davayı kim ilk açmalı

angel_x88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
32
5
38
37
merhabalar eşim 5 ay önce evi terketti bunu mesajlarıyla kanıtlayabilirim 5 ay önce ev araba senin olsun yeterki boşanalım diyordu sonra arabayı istemeye başladı dava da açmıyor evin kredisini tek başıma 5 aydır ödyorum oğluma ilk 2 ay 250 tl nafaka yolladı sonra onuda bıraktı şimdi davayı ben açarsam benim aleyhime bi durum olur mu ilk kimin açtığının bi önemi var mı?
birde bu evi terkedişini mesajlar yeterinde delil oluşturur mu açık açık yazıyo bir daha dönmicem diye

Terk sebebiyle boşanma söz konusu olacak gibi görünüyor, vakit kaybetmeden dava açmanız lehinize olacaktır.

Öncelikle merhaba,

Mesajlar tabiki delil olarak gösterilebilir. Bir kaç komşuda bu olaya şahitse bir sıkıntı çekmezsiniz. Krediyi siz ödüyorsunuz ve sizin ödediginize dair makbuzda imzanız varsa sıkıntı olmaz buda kanıtlanabilir bişey. Mahkemede hepsini talep edebilirsiniz. Ayrıca maddi manevi tazminat davasıda açabilirsiniz. Terk sebebiyle oldugu için. Vakit kaybetmeden dava açmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…