- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.347
- 498
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Niyet önemli. Iyiniyetli arkadaşımsa davetiye beklemez arayip cagirmasiyla giderdim düğününeDavetiye bastırmışlar arkadaşımgil (kızı için) fakat bana kart vermedi ağzı ile söyledi. Aa unutmuşum dedi. Sana sokağı whatsappden yazarım dedi. Annem “bence gitme, iyilerini önemsediği kişilere vermiş, seni de öylesine ağzı ile davet ediyor önemsememiş gibi bence olmaz” dedi. Biraz kararsızım…Davetiye kartının elinde olmadığı gibisinden bir durum yok.
Siz olsanız napardınız?
Davetiye bastırmak bile artık demode.Davetiye bastırmışlar arkadaşımgil (kızı için) fakat bana kart vermedi ağzı ile söyledi. Aa unutmuşum dedi. Sana sokağı whatsappden yazarım dedi. Annem “bence gitme, iyilerini önemsediği kişilere vermiş, seni de öylesine ağzı ile davet ediyor önemsememiş gibi bence olmaz” dedi. Biraz kararsızım…Davetiye kartının elinde olmadığı gibisinden bir durum yok.
Siz olsanız napardınız?
Nisan olduğu için az basılmış olabilir. Bizde düğünde bile önce akrabalara dağıttık. Sonra komşular ve arkