Darp raporu

Akaibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
8.267
15.525
248
36
Arkadaşımın başına gelen bir durum. Cevaplarınıza göre bir yol izleyeceğiz.
Arkadaşım bekar çalışıyo. 3 tane ev arkadaşı var. Kontrat arkadaşımın adına sadece aralarından biri gidip kontratın altına ismini yazdırmış. Ev tutulurken ödenen kaporaya ve emlakçıya verilen konisyona elektrik su doğalgaza kadar herşeyi arkadaşım halletti. Bu 3 kız sonradan geldiler. Para alışverişi olmasın nasılsa çıkarken. Konisyon hariç hepsi geri alınacak para diye arkadaşım bu ücretleri de istemedi hatta.
Evde çamaşır mak bozulmuş yeni alınacak. Arkadaşım ben nasılsa bir kaç aya çıkacağım. Arada para alışverişi dökülmesin. Zaten şunlardada ben sizden ücret almadım. Siz alın demeye karar verdi ve söylemiş.
Bunun üzerine kızlardan biri köpürüp bedava mı kullanacaksına getirmiş işi. birazda sıkıntılı biri sanırım çabuk sinirlenip büyüten bi tip. Küfürlerle defol gitlere kadar gitmiş iş. Diğer 2 kız tuttuğu halde masanın üzerinden atlayıp arkadaşımın kolunu tırmalamış baya derin bir şekilde.
Arkadaşım o ara ses kaydını açmış. Öldürürüm ben seni elimde kalırsın gibi laflarıda kayıtta mevcut.
Şimdi arkadaşım darp raporu alsa süreç nasıl işler? Ses kaydı yasal değil sanırım di mi? Bu kızları evden çıkartması için ne yapması gerekir. Diğer kızlarla konuşmadan önce enine boyuna düşünmek ne olacağını bilmek istiyo.

Geçmiş olsun. Ne edepsiz insanlar var. Ben arkadaşınızın yerinde olsam evden ayrılmadan 2-3gün öncesinden elektrik suyu kestirir gider arkadasimda kalırım.
sağolun.
Bizde öyle diyoruz pat diye çık kes elektrik su doğalgaz dımdızlak kalsınlar.
Bi yandanda ben niye çıkıyorum onların gitmesi lazım diyo.
Bu şehirde de yalnız bişey yaparlarsa korkusu da var

eşyalarını kapının önüne koyun kızlarada telefonla söyleyin eşyalarını gelip al diye, kapıyı da kilitleyin arkadaşınızda sizde bir kaç gün kalsın ,eve zarar verirse kapıya falan apartmanın görevlisine söyleyin polis çağırsın.

Arkadaşımın başına gelen bir durum. Cevaplarınıza göre bir yol izleyeceğiz.
Arkadaşım bekar çalışıyo. 3 tane ev arkadaşı var. Kontrat arkadaşımın adına sadece aralarından biri gidip kontratın altına ismini yazdırmış. Ev tutulurken ödenen kaporaya ve emlakçıya verilen konisyona elektrik su doğalgaza kadar herşeyi arkadaşım halletti. Bu 3 kız sonradan geldiler. Para alışverişi olmasın nasılsa çıkarken. Konisyon hariç hepsi geri alınacak para diye arkadaşım bu ücretleri de istemedi hatta.
Evde çamaşır mak bozulmuş yeni alınacak. Arkadaşım ben nasılsa bir kaç aya çıkacağım. Arada para alışverişi dökülmesin. Zaten şunlardada ben sizden ücret almadım. Siz alın demeye karar verdi ve söylemiş.
Bunun üzerine kızlardan biri köpürüp bedava mı kullanacaksına getirmiş işi. birazda sıkıntılı biri sanırım çabuk sinirlenip büyüten bi tip. Küfürlerle defol gitlere kadar gitmiş iş. Diğer 2 kız tuttuğu halde masanın üzerinden atlayıp arkadaşımın kolunu tırmalamış baya derin bir şekilde.
Arkadaşım o ara ses kaydını açmış. Öldürürüm ben seni elimde kalırsın gibi laflarıda kayıtta mevcut.
Şimdi arkadaşım darp raporu alsa süreç nasıl işler? Ses kaydı yasal değil sanırım di mi? Bu kızları evden çıkartması için ne yapması gerekir. Diğer kızlarla konuşmadan önce enine boyuna düşünmek ne olacağını bilmek istiyo.
Raporu hemen alsın. Karakola gitsin can guvenligim yok tehdit edildim desin. Kontrat zaten arkadaşının üzerine doğru kapı dışarı edilir

Üstteki arkadaşlara katılıyorum. Ses kaydını ortaya çıkarmayın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Hastaneye ve Polise gidin. Savcılığa da şikayet edin. Hepsinin eşyaları doğru kapının önüne. Böyle bir durumda diğer kızlara da güvenilmez.

Üstteki arkadaşlara katılıyorum. Ses kaydını ortaya çıkarmayın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Hastaneye ve Polise gidin. Savcılığa da şikayet edin. Hepsinin eşyaları doğru kapının önüne. Böyle bir durumda diğer kızlara da güvenilmez.
Zaten bu üzerine saldıran kız ve bir diğeri kardeş diğeri de onların arkadaşları. Kıxın psikolojik sorunları varmış. Sonradan başıma bela olur mu ki diye korkuyo. Burda ben dışında bi yakınıda yok. Bana gelmesini teklif ettim ama eşimden çekiniyo sanırım. Zaten evden çıkmayı düşünüyodu bi yurtla görüşmüş. Konuşcak eşyalarını alıcaz yerleştiricrz yurda.
Bizim merak ettiğimiz olur da diğer kızlarla uzlaşırsa davayı geri çekebilir mi? Başına bela olsunlar istemiyo çünkü yalnız..

Zaten bu üzerine saldıran kız ve bir diğeri kardeş diğeri de onların arkadaşları. Kıxın psikolojik sorunları varmış. Sonradan başıma bela olur mu ki diye korkuyo. Burda ben dışında bi yakınıda yok. Bana gelmesini teklif ettim ama eşimden çekiniyo sanırım. Zaten evden çıkmayı düşünüyodu bi yurtla görüşmüş. Konuşcak eşyalarını alıcaz yerleştiricrz yurda.
Bizim merak ettiğimiz olur da diğer kızlarla uzlaşırsa davayı geri çekebilir mi? Başına bela olsunlar istemiyo çünkü yalnız..
Kamu davası hangi hallerde açılır emin değilim. Yanlış yönlendirmek istemem.

Iki tane tanık yok mu ortada zaten ses kaydına varana kadar. Izinsiz kayit yapılamaz. Zaten hicbisey de cikmaz kol tirmalamaktan. Atsın evden makhemeye gitmeyen kolay saniyo bu isleri. Kendin hallediceksin boyle tuhaf islerle mi uğraşsın adliye bi de.

Iki tane tanık yok mu ortada zaten ses kaydına varana kadar. Izinsiz kayit yapılamaz. Zaten hicbisey de cikmaz kol tirmalamaktan. Atsın evden makhemeye gitmeyen kolay saniyo bu isleri. Kendin hallediceksin boyle tuhaf islerle mi uğraşsın adliye bi de.
2 tanıktan biri kızın kardeşi diğeride arkadaşı. Basit bi kol tırmalamak olsa zaten aklımıza gelmez bildiğin yolmuş kolunu . Öldürücem seni diyip kapıyı yumruklamalar tehtitler küfürler... Kızın psikolojik sorunları var.
Darp raporu alırsa en azından göz dağı veririz bulaşmazlar diye düşündük ama direk kamu davası açılıyomuş bu sefer iyice delirebilir kız. Zaten tek başına burada. Daha fazla yüzgöz olmak istemiyo.biran önce kurtulmak evden çıkmaya bakıcaz.

Valla ben de üniverstede bi kız ve kardeşiyle kalıyodum. Bizim de anlaşmazlıklar olunca tehdit etti beni, yok ocağı ben aldım, şohbeni ben aldım kullanamazsın filan diye çamurlaştı. Tek kelime çok da şeyimdeydi senin kokmuş eşyaların dedim, kavga etmedim kudurdu. Sonra evin kilidini değiştirdi bi gün ben okuldayken, ben bunu yapabileceğini öngördüğümden Camı açık bırakmıştım ordan girdim. Arkadaşlarımı da doldurdum akşamda kapıyı açtım bunlara çatladı. Tabi bu embesile dayanAmadım. Hiç de uğraşamazdkm buldum bi yurt çıktım gittim. Elektrik su bendeydi, gittim onları da kapattırdım. Aradı aradı hiç muhatap bile olmadım.
Yani demem o ki bi b.k yapamaz, darp raporunu alsın yine, hasta insanlarla mücadele etmek zorunda değil, çıksın bi yurda gerisini sonra düşünür. O kimmiş ki ne yapabilirmiş ki? O tırmalamalar tamamen çaresizliğinden, ne yapacak pusu kurup silah mı dayayacak? Onu da beceremez, bozuk psikolojisiyle tatmin olduğunu sanır ancak. Böyle şeylere prim vermeyin kızlar. Ve böyle insanlardan da uzak durun! Kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin, huzur lazım;)

Back
X