- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Çok üzüldüm, elleri kırılsın inşallah. Sanırım yarına morarır kızaran yerler. Daha belirgin olur. Neden şiddet uyguladı eşiniz, alkol mü almıştı? Polisi arasanız gizlice olmaz mı acaba?Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Hangi şehirdesiniz?Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Elinizde telefon var. Polisi arayın.Şuanda evden çıkamam eşim psikopat ve silahı var ışığı bile açamadım
Kızlar merhaba. Konuyu uzatmayacam eşim yarım saat önce vucüdumun çeşitli yerlerine vurdu, vurduğu yerler kızardı. sorum şu; eğer yarın darp raporu almaya gidersem ve vucüdumda ki kızarıklıklar geçerse bile darp raporunda gözükür mü? Yine de Alabilir miyim yani? Kızardı derken sert vurdu göğüs kafesime, boğazıma ve kollarıma. Videoyada çekemedim yan odadayız ben ve kızım ışığımız kapalı açamadım ışığı.
Sanırım bütün iyi niyetlerimi ve pembe gözlüklerimi bir kenara bıraktım.
Bugüne kadar polise gitmediysen, yine gitmezsin.
Adam da bunu biliyor zaten. Gidecek yerin yok nasılsa diye istediği gibi davranıyor. Ama en başta da sen izin veriyorsun.
Site yöneticilerini etiketleyen arkadaşlar onlardan ne bekliyor bilmiyorum.
Kazen bu kadını arasa da es kaza adam denk gelse, kimle konuşuyorsun demesine kalmadan kadını öldürür. Silahı da var.
183 yada 155. Numara belli.
Kadın yardım istiyorsa gerçekten kendi yapmalı.
Yoksa daha önce de şahit olduğumuz üzere, sokma akıl yedi adım gidiyor, sabaha kalmadan şikayet geri çekiliyor.
Yarin bakin varsa gider alirsiniz.
Ama darp raporu alindiginda esinizi sikayet etmiste oluyorsunuz.. eger affedecekseniz bunu bilin istedim.
Dediğim gibi pembe gözlüklerimi bir yerlerde unutmuşum.Kadın korkmuş belli çok cesareti yok polisi aramaya. Biz özelden mesaj atıp adres vs istesek ne kadar güvenilir olur ki bize ne kadar güvenir ki. En azından yöneticilere güvenip onlarla bilgileri paylaşabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?