- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi minnak_yalanlar
-
Cildiyeye taktıbu arada burdaki hastanelerde cildiye yok bu plastik cerrahi var oraya gitsem olur mu sizce
ya birak olsun sen kork diye diyor bir suru sahidin var sonucta geciktirme sadece dava harci var oda zaten odenir senden onemli mi eger gec kalirsan iftira diye seni sikayet eder gorursun dedigim gibi foto kanit degil...ya ka
rakola gitmek istiyorum ama kız çok fena bende senden şikayetçi olcam fln diyo bide üstüne bu şikayetlerde para fln ödenşyo babam böyle iğrenç şeylerle uğraşsın istemişyorum adam delirir
yurt sahibi bu gece gelecek yrında babamla konuşup rapor almaya gidicem artık karar verdim kendime yediremiyorumne küfürü ne de o hareketiya birak olsun sen kork diye diyor bir suru sahidin var sonucta geciktirme sadece dava harci var oda zaten odenir senden onemli mi eger gec kalirsan iftira diye seni sikayet eder gorursun dedigim gibi foto kanit degil...
sen sikayet etmezsen yakinda herkes dayak yedi ezik su bu diye bahsedecek haberin olsun unidekiler boyle acimasiz
ya ben o gece almak için okadar çaba sarfettimki resmen götürmediler beni karakolasikayet çi olmanin da bi zmani vardir
1 ay sonra gidip ben sikayetçiyim diyemezsin ehrhalde
aklin yenimi basina geldi derler adama
dayini dinle buyuk sozu dinle
bide gunes isigina çikarma yaralarini
$apka tak, gunes kremi fln sur iz kalmamasini istiyorsan
bence sen gitmek istememissin diyemedin mi yurt sahibine beni gondermezseniz polis ararim diye geciktirme sakin izleri. gecerse bir anlami kalmazyurt sahibi bu gece gelecek yrında babamla konuşup rapor almaya gidicem artık karar verdim kendime yediremiyorumne küfürü ne de o hareketi
Polisi cagir gelsin, babani ara gelsin. Seni annen baban elalemin sacma kizi dovsun diye mi dogurdular. Bu skil?de kimseyle uzlasmak, affetmek zorunda degilsin.merhabalar yeni üyeyim kk sakinleri sürekli sizi takip ediyorum ama hiç üyelik ihtiyacı duymamıştım.ben 21 yaşındayım ve özel bir yurtta kalıyorum 3 kişilik bir odada bizim önceki oda arkadaşımız çıktı bize yeni bir kız geldi bu değiştirdiği 3. odaymış .her neyse değişik bir tipti ilk senesi bizi 2 haftadır saçma sapan aşağılardı biz sessiz sakin kızlarız hani baksan saf bunlar dersiniz öyle işte .neyse biz bir kaç gün önce oturuyoruz malum finaller geldi ders çalışıyoruz bu da telefonda sevgilisiyle konuşuyo,bu arada bizim yurt kız erkek karışık bunun sevgiliside bizim yurtta kalıyo.oda arkadaşım yer lambasını yaktı ışığı kapayıp bu kız bağırarak o lamba açılacak dedi ilginç bir şekilde (normalde zaten kapıyı kapa ışığı kapa tarzında konuşan bir tip kendisi)oda arkadaşımda açılacak derken dedi ve bu bize bağırmaya başladı kalktı siz seçin ya iki ışıkta açılacak yada benim dediğim gibi olacak dedi.neyse biz sen ne diyosun fln diyince eddyle büdü gibisiniz ya fln dedi bize kendinizi ne snaıyosunuz yok hergün temizlik yapacakmışımda dağınık olmcakmışımda fln dedi bu arada telefon açık bende o telefonu kapat dedim bu bas bas bağırıp masaya bırakarak kapamıyorum sanane dedi oda arkdaşıma defter fırlattı dövecekti önüne geçtim.bize ben önüne geçincce şuan söyleymiceğim küfürler etti bilmem neler