• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davayı açtım

şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. kızlarımıda alıp başka bir şehire gidesim var kimseye haber vermeden. annemle bugünki konuşmamızdan sonra onların benim yanımda olmadığını anladım. şu sıralar dua ya çok ihtiyacım var .

Siz sadece imza atmaya anlaşmışsınız.
Nerede nafaka kira çocukların masrafı bunları konuşup yazıya dökmemişsiniz.

Tanıdıklarına sor bi avukat bul artık parça parça mı verirsin karşı taraftan almasını mı sağlarsın hiç durmadan bul.

Eşinin maaşı nekadar ?

yawww bu nasıl bir evlilik kirayı sen öde okulu sen öde yani para ortak gelir eve herşey verilir kalanda eve harcanır sen ben nedemek yaaaa ....

Çocukları babanızın evinden mi getirmişsiniz? Sokakta mu yatacaktınız veya? Terbiyesiz, densiz herif! Alın alabildiğinizi maddi olarak. Çocuklarınızın rızkını bırakmayın ona.

Ne kadar uzarsa uzasın çekişmeliye çevirebilirsiniz davayı. Uzaması sorun olmamalı. Hemen evlenmeyi düşünmüyorsanız tabi. yoksa bütün haklarınız kalacak. Takılar, mal paylaşımı, nafaka, tazminat...

Ne kadar uzarsa uzasın çekişmeliye çevirebilirsiniz davayı. Uzaması sorun olmamalı. Hemen evlenmeyi düşünmüyorsanız tabi. yoksa bütün haklarınız kalacak. Takılar, mal paylaşımı, nafaka, tazminat...
takı falan kalmadı ki mal paylaşımınada gerek yok ona ait olan televizyonu vardı onuda aldı zaten

merhaba kızlar;

eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı. aşamadık. Dün gittim dava açtım anlaşmalı olarak.

şimdi konum şu;

eşim bu ayki ev kirasını, çocuğun okul ve servis parasını ödemiyor. bunları bölüşerek ödüyorduk daha önce.
benimse bu ay kesintim vardı 1.100 tl gibi bir para aldım. kirayı öde dedim. banane benmi oturuyorum neden ben ödeyeyim dedi. çocuğun okulunu, servisini öde o zaman dedim. bana mı sordun yazdırırken öde dedi.
kızlar ben şimdi ne yapayım beş kuruşsuz kaldım ortada...
En kısa zamanda bir avukat bul ve tedbir nafakası için de başvur.

Avukata danışmak zorundasın canım malesef.. Eğer ilk eşin ise hem kendine hemde çocuğun için nafaka bağlat.

O çocuğu tek başına doğurmadınız, sizin çocuğunuz olduğu kadar onun da çocuğu. Avukatınızla konuşun, eminim bir çıkar yol vardır. Hukukçu olmadığım için detaylı yardımcı olamıyorum.

şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. kızlarımıda alıp başka bir şehire gidesim var kimseye haber vermeden. annemle bugünki konuşmamızdan sonra onların benim yanımda olmadığını anladım. şu sıralar dua ya çok ihtiyacım var .
Bak sen anlaşmalı diyorsun..
Ortada mal yok ne paylasicaz anlasalim diyorsun da
Adamın niyet kötü sana ve çocuklara kuruş vermeye niyeti yok!!
Olsa ne diye avukat tutsun.
Bence kendi kafana gore is yapma biraz kıs yada baro avukat veriyor mu bilmiyorum
Ama lütfen avukat tut. ve su adama haddini bildir.:sinirli: sakın pes etmeEn Büyük KK
Allah yardimcin olsun:dua:

durum aslında kısmen şöyle ilerler . senin avukat tuttuğunu varsayalım. sen çalışıyosun bu yüzden sana nafaka bağlanmaz ama çocuguna bağlanır. hem anlaşmalı hemde çekişmeli boşanmalarda da geçerlidir bu. kredi çektiğinden bahsetmiştin. bu kredi evliliğiniz içerisinde ve evliliğiniz için çekilmiş bir kredi ise ve senin maaşından düşüyorsa bunu ispatlarssın ve seni zor durumda bıraktığı için yine sen de çocuk dışında ayrıca kendin için nafaka talep edebilirsin. çoçugunun masraflarını ve kredi olayını mutlaka mahkemeye sunmalısın. ve ayrıca sana söylemiş olduğu şeyleri de. hele ki elinde mesaj gibi yazılı bişey varsa mutlaka onu da mahkemeye sun ki senin için olumlu ilerlesin. muhakkak avukat tut ve hakkını ara!! sakın bundan vazgeçme..

şunu da unutma ki; biz kadınlar rabbimin vergisi sonucu güçlü varlıklarız. şuanda kendini zor da boşlukta ve güç durumda hissedebilir ve hatta öyle de olabilirsin. ancak Rabbimin izniyle aşıcaksın bunları ve geçicek. sadece sabret ve hakkından vazgeçme!!

rabbim gönlüne ferahlık ve sana kolaylıklar versin inş.

Back
X