darp raporu

Tabiki şikayetçi ol. Hem de direk savcılığa git. Savcıya ifade verirken göster izleride. Hayvan mı insan mı anlamadım.

gerekirse kaç yurttan direkt polise git şikayete yurttakilerin de tutuştuğnu anlat. darp raporu engel olmaya çalıştıklarını da anlat. beklemen hata

Valla o yurt sahibinin seni karakola yollamamasi kendi kredisini dusundugunden salla milleti. Ben olsam saniyede cikar gider sikayetci olur elimden geleni ardima koymazdim. Kimdir o kogus agasimi? Telefonda artistlik yapmis iste sevgilisine. Bak ben kiz dovuyorum havalarinda Allahin apacisi

Mutlaka darp raporu alıp şikayetçi olun, hakkınızı arayın.

Ben de üniversite öğrencisiyim ve bu ev arkadaşı konularından çok çektim. Şimdi anlıyorum ki başka bir yere okumaya gidilecekse mutlaka yalnız kalınmalı ve ailenin bu maddi yükü karşılayacak durumu olmalı. İlla da arkadaşla kalınmak isteniyorsa mutlaka çok iyi tanıdığın biriyle son senede falan kalınmalı. Başka türlü olmuyor. Derslerle mi uğraşacaksın bunlarla mı?

Darp raporu almassan o fotoğraflarda bir işe yaramaz..Yurt kendi de yanacağı için belli sizi yatıştırma yoluna gitmiş, mutlaka şikayetçi olun ve o kızın anladığı dilden cevap verin. Yoksa tekrarlaması an meselesi

Ne o ! sevgilisinden alamadığı hıncını sizden alarak mı çıkarmış dengesiz,
Ayrıca bu artistlik kime ne sanıyomuş kendini
Ben olacam herhalde bu azgınlığı ile elim boş kalmaz vururdum etkiye tepki yani,
Madem haklısınız neden darp raporu almıyorsunuz ki morluk ne demek !!!
Nasıl bir ortamda büyümüş bu kız böyle !!belliki tedaviye ihtiyacı var !!

hemen babaı arayıp söyle..
ne sanıyor kendini..
demekki kimse ondan şimdiye kadar şikayetçi olmamış her gittiği yerde aynısını yapabileceğini süşünüyor...
yurt büyük ihtimal başımız belaya girmesin diye ikna etmişler sizi..
susmayın hemen darp raporu alıp şikayetçi olun..

Darp raporunuzu hemen alın vakit geçirmeden,mesele iz kalma meselesi değil,mesele o hadsiz,terbiyesiz kızın cezasını çekmesi. Ne hakkı var başka birine vurmaya,zarar vermeye? Kesinlikle yapın bunu. Yurt yönetimi neden ara yapıyor ki,oda değiştirmek çözüm değil ki,bu insan başkasınada gayet yapabilir bunu nede olsa cezalandırılmamıs olacak. Ne durduracak ki onu?

yurt sahibine kapıyı çarpmış bide efelenmiş ben değil onlar gidecek odadan faln diye ya neler yaşıyoruz şu final haftası okadar canım sıkkın ki
Yurt sahibi böyle birini orada tutmaya devam ederse daha çok uğraşır, versin bavulunu eline göndersin yani. Ne münasebet,ali kıran baş kesen misali davranıyor.

Kimseyi dinleme git darp raporu alıp şikayetçi ol .. Herkes yaptığı terbiyesizliğin bedelini ödesin ..

yaptigini yanina birakma al raporunu alsin okuldan uzaklastirma gorsun anyayi konyayi azgin manyak

Hemen hastaneye gıdıp darp raporu alın.Sonra karakola gıdın... Gerisini zaten size komser olan akrabanız anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…