Darp Sonrası Evi Terk Ettim. Peki Şimdi Ne Olacak?

Arayıp özür dilemesini bekliyorum sanırım. 7 yıllık bir evlilik, iyi kötü yaşanan günler, minicik bir bebek. Yine boşansaydık ama medeni bir şekilde olsaydı. Çok üzgünüm.
Eğer barışma kararı alırsanız da kesinlikle eşiniz psikolojik destek alsın . öfke kontrolü için tedavi olsun. Yoksa yaşayacağınız yine aynı şeyler

Kusura bakmayın ama bir daha darp edilmeyi bekliyorsunuz heralde.Ablanizi mal veriyormuş gibi gelip alın diyen bir adama bir şans daha vermekle düzelir mi bilemedim.Ya ben çok katiyim , sanırım bunu yapan ,beni bebeğimle evden gönderen eşi ben affedemem.Hem bebekle niye siz gittiniz ki,istediği kadar arasın evden bebekle kipirdamazdim Eş kişisi Cook insafsizmis.Sizi ben yumuşak gördüm biraz,yolunuzu iyi çizin.Gerekiyorsa bir avukata danışın.Sizi darp eden adamla bir daha aynı yatağa girebilecek misiniz?Sorun bunu kendinize.Kendinizi bu vicdansız in vicdanına bırakırsanız çok yanarsınız.Size değil minicik bebeğinize de insafi yok ki,bu kış ve salginda sizi başka bir eve yollayabilmis.Allahindan bulsun.

Belki beni kınayacak burdaki herkes ama evet içimde bir yerde acaba düzeltebilir miyiz umudu var. Tabi bu teklif ve çaba ondan gelmezse yapabileceğim birşey yok. Belki de ondan bana bir boşanma protokolü gelecek. Belki boşanma aşamasında çirkinleşecek. Kendimi herşeye hazırlamak istiyorum. Bir psikoloğa gitsem onu da aleyhime kullanabilir diye gitmiyorum.

Darp sonrasi siz gitmemissiniz o aramis gelip ablanizi alin diye. Siz istedigi zaman darp uygulayip istedigi zaman kapiya birakabilecegi birimisiniz? Bu adamin nesini duzelteceksiniz?

Geçen konumda belirtmiştim. 7 yıllık eşim tarafından darp edildim. Ailesine yaptığı sonu gelmeyen maddi yardımlara itiraz ettiğim için. Darp raporu ve karakol ifadesi sonrası 2 ay önce eşimin işi nedeniyle taşındığımız yerden 15 aylık bebeğimle birlikte ayrıldım. Daha doğrusu o kardeşimi aradı gelin ablanızı alın diye. Şimdi kardeşimin evindeyim. 5 gün oldu. İşi nedeniyle taşınmadan önce yaşadığımız şehre ve evime döneceğim. Kardeşim ve eşi göndermiyor. Hadi arkandan gelirse diye. Ama ömür boyu onlarda yaşayamam. Kendi yolumu çizmem lazım. İlk iş ortak evimize aile konutu şerhi koydurmak. Ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Onun aramasını mı beklemeliyim. Ya da bir avukat tutsam o mu arasa. Ortak bir arkadaşı mı arabulucu yapayım. Küçücük bir bebekle hiçkimsemin olmadığı bir şehirde yaşamak da korkutuyor beni. Ama doğduğumdan beri o şehirdeydim. Kardeşimin yaşadığı şehre de taşınmak istemiyorum. Çok şükür ki işim var. Herşey yoluna girdiğinde ücretsiz iznimi bozup geri döneceğim. Kafam çok karışık. Bundan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor?
ben de seninkine benzer süreçler yaşadım canım gerçekten insan zor atlatıyor bu günleri. ben darp raporuyla şikayette bulundum. sonra tanıdığım bi avukatla görüştüm sağolsun çok yardımcı oldu. boşanmaya kararlıysan sen de bi avukatla görüş bence. ben koruma kararı aldırmıştım. boşanma da anlaşmalı oldu en kolay bu şekilde oluyormuş. eşinin de ikna olması önemli tabiki. allah çocuğunla sana yardımcı olsun

Düzelmez düzelmez düzelmez demeye geldim gidiyorum.
Avukata danışıp davayı açın raporun süresi bitmeden.

Kusura bakmayın ama bir daha darp edilmeyi bekliyorsunuz heralde.Ablanizi mal veriyormuş gibi gelip alın diyen bir adama bir şans daha vermekle düzelir mi bilemedim.Ya ben çok katiyim , sanırım bunu yapan ,beni bebeğimle evden gönderen eşi ben affedemem.Hem bebekle niye siz gittiniz ki,istediği kadar arasın evden bebekle kipirdamazdim Eş kişisi Cook insafsizmis.Sizi ben yumuşak gördüm biraz,yolunuzu iyi çizin.Gerekiyorsa bir avukata danışın.Sizi darp eden adamla bir daha aynı yatağa girebilecek misiniz?Sorun bunu kendinize.Kendinizi bu vicdansız in vicdanına bırakırsanız çok yanarsınız.Size değil minicik bebeğinize de insafi yok ki,bu kış ve salginda sizi başka bir eve yollayabilmis.Allahindan bulsun.
Aslında o yaşadığımız yere ev denemez. Doğunun bir ilçesinde apartta kalıyorduk. Eşim orda işe başlayınca durumu görelim diye asıl evimizi taşımadan apart tuttuk. Sadece biraz mutfak eşyası ve yatak yorgan götürdük. İyi ki öyle yapmışız. 2 ay zor dayandık. Ben asıl evimize gideceğim şimdi. Tabi kötü bir sürprizle karşılaşmazsam.

Aslında o yaşadığımız yere ev denemez. Doğunun bir ilçesinde apartta kalıyorduk. Eşim orda işe başlayınca durumu görelim diye asıl evimizi taşımadan apart tuttuk. Sadece biraz mutfak eşyası ve yatak yorgan götürdük. İyi ki öyle yapmışız. 2 ay zor dayandık. Ben asıl evimize gideceğim şimdi. Tabi kötü bir sürprizle karşılaşmazsam.
Evinize neden gidiyorsun

Sizin once bir avukatla gorusup fikir almaniz lazimdi zaten. Kardesinizin sizin uzerinize olan 2 evi hakkinda arastirma yaptiniz mi?
Evet bir avukata danıştım. Kardeşimin bana gönderdiği dekontları sordu. Kardeşime sordum. Büyük çoğunluğunu banka yoluyla gönderdim dedi. Biraz can sıkıcı bir konu. Umarım anlaşmalı boşanırız da onlardan hak talep etmez.

Back
X