Dava günü belli oldu :(

Arkadaşında kalıyor henüz yeni ev vs tutmadı. Ben birlikte yaşadığımız evdeyim işlemler bitince taşınmayı planlıyorum..bakalım artık inşallah hayatım kolaylaşır bir şekilde

5 ay önce gitti dedin. Boşanmaya karar vermişsiniz 5 ay arkadaşta kalmak için uzun geldi. Ama belki o arkadaşa kira veriyordur. Belki ev arkadaşı olmuşlardır. B

Neyse, bu adamın sevgilisi olma ihtimali yüksek geldi. Sen bu süreçte iyi düşün protokol falan da yapmışsınız. Yarın bir gün seni sevgilisi için terk ettiğini öğrenirsen üzülür musun üzülmez misin? Eğer üzülürüm çok incinirsin hemen boşanmaya yedim keşke ugrastirsaydim beni aldattığı için tazminat davasi açsaydım vs gibi fikirlerin olursa iyi bir araştır derim.

Ama sen diyorsan ki sevgilisi bile varsa yeterki hayatımdan çıksın ne kadar erken o kadar iyi ben de yoluma bakarım -ki bence en doğru düşünce bu. O zaman hiç ardını araştırma. Çocuğunuzda yok. Boşanmadan sonra arama sorma ararsa açma vs aynen devam et yani.

Allah kolaylık versin yardımcın olsun . Onun sevgisinin bittiğini düşünmesen anlıyorum ki ayrılmak istemiyorsun . :( ben de ayrılmayı düşünüyorum ama yutkunamıyorum bile eşimi bende seviyorum o yüzden işin çok zor. Eğer gereken sınavı verdiğinizi düşünüyorsaniz hakkınızda hayırlısı olur umarım. Ama pişmanlık duyacağınızı hissediyorsanız kendi sevginiz için mesafeli şekilde konuşmanızi öneririm

Allah kolaylık versin yardımcın olsun . Onun sevgisinin bittiğini düşünmesen anlıyorum ki ayrılmak istemiyorsun . :KK43: ben de ayrılmayı düşünüyorum ama yutkunamıyorum bile eşimi bende seviyorum o yüzden işin çok zor. Eğer gereken sınavı verdiğinizi düşünüyorsaniz hakkınızda hayırlısı olur umarım. Ama pişmanlık duyacağınızı hissediyorsanız kendi sevginiz için mesafeli şekilde konuşmanızi öneririm

Dün son kez konuştuk canım. hala verdiği karardan tam emin değil. Bir tarafım pişman olacak sanki diyor ama çok şey kırıldı 5 aylık bu zamanda.. Zaten sevgisini de hissetmiyorum artık bitirmek en mantıklısı ama bu süreç çok zormuş. Dün hıçkıra hıçkıra ikimizde ağladık. Bir sn aklımdan çıkmıyor o mahkeme nasıl olacak diye.. Amin Allah kolaylık versin..Ben elimden gelebilecek her ne var sonuna kadar yaptım içim çok rahat. Benim pişman olacağım bişey yok ama o bigün pişman olursa çok üzülürüm. Boşu boşuna eviliğimizi bozduğu için..

Allah kolaylık versin yardımcın olsun . Onun sevgisinin bittiğini düşünmesen anlıyorum ki ayrılmak istemiyorsun . :KK43: ben de ayrılmayı düşünüyorum ama yutkunamıyorum bile eşimi bende seviyorum o yüzden işin çok zor. Eğer gereken sınavı verdiğinizi düşünüyorsaniz hakkınızda hayırlısı olur umarım. Ama pişmanlık duyacağınızı hissediyorsanız kendi sevginiz için mesafeli şekilde konuşmanızi öneririm
Sevgi yetmiyormuş anladım.. Ama yine de iyi düşün karar ver canım, inan ki evliliği bitirmek bir yuvayı dağıtmak hiç kolay verilebilecek bir karar değil..

5 ay önce gitti dedin. Boşanmaya karar vermişsiniz 5 ay arkadaşta kalmak için uzun geldi. Ama belki o arkadaşa kira veriyordur. Belki ev arkadaşı olmuşlardır. B

Neyse, bu adamın sevgilisi olma ihtimali yüksek geldi. Sen bu süreçte iyi düşün protokol falan da yapmışsınız. Yarın bir gün seni sevgilisi için terk ettiğini öğrenirsen üzülür musun üzülmez misin? Eğer üzülürüm çok incinirsin hemen boşanmaya yedim keşke ugrastirsaydim beni aldattığı için tazminat davasi açsaydım vs gibi fikirlerin olursa iyi bir araştır derim.

Ama sen diyorsan ki sevgilisi bile varsa yeterki hayatımdan çıksın ne kadar erken o kadar iyi ben de yoluma bakarım -ki bence en doğru düşünce bu. O zaman hiç ardını araştırma. Çocuğunuzda yok. Boşanmadan sonra arama sorma ararsa açma vs aynen devam et yani.

Çok umrumda olmaz sanırım birisinin olup olmaması. Benim için evliliğin bitiyor oluşu da zaten zor. Yok hiçbir talebim olamaz ekstra. zaten ben bişey istemememe rağmen o vereceğini söylüyor. (Protokole bişey yazmadım ben, o hesabıma sürekli yolluyor bir sürede hep yollayacakmış, harcamadan aynı hesapta kalıyor dokunmayı hiç düşünmüyorum)

Perşembe gününden sonrada hayatımın her bir yerinden tamamiyle koparıp atıcam bir daha aramam canım, önüme bakarım Allahın izniyle.

