davet edilmeyen yere gidilirmi

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Kizlar biraz evvel esime bir akrabasindan tlfn geldi yarin mevlutleri varmis k.valideme ulasamamislar esime annene ulasabilirmisin yarin mevlut var demis.. Esimde bizde yarin annemlere gidecektik falan dedi kardesimi arar soylerim dedi..

Karsi taraf ya esinde gelsin falan dememis.. Neyse esim annesine ulasti oda son mecnunda gelsin birlikte gideriz demis..

Soyleki esimin akrabalari boyle inceliklere dikkat etmezler gitmesem e madem sana geldi oda gelseydi derler k.valideme.. ben biraz uzaktayimda..

Kizlar bu durumda gidilirmi sizce :KK14:

Kizlar biraz evvel esime bir akrabasindan tlfn geldi yarin mevlutleri varmis k.valideme ulasamamislar esime annene ulasabilirmisin yarin mevlut var demis.. Esimde bizde yarin annemlere gidecektik falan dedi kardesimi arar soylerim dedi..

Karsi taraf ya esinde gelsin falan dememis.. Neyse esim annesine ulasti oda son mecnunda gelsin birlikte gideriz demis..

Soyleki esimin akrabalari boyle inceliklere dikkat etmezler gitmesem e madem sana geldi oda gelseydi derler k.valideme.. ben biraz uzaktayimda..

Kizlar bu durumda gidilirmi sizce :KK14:
Gidilmez normalde,telefon açan kişinin eşinize söylemesi gerekirdi eşinize söyleyin oda gelsin diye,ama telefon açan kişi şöyle düşünmüşte olabilir son mecnun nasıl olsa kayınvalidesi ile gelir yada kayınvalidesini davet ettik onlarıda davet etmiş gibi olduk diye düşünmüşte olabilir.

Esini aramislar , soyleyebilirlerdi ..

Ama bide incelik yok diyosun yani dusunmemislerdir ..
Kaynananla iyi anlasiyosan gidebilirsin .

Çagırılmayan düğün seyyar satıcılar gider muhabbetine dönmüş sizinki ne münasebet canım telefonda sizede buyrun gelin demek çok mu incelik işi sanki telli davetiye mi istediniz

Çagırılmayan düğün seyyar satıcılar gider muhabbetine dönmüş sizinki ne münasebet canım telefonda sizede buyrun gelin demek çok mu incelik işi sanki telli davetiye mi istediniz

Aynen..

Ben mi cok havalardayim kibirmi yapiyorum derken aklin yolu bir diimi

X