canim bence senin yaptigin düpe düz sacmalik, ne demek tokat atida kulak zarin patlamis?? sen bu durumun ciddiyetinin farkindamisin?? birde sikayetimi geri cekiyimmi diyosun tabiki geri cekme.
1. iyi bir INSAN olsaydi sana tokat atmazdi, ( ki atigi tokat ne siddetleyse kulak zarini patlatmis)
2. eyerki bir kavgada bir tartismada el kaldirip sana vuruyorsa, bu evlilikte ASK, SEVGI, SAYGI bitmisdir...
3. bundan sonra ondan kocalik bekleme bence., seni öldürmekle tehdit ediyor,,.. televisyonlarda haberlerde duyuyoruz adam sinirlendi karisini cocugunu öldürdü diye.. sakaya alma bence, senin kocan olacak insan bence tamamen piskolojik yardima ihtiyaci var ,..
4. senin annen baban ne diyor bu ise?? sana sahip cikacak birisi yokmu?.. ben sen olsam esim bana vursa benim kulagim patlasa.. cocuk mocuk dinlemem esaglarimi toplardim babamin evine döner, bosanma davasini acardim, 1 kez el kaldiran insan herzaman el kaldirir gün gelir bogazini sIkip bogmayida calisir.. belli olmaz böyle kafayi bozmus insanlara.. ömür boyu bu cekilirmi? ... bosanmayi düsünmüyorum diyorsun ama bence en saglikli karar bosanmak olacaktir... allah yardimcin olsun