Davet edeyim mi sizce ??

Yani 1 gun sinaviniza calismasaniz gecemeyecek misiniz? Yemek yapmak kac saatinizi alir ki? Hem temizlik de yapmissiniz. Cagirin kurtulun derim. Ben iftara 2 saat kala yapmaya basliyorum hepsi yetisiyor..
Benim iki günüm gidecek.onlar köyden gelcek büyük ihtimal bizde kalcaklar.Öbür gün öğlen giderler.Onlardan sonra da bi ton iş kalcak eminim yataklarım falan hep hurçlarda annem gilde gelcek .kararsızm

Benim iki günüm gidecek.onlar köyden gelcek büyük ihtimal bizde kalcaklar.Öbür gün öğlen giderler.Onlardan sonra da bi ton iş kalcak eminim yataklarım falan hep hurçlarda annem gilde gelcek .kararsızm

Siz cagirin bence belki gelmezler yine. Tabi siz bilirsiniz ama bence guzel olur..

Onları da davet ederim eğer eşimin ailesini çağırmaya karar verirsem yoksa bu defa da onlara ayıp olcak :)

Yok yok çağırma bence.. küserse 2 küser.. gönlünü alırsın sonra..

Anladım canım.Bu da mantıklı aslında dediğin.Bi düşüneyim.çok teşekkür ederim

Dua almadan girmek de kötü.bi de dediğin gibi düşünsene sonra diyomuş o kadar sınav sınav diyodun al sana sınav

Eşin de yardım edermiş bence çağır. Kardeşler de gelsin. Basit yemekler yap. Fırında kremalı tavuk, çorba, pilav, kavonozda közlenmiş biber ve patlıcan satılıyor, onlardan meze yap. Dışardan çay yanına birşeyler ve tatlı al. Meyvesi kahvesi akşam geçer. Kendini paralama.

Yerken de kusura bakmayın, istediğim gibi hazırlanamadım malum sınavlar filan dersin. Zaten yabancı değiller...

Dua almadan girmek de kötü.bi de dediğin gibi düşünsene sonra diyomuş o kadar sınav sınav diyodun al sana sınav

Aynen, dua onemli. Beddua da onemli
Yemege davet degildi benim olay, sehir disinda bir dugune gitme durumuna ben gelemem sinav vs dedim gitmedim.
Sonra veremedim sinavi, bosuna naz yaptın zaten butunlemeye kalacaktin dedi hepsi

Sen at düdüklüye bir mercimek çorbası... orta yagli iri kusbasi et, uc sogan, uc yesil uc kirmizi biber, uc domates, uc orta boy patates (ikiye bol yeter) karabiber, salca, tuz birazda su koy hepsini cigden guvec kabina ya da normal tencereye, kisik ateste iki saat pissin yanina pilav, salata tamamdir

Uff ne uzun cumle kurmuşum

Eşin çok anlayışsız davranmış
Ramazanın bitmesine az kaldı toplasan biz evde 3-4 kere iftar yapmışızdır yoğun çalışıyorum çünkü bazen annemlerde bazen kvlerdeyiz
Tabi sen bilirsin kaybettiğim o zamanı telafi ederim dersen çağır ama ben gerek asistanlık gerek ösymnin sınavlarına hazrlanrken hayattan kopmuştum emek olmadan olmuyo

önceden davet edemeyeceğim dediyseniz
öyle kalsın
kararlarda istikrarlı olmak insan ilişkilerinde önemlidir
ayrıca sınavdan sonra telafi amaçlı cagurabilirsiniz
ama sinavin telafişi yok

Temizliğini yapmışsın. Biraz kolaya kaç hazırlan. Hazır çorba, hazır köfte, pilav , salata, ev yapımı börek al tatlı hazır. Önemli olan kapını açıp Güler yüz göstermek. Eşinden memnunsan yap. O da sana gıcıklık yapıyorsa yapma.

Iki tarafida ayni gunde davet edin kiminin duasi derler dua alirsan isin kolaylasir insallah kimisi diyor ramazan hersene var sinav yok ama su bi gerceki bakalim bidaki ramazana kacimiz cikiyoz sonra icimize dert olur siz cagirin bi gununuzu feda edin onlarin duasi size yardim eder ins sonra icinize dert olmasin esinizide kirmamis olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…