bilmem ne yaptıklarm bilmem ne yapıo gidin gibi (çok özür dilerim sizden bunları söylediğim için) neyse ben sinir krizi geçirdim masasındakid efteri ve kalemi yere fırlattım bu benim üstüme saldırdı bildiğiniz altta kaldım şuan heryerim mosmor yüzümde izler var.neyse ben karakola gidicem dşye turrtdum yurt çok ilgilendi bu ben karakol diyince tutuştu ama beni ikna ettiler kız odadan gitti bu arada zaten yurt sahibi geldi böyle it kızlarla sizin ne işiniz var sizle yapamazsa başka kmseyle yapamaz vs bizimle ciddi anlamda önemseyerek konuştu kızın babasına falan baya baya bağırdı telefonda .ama benim yüzümdeki yaralar nolucak babama söyleyemiyorum yurdu birbirine katıcak ya yüzümdeki izler gitmezse.biz şimdi morlukların fotoğrafını çektik (bu arada onda hiç bir iz bişey yok ) yüzümde elimde izler var yurt sahibine gösterip yrn cildiyeye götürmelerini isticez ve izler geçmezse kesinlikle şikayetçi olucam bize bir yol gösterin siz olsanız ne yapardınız(dayım komser kesinlikle şikayetçi ol dedi )
Senin şahidinde varya ka
rakola gitmek istiyorum ama kız çok fena bende senden şikayetçi olcam fln diyo bide üstüne bu şikayetlerde para fln ödenşyo babam böyle iğrenç şeylerle uğraşsın istemişyorum adam delirir
annemi aradım babamdan önce annem çok korkaktır zaten yrn babama anlatıcak ve bana değmez sınav haftan ya şikayet edince sna böyle yaparsa fln diye kokrtu dayak yedim diyemedim çok uzaktalar kadın uyku uyuyamaz of yaaPolisi cagir gelsin, babani ara gelsin. Seni annen baban elalemin sacma kizi dovsun diye mi dogurdular. Bu skil?de kimseyle uzlasmak, affetmek zorunda degilsin.
Baba ve anani ara!!!!!!! Hemen polis cagir hemeeeeen
Kizim senin oncelikli derdin plastik cerrah olmamali. Poliseeee giitt sana ne harc marc baban senin halini giruo duyunca 100-200 tl yi mi dusunecek milyar isteseler verir. Siz analarinizdan babalarinizdan korkmayin. En fazla yaziklar olsun senin gibi cicuga kavgaya neden karistirdin der ama hep yaninda olurlar. Aile budur!!!!!bu arada burdaki hastanelerde cildiye yok bu plastik cerrahi var oraya gitsem olur mu sizce
Babani ara o zaman. Polis de 155. Ara. Dedini anlat korkmaannemi aradım babamdan önce annem çok korkaktır zaten yrn babama anlatıcak ve bana değmez sınav haftan ya şikayet edince sna böyle yaparsa fln diye kokrtu dayak yedim diyemedim çok uzaktalar kadın uyku uyuyamaz of yaa
aynen öyle bizimle öyle konuştular ki kar yağıyodu kız kar yağarken dışarda zırlıyodu pislik bide bizi içeri aldılar çay söylediler baya bizle konuştular flnPolis gelsin seni alsin yurtan. korkma polis insan yemez. Sikayetci olucam dersin. Darp raporu almak vs. Hep bedeva. Hastaneyede polis goturur. Yada jandarma hangisi bakiyorsa artik. Ara.
Yurt muduru de kendini dysunuyir. Nirmalde polisi arayip seni hastaeye goturmesi gerekirdi.
yarın halledicem bakalım .bende kendime yediremiyorum çünkü görsün sessiz sakiniHemen darp raporu al şikayetçi ol, yurt müdürü kendi derdinde, sana şikayetçi olma diye yalakalık yapmış... ailene de bildir sakın vazgeçme bi b.k yiyemez o çirkef şikayet etse bile şahitler var ve onda darp izi yok
Bu olayı sakın yutma ilerde çok pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?