- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Doğrusunuz, merak ediyorum atacak mı.Whatsapp’dan çok davetiye aldığımız oldu. Bekleyin bakalım size adresi yollayacak mı. Unutmazsa yolarsa gelmenizi istiyordur, yollamazsa sizde hatırlatmayın.
Merak etmeyin ben düğün gördüm kendi düğünüme bu şekil hiçkimseyi davet etmedim.Düğün yapınca görürsünüz anyayla konyayı yeri gelir 1.derece akrabayı unutur insan neyse bekleyin bakalım nasıl oluyormuş görün o zaman anlarsınız bu insanların durumunu
Yeni modamız bu sanırım, bir üsluptur gidiyor sitedeMerak etmeyin ben düğün gördüm kendi düğünüme bu şekil hiçkimseyi davet etmedim.
Konuyla alakasız yorumlar yazıp gereksiz laf kalabalığı yapmayın lütfenYeni modamız bu sanırım, bir üsluptur gidiyor sitede
Ooff çok kastın beybi sen ya okey okey en üsluplu en doğru en mikemmel sensin okMerak etmeyin ben düğün gördüm ama kendi düğünüme bu şekil hiçkimseyi davet etmedim. Üslubunuza dikkat edin
YapcemKonuyla alakasız yorumlar yazıp gereksiz laf kalabalığı yapmayın lütfen
Şaaak diye üslupsuz ilan etti kasıntı beybi beniYeni modamız bu sanırım, bir üsluptur gidiyor sitede
Kimin yazıp yazamayacağına karışamazsın bu konuyu açıyorsan her türlü yorumu alırsınKonuyla alakasız yorumlar yazıp gereksiz laf kalabalığı yapmayın lütfen
Gitmem gorona var.Davetiye bastırmışlar arkadaşımgil (kızı için) fakat bana kart vermedi ağzı ile söyledi. Aa unutmuşum dedi. Sana sokağı whatsappden yazarım dedi. Annem “bence gitme, iyilerini önemsediği kişilere vermiş, seni de öylesine ağzı ile davet ediyor önemsememiş gibi bence olmaz” dedi. Biraz kararsızım…Davetiye kartının elinde olmadığı gibisinden bir durum yok.
Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?