Davetiye kartı vermeyip bu şekil davet edenin nişanına gider miydiniz?

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Davetiye bastırmışlar arkadaşımgil (kızı için) fakat bana kart vermedi ağzı ile söyledi. Aa unutmuşum dedi. Sana sokağı whatsappden yazarım dedi. Annem “bence gitme, iyilerini önemsediği kişilere vermiş, seni de öylesine ağzı ile davet ediyor önemsememiş gibi bence olmaz” dedi. Biraz kararsızım…Davetiye kartının elinde olmadığı gibisinden bir durum yok.

Siz olsanız napardınız?

Bugün gerçekten çok hassas insanlar doluştu buraya. Elinize alıp yarım saat sonra çöpe atacağınız davetiye çok mu önemli? Çağırılmışsınız işte, gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin. Hayatı da bu kadar zorlaştırmayın canınıza yazık.

Düğün yapınca görürsünüz anyayla konyayı yeri gelir 1.derece akrabayı unutur insan neyse bekleyin bakalım nasıl oluyormuş görün o zaman anlarsınız bu insanların durumunu
Merak etmeyin ben düğün gördüm kendi düğünüme bu şekil hiçkimseyi davet etmedim.

Babam kardeşime sunnet yaptiklarinda davetiyelere isim yazarken birdenbire kalakaldi. Teyzesinin oglunun adini unutmustu boyle zamanlarda insanlarin kafasi karışık olur. Benim düğünümde de oldu boyle vermeyi unuttuklarimiz

İstiyorsanız önemsediğimiz insanlar ise gidin degilse siz bilirsiniz.
Tabi adres atarlarsa.

Düğünüme çağırdığımda gelmemişti arkadaşım ki bizde gelip 1 hafta kalırdı kendi evleneceği zaman mutlaka bekliyorum sizi dedi bende öyle mi tatlım düğün salonunda yoktun sen bu yüzden ben de olmayacağım diye söylemiştim..ama sizi çağırmış bence gidin unutmuş olma ihtimali yüksek

Gitmem gorona var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…