DAVA

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
22 şubatta davam var.barodan verilen avukattan memnun değilim.paramda yok avukat tutmam için.

Avukatlar ne şekild e para talep ediyorlar bilmiyorum.şöyle ki ben dava bitince alacağım haklarımdan sonra versem av.ucretini olur mu??? Bu şekilde avukat tutan veya bilgisi olan var mi?

Yaaaaa kızlar neredesiniz????

Avukatınla arandaki anlaşmaya bağlı bir şey. Olur yada olmaz diyemem. Durumu açıklarsın kabul ederse öyle yaparsınız

Biz dava bittikten sonra vermistik avukat ucretini.. Bi de aldigim tazminattan pay alacakti, o nedenle dava sonunu bekledik..

Nice kusura bakma, konuyla alakasiz ama merak ediyorum; kizinla aran nasil duzeldi mi?
Çok şükür cnm.kizim yanım da.en son babasına gitmişti.onda maddiyat var.senin yüzünden babam bize para vermiyor.ben menfaatimi düşünürüm demişti.ben çok ağlayıp yataklara düşmüştüm.tm git dedim sadece.15 gün sonra bir baktım çantasını toplayıp geldi.sormadim.optum.sarildim.kendi anlattı babam eve git sana maddi manevi desteği sağlıcam dedi..sonra da dersanedende aldı.ve o günden sonra da anladı her şeyi.

Esin ne yapiyor peki su an? Iletisiminiz var mi?

Bazı avukatlar bekliyo dava sonunu canm Bikaç avukatla görüş bence kabul edecek olan vardır bence

Esin ne yapiyor peki su an? Iletisiminiz var mi?
cnm, O 27 haziranda gittiğinden beri bir kez bile iletişime geçmedim.ben bitirdim mi tam bitiririm.yemin ederek söylüyorum bir kez dahi facebookuna dahi bakmadım.ama o hiç durmadı.beni yıpratmak için çocukları kullandı,Bana iftira attı.. ..facebook şifremi kırdı.ve buna benzer bir çok şey.ama ben cvp bile vermedim.1 tl dahi istemedim.o da bu tepkisizliği me dayanamıyor.

Bazı avukatlar bekliyo dava sonunu canm Bikaç avukatla görüş bence kabul edecek olan vardır bence
Ay ınş cnm.barodan verilen avukat bayan diye çok sevinmiştim.beni anlar diye.tenezzul bile etmiyor konuşmaya.haklarimi bile söylemiyor.bi tuhaf.korkuyorum onu aramaya.soyledimde a...hanim ben çok cekiniyorum sizden.beni korkutuyorsunuz...aaa olurmu nice Hnm diye alttan aldı bu sefer.

Helal olsun be ablam... Seninle gurur duyuyorum. Gerçek bir asilsin şu davranışınla, vallahi tebrik ederim. Komutan gibi hatunsun maşaAllah.

Avukatla anlaşmanıza bağlı... Baştan da talep edebilir, taksitli de, dava sonunda da...

Eşiniz kusurlu mu? Tazminat alacağınız kesin mi?

Avukatla anlaşmanıza bağlı... Baştan da talep edebilir, taksitli de, dava sonunda da...

Eşiniz kusurlu mu? Tazminat alacağınız kesin mi?
eşim aldatmıştı.ben affedemedim.fakat bir sene aynı evde durduk.bu sebeple affetmiş sayılı yorum yasalar gereğince.bu sefer eşim bize zulm etmeye başladı.calismama ,giyimime, balkona çıkmama, kızıma daha neler neler....eve ekmek getirmemeye kdr bizi cezalandırdı.bende artık bitti işe gidiyorum sende istediğin zmn gidebilirsin diye guzel saygılı bir konuşma yaptım.cunku ben seni affetmiyecegim dedim. O da gitmiycem çalışamazsın dedi.ben ise gittim.o da 3 gün sonra evi terk etti.ve dava açtı.ama beni caydırmak için açtı.eski ben yoktum artık.kararliydim.ve o bu kararlığı mı görünce geri adım atti.bakti bende bitmiş bu sefer iftira attı.. .gitmeden ben çok iyiydim de kabul etmeyince kötü oldum.
Şimdi bunun sonucu bir davamız var cnm...

Hay Allah müstehakkını versin pis adam.
Karşılarında kararlı bir kadın görünce nasıl da çirkinleşebiliyorlar,
Allah yardımcın olsun.

Hay Allah müstehakkını versin pis adam.
Karşılarında kararlı bir kadın görünce nasıl da çirkinleşebiliyorlar,
Allah yardımcın olsun.
Herkez yapardı benim eşim yapmazdı.. .diyen o kadınlardanım ben de.ama tanıdım şimdi.

Herkez yapardı benim eşim yapmazdı.. .diyen o kadınlardanım ben de.ama tanıdım şimdi.
Baronun verdiği avukatı eğer yetersiz görüyorsan devre dışı da bırakabilirsin,çevremde yapan kadınlar var.
Delilleri var artı kararlılıkları da ,ne varsa olduğu gibi anlatıp kazanan kadınlar var yani.
Hatta adam 3 avukat tutmuş,hakim de anlamış adamın komple suçlu olduğunu
Allah yardımcın olsun dualarım seninle,hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…