Sevgi yetmiyormuş anladım.. Ama yine de iyi düşün karar ver canım, inan ki evliliği bitirmek bir yuvayı dağıtmak hiç kolay verilebilecek bir karar değil..
Tabi ki canım düşüncesi bile zor bırak karar vermeyin düşünürken ihtimal verirken bile bu kadar acıtıyorsa ayrılmak ne kadar acıdır bilemiyorum Allah sabır versin canım

Çok umrumda olmaz sanırım birisinin olup olmaması. Benim için evliliğin bitiyor oluşu da zaten zor. Yok hiçbir talebim olamaz ekstra. zaten ben bişey istemememe rağmen o vereceğini söylüyor. (Protokole bişey yazmadım ben, o hesabıma sürekli yolluyor bir sürede hep yollayacakmış, harcamadan aynı hesapta kalıyor dokunmayı hiç düşünmüyorum)

Perşembe gününden sonrada hayatımın her bir yerinden tamamiyle koparıp atıcam bir daha aramam canım, önüme bakarım Allahın izniyle.

Amin canım. Aslında böylesi senin için daha hayırlı oluyor. Sen de önüne bakarsın. Önce bir toparlanma süren olacak tabii ki. Ama sonrasında istersen yeni bir aileye ve çocuklara sahip olursun. İstemezsen de gezer toza yaşamına bakarsın. Bu şekilde ne olduğu belirsiz boşuna sürüncemede bir durumda kalırsan hiç bir ilerleme olmaz hayatında. Şimdiden hayırlı uğurlu olun. :)

Evet arkadaşlar,

Mahkeme günü geldi geçti..

Yanyana hiç birbirimize bakmadan girdik, evet dedik çıktık. En son bacaklarımın titrediğini, onunda burnunu çekişini hatırlıyorum..Benden 1 damla yaş, ondan 1 damla yaş süzüldü.. sesim çıkmadı oda bişey diyemedi , sessizce arkamızı dönüp ayrıldık..

Sevdiğim adamı, onunla yaşadığım her güzel anıyı arkamda öylece bırakıp yeni bir hayata başlamak biraz canımı acıtsa da evet mecburum..

Dün evde kalan ona ait son eşyaları toplarken eski telefonumu buldum. İlk tanışmamızdan evlendiğimiz güne kadar tüm mesajlar, tüm resimler içinde olduğu için atmaya da vermeye de kıyamamışım, meğer ne güzel başlangıçlarmış, ne tatlı ne özel bir aşkmış. Meğer birbirimizi ne çok sevmişiz.. İnsan bazen üstüne aldığı sorumluluğun bilincine varamıyormuş. Ben aynı sözün arkasındayken o çok kolay vazgeçebiliyormuş.

Allah'ım diyorum canım çok acıyor, bundan sonra nasıl olacak..Ben de bu hayalkırıklığı onda bu benim ah'ım, benim acım.. Sen hayırlara çıkart inşallah..Sen bana bu olayda ki hayrımı göster.. Amin..

Rabbim yarsimcin olsun dilerim hersey gonlunce olur. Acini yaşa ve sonra da göm.
Sen yine sanslisin en azindan parcalanmis bir ailenin cocugu olmak zorunda kalan bir bebegin yok. Tek basina her sekilde hayatini kurar ve mutlu da olursun emin ol. Sadece biraz zaman ver kendine yeter.

Zaman herşeyin ilacı,depresif olma ve hayatın tadını çıkarmaya çalış.Mutlu olmak da senin elinde mutsuz olmak da..

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce başvurduğum boşanma davası için mahkeme günü belirlenmiş. 15 Aralık perşembe günü davamız var.

Eşim ayrılmak istedi evden gitti, defalarca hemen aç davayı bitsin gitsin dememe rağmen açamadı. En sonunda ben açtım. Ama beni bu kadar etkileyeceğini tahmin edemedim. Alıştım zaten yokluğuna 5 aydır ara ara hep arasa msj atsa, arada eve bile gelmeye çalışsa da bir şekilde ilişkimiz kopmuştu.

Ama şimdi haftaya resmen ayrılıyoruz.. Bir yanım artık hemen yoluna bakarsın derken, diğer sol tarafım ama seviyorum çok diyor..

Nasl bir ruh halidir? Nasıl sevgi tamamen biter hiç bilmiyorum.. Bir insan hayatından 6 yılı bir evet diyerek nasıl siler.. Yepyeni bir sayfaya artık onsuz başlar..
Çocuk var mı ben çocuklu boşanıyorum

Çocuk var mı ben çocuklu boşanıyorum

Çocuğumuz yok, ama o ilk bu kararı aldığında ben hamile olduğumu öğrendim..Düşük yaptım.

Şuan belli belirsiz bir rüyada gibiyim, sorgulama aşamasındayım sanırım. Nasıl bukadar bitebilir sevgi, aşk.. İnsanlar evlenmek için okadar emek, çaba harcarken ne oluyor da boşanmak istiyorlar.(Belli başlı sorunları kastetmiyorum şiddet, anlaşamama, aldatma vs..) Neden hep daha da fazlasını ister insan anlayamıyorum..Çok şükürsüzüz çok..

Sen neden boşanıyorsun, elinden gelen herşeyi yapmadan adım atma canım..

Back
X