvenip onlarla bilgileri paylaşabilir .

Yarin bakin varsa gider alirsiniz.

Ama darp raporu alindiginda esinizi sikayet etmiste oluyorsunuz.. eger affedecekseniz bunu bilin istedim.

canım bu ne ilk dayagıdır ne de ilk korkulu gecesidir

ben şu durumda vallahi çocuğa üzüldüm

sindirmiş kendini bir kere

inşallah kısa zamanda bayan önlem alıcı birşeyler yapar

Kadın korkmuş belli çok cesareti yok polisi aramaya. Biz özelden mesaj atıp adres vs istesek ne kadar güvenilir olur ki bize ne kadar güvenir ki. En azından yöneticilere güvenip onlarla bilgileri paylaşabilir .
Dediğim gibi pembe gözlüklerimi bir yerlerde unutmuşum.
Keşke dediğiniz gibi olsa.
Yöneticiler adresi aldı, polisi yönlendirdi diyelim, kadın babam duymasın diye polisi arayamam diyor.
Fıttırı fıttırı gidecek sabah şikayetini geri çekecek.
Acele ettim, aslında ben şikayetçi değildim de öyle oldu böyle oldu diyecek.

Cesaretini toplayıp kendi aramalı.
Bu saatten sonra hayatındaki her işi kendi yapmaya talip oluyor, polisi de arayabilmeli.

Bayan mimik kızma bana. Ama adım atmak zorundasın. Karanlıkta çocuğuna sarılarak geçirdiğin son gece olsun istiyorsan, sen adım atmalısın.
Babam ne der, kocam döver diye diye çocuğuna olacak olan. Daha kıymetli hiç bir şey yok senden ve evladından başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…