- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Her ihtimale karşı elimizin altında olsun diye almak istiyoruz tesekkur ederim. Babannem annemi dövdüGeçiş olsun,ne oldu?
Saç yolunduğu belli olur tabi ki,şikayetçi olmayacaksanız neden alıyorsunuz ki?
Anneme oldu maalesef.Sana mı oldu bunların hepsi
OoohhaaaHer ihtimale karşı elimizin altında olsun diye almak istiyoruz tesekkur ederim. Babannem annemi dövdü
Çok tesekkur ederim. Acilden mi başka bölümden mi alabiliriz? Sağlık ocağı vermiyor mu acaba ?Ayy noldu ya geçmiş olsun hastaneden alınıyor darp raporu ama şikayet etmezsen gelmiyor herhalde polis yani benim arkadaşta aldıydı rapor ama boşanma davasına ekledi şikayet etmeden
Babannemin her zaman ki halı ama artık abartti önce ki ettiği küfürler falanda kaydettik ama habersiz olduğundan kullanılmıyor galiba.Ooohhaaa
Şikayet edin ama .
Noluyo bu kadınlara
Avuç avuç saçlar duruyor elinden attı gözümüzün önünde. Anneme yapıldı babannem tarafındanBunu sana kim yaptiysa git hemen sikayetci ol.Sikayetci olmama durumunu sorgulama lutfen.Saclarinin yolunmasi nasil bir psikopatliktir ya
Hastaneye gidin bence acilden de hallolur ve şikayet edin bence anlasin o da ne demek gelin dovmekÇok tesekkur ederim. Acilden mi başka bölümden mi alabiliriz? Sağlık ocağı vermiyor mu acaba ?
Tesekkur ederimacilden alın sağlık ocağı vermez
Babannem o kadar cirkef ki iftira etmesinden tut yalanina kadar herşeye eyvallah dedik hala el ustunde tuttum ama bu son damla oldu.Hastaneye gidin bence acilden de hallolur ve şikayet edin bence anlasin o da ne demek gelin dovmek
Ayy sinirlenim zıpladı vallahi kaç yaşında bu babaanneAvuç avuç saçlar duruyor elinden attı gözümüzün önünde. Anneme yapıldı babannem tarafından
yalnız hemen almanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. yoksa sayılmıyor diye biliyorum. geçmiş olsun anneneTesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?