Darp raporu

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
33
45
evet malesef bende boyle bi konu acmak zorunda kaldim.buyuyen bi tartismada esim bana vurdu.koluma su anda bir morluk yada belirginbirsey yok
Arkadaslar bilenler lutfenyardim
1.su anda tan bur bosanma dusuncem yok.
2.cocuklarina duskun olasi bi bosanmada cocuklari almak icin ugrasacak asla vermem .darp raporunun faydasi olurmu.
Esim tartisma sinirli aninda iftira atmaya daha dogrusu kendi inandigi seylerin dogru oldugunu savunur iftira atar insani deliye cevirir.sole sole yaptin der.sacmalama ole bisey yok derim .kulahima anlat tarzi cevaplar.
3.darp raporundaki en buyuk amacimcocujlarimda kullanmak .ve elimde olmasini istiyorum.belki bi sans daha verirsem ilerde kullanmak iicin
4.ilk nereye gidecegim saglik ocagi olurmu.emniyet devreye ne zaman giriyor.uzaklastirma falan alsin istemiyorum.gizliligi oluyormu .ilcede

Acil'e, hastaneye giderek darp raporu alabilirsiniz.. sağlık ocakları darp raporunu vermez... Belirgin bir iz, farklı bir görüntü vs olmadan verirler mi bilmiyorum ama şansınızı deneyin...

Acil'e, hastaneye giderek darp raporu alabilirsiniz.. sağlık ocakları darp raporunu vermez... Belirgin bir iz, farklı bir görüntü vs olmadan verirler mi bilmiyorum ama şansınızı deneyin...
İz simdilik yok yarina morarabilr.acisi var cunku .tesekkur ederim cevabiniz icin

İz simdilik yok yarina morarabilr.acisi var cunku .tesekkur ederim cevabiniz icin
Acı varsa morarır diye düşünüyorum. Siz hastaneye gidin doktora durumunuzu anlatın o zaten bakar inceler ve verir... Umarım bir dahakine boğazınızı sıkmaz...

Acile gittiginde kolunun acidigini soyledikten sonra doktor ne oldu der sebebini sorar siz de durumu anlattiktan sonra sikayetci oldugunu soylersin hastane guvenligine bilgi verilir kayda gecer ordan karakola bildiri gidiyor.siz isteseniz de istemeseniz de karakoldan esiniz cagrilir ve ifadesi alinir uzaklastirma verilebilir.bazi ciddi durumlarda esiniz evinden polis almaya gelir.eger uzaklastirma asamasinda size zarar verirse ki bu sure 1 ay olabilir esiniz icin ciddi durum baslar.haa uzaklastirma oldugunda siz yine birlikte evde kalirsaniz size birsey oldugunda siz de hatali oluyorsunuz.hatam varsa duzeltin lutfen.

Acile gittiginde kolunun acidigini soyledikten sonra doktor ne oldu der sebebini sorar siz de durumu anlattiktan sonra sikayetci oldugunu soylersin hastane guvenligine bilgi verilir kayda gecer ordan karakola bildiri gidiyor.siz isteseniz de istemeseniz de karakoldan esiniz cagrilir ve ifadesi alinir uzaklastirma verilebilir.bazi ciddi durumlarda esiniz evinden polis almaya gelir.eger uzaklastirma asamasinda size zarar verirse ki bu sure 1 ay olabilir esiniz icin ciddi durum baslar.haa uzaklastirma oldugunda siz yine birlikte evde kalirsaniz size birsey oldugunda siz de hatali oluyorsunuz.hatam varsa duzeltin lutfen.
Tesekkur ederim peki acile gittigimde siksyetci olmadan rapor almak mumkunmu .sadece elimde rapor olsa.acikcasi savcisi susu esimi ifadeye cagirmalari falan onlarla ugrasmak istemiyorum

Acile gittiğinizde darp raporu alabilmeniz için adli vaka olarak işlem görmeniz gerekmekte ve karı koca arasındaki böyle durumlarda kanun hemen 6284 sayılı yasayı devreye sokup eşe uzaklaştırma cezasını yapıştırıveriyor yani kısaca darp raporu alayım elimde dursun birdahaki sefere kullanırım diye birşey yok darp raporunuzu aldığınızda bir takım süreçler otomatik başlamış olacaktır. Geçmiş olsun...

Back
X