Davet edeyim mi sizce ??

Yani 1 günden ne sınav kazanılır ne de kaybedilir bence eşini kırmamalısın basit yemekler yap eşinin de gönlü olsun.Bende senin gibi alan sınavına hazırlanıyorum ve daha dün kayinvalidemler bizdelerdi bana birşey kaybettirmedi aksine daha guzel oldu dualarını almak

Hahh aynen öyle canım tam 3 gün gidiyo keşke tek bi gün olsa hayırlı olsun canım

Hafif şeyler yaparım dediğin gibi canım eğer davet edersem tşkrler fikirlerin için .yazdım bi kenara :))

Anladım canım .Dediklerin doğru valla

Yok canım gıcıklık yapmıyo neyseki:)))

Dışardan almak da çok mantıklı canım yattı kafama

Uzun ama yararlı oldu.Sağol canım .Fikirlerini değerlendireceğimm :))

bence çağır hazır temizlikte yapmışsın bir çorba, bi hazır pide yaptır yanına salata, karpuz ,tamam oldu bitti hem eşin kırılmamış olur 1 günde hemde oruçluya iftar açtırmak çok sevap

bence çağır hazır temizlikte yapmışsın bir çorba, bi hazır pide yaptır yanına salata, karpuz ,tamam oldu bitti hem eşin kırılmamış olur 1 günde hemde oruçluya iftar açtırmak çok sevap
Galiba çağıracağım.bugün bi arim ne diyolar bakim

1 kilo pirzola al patates sogan sarımsak terbiyele at fırına
yanına pilav cacık , oldu sana bir yemek

Bende sınavına odaklan derim ama eğer çıkmazdaysan eşin parkta mangal yaksın sende bi çorba bi salata yap misafir gibi git. Hem ev işiyle felan da uğraşmak zorunda kalmazsın

Düzenli çalışan, alt yapısı olan ve kendine güvenen kişi için 3 günün kaybının önemli olmadığını düşünüyorum.
3 günde alim olunmuyor.

Eğer ki alt yapım yetersiz diyorsanız zaten 3 günde kapatamazsınız.

Bahane gibi geliyor bana.

Konu komşu, 3 kuşak öte akrabadan, iş arkadaşından bahsetmiyoruz ki burada.

Eşimin anne-babası-kardeşleri

Bu konunun açılmış olması bile garip geliyor bana.

Boşver etme. Geçen sene davet etmişsin gelmemiş. Bu sene senin mazeretin var. Kiymetemi biniceksin sanki. Ramazan dan sonra içine sinen, rahat rahat davet edeceğin yemeğe alirsin

Önce Ders.Sen zaten durumunu en anlaşılır şekilde ifade etmişsin.Çağırmayan bir insan olsan,geçen yıl da çağırmazdın.Eşin önce itiraz etmiş ama sonra kendi kendine kalınca sana anlayış göstermiş ve uzatmamış.Bence bidaha dallandırıp budaklandırma.Şimdi çağırsan,eşin düşünecek ki,demekki çağırabilme ihtimalin varmış ne diye tartıştın.Sınavdan sonra yemeğe çağırır telafi edersin.Başka kardeşi çağırdı diye ille de siz de yapacaksınız diye birşey yok.Herkesin şartları farklı farklı

bence bi gununu ayir mutlaka davet et esininde gonlu olsun zaten oda yardimci oluyormus sana. tum gunu bile ayirmana gerek yok 2-3 saatte neler neler yapilir. gecen sene gelmemisler belki bu senede gelmezler ama sen davetini yap mutlaka.

Tamam da hazırlauacağınız ne ki yanii o gün hazırlayın yemeklerinizi ağırlayın o gün gece çalışın mesela. Sonuçta doktordu temizlikti vakit harcayabilmişsiniz evinizi de dip köşe temizlik yapmayıverseydiniz birgünle ne olacak ki telafi edersiniz. Benim kuzenimin eşi de alan çalışıyor zaten kpss mayısta yapıldı o zamandan bı zamana ne kadar zaman geçti. O da arkadaşlarımı teyzemleri çağırabildi iftara gece çalışıyor dersine de. Bence eşinizi kırmayın çok da birşey hazırlayacak değilsiniz ne kadar olursa.

simdi sizin kendi aileniz gelmedi diye esinizdende bunu beklemeniz pek dogru gelmedi bana..bunun icin esinizi uzmeye degmez.birlikte ustesinden gelirsiniz.yorucu ugrastirici yemekler yapmazsiniz.esinizi de ailesi onunde mahcup etmeyin derim ben..

Benim iki günüm gidecek.onlar köyden gelcek büyük ihtimal bizde kalcaklar.Öbür gün öğlen giderler.Onlardan sonra da bi ton iş kalcak eminim yataklarım falan hep hurçlarda annem gilde gelcek .kararsızm
Bu yorumu okumadan önce bahane arıyorsunuz gibi gelmişti.
Sonuçta misafir çağırmak maksimum bir önceki gece ve ertesi günü etkiler.
Fakat evde yatılı kalacak misafir varsa o zaman iş uzuyor.
Hem temizliği, hem yemeği hem sahuru bir de gittikten sonraki işler nevresim yıkamak falan derken sizin ve evin eski aline gelmesi 4 gün bulur.
Şuan gerçekten haklı sebebiniz varmış, sınavınızdan sonra güzel bir akşam yemeğine alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…