- 20 Ekim 2022
- 37
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi 3cocukAnnesiyim
-
Avukatta tutabiliriz ama suan daha bisey yapmadık . Yalnız ceza az verirler diye duyum aldım.Barodan size avukat verirler lütfen yarın ilk iş gidip danışın
Valla şiddet tehtit madde kullanımı bildiğim bunlarBarodan size avukat verirler lütfen yarın ilk iş gidip danışın
Valla şiddet tehtit madde kullanımı bildiğim bunlar
Evet tutuklanana kadar da çok korktum ceza almazsa diye. Hapis çıkışında elektrikli kelepçe takılacakNe olur bilmiyorum ama hapis cezasi karari verenlerin ellerinden öpüyorum, helal olsun
Tasmasıyla gezer artık böylelerinin cezalandırıldığını görmek iyi hissettiriyor.Evet tutuklanana kadar da çok korktum ceza almazsa diye. Hapis çıkışında elektrikli kelepçe takılacak
Hazır o içerdeyken adresini ismini cismini değiştiremezmisinValla şiddet tehtit madde kullanımı bildiğim bunlar
Küçük ilçede olduğunuz için maalesef kelepçe olmuyorTasmasıyla gezer artık böylelerinin cezalandırıldığını görmek iyi hissettiriyor.
Gitmeyi düşünüyoruz bakalımHazır o içerdeyken adresini ismini cismini değiştiremezmisin
Çıkınca Allah korusun gene sana sararsa
Her kadın cinayetinde bu son olsun diliyoruz olmuyor lütfen kurtarın kendinizi çocuklarınızı
Maddenin etkisiyle size zarar verir
İnşallah hak ettiği cezayı alır.İyi akşamlar arkadaşlar. Size yazmıştım birkaç ay önce eşim madde bağımlısı 3cocugum var diye.
Eşim tarafından darp edildim evden ayrılınca tehdit edildim artık darp raporu alıp şikayetçi oldum uzaklaştırma hapis kararı verildi 1 aylik
5 gündür cezaevinde . Bir ay sonunda mahkemesi varmış sonuc ne olur bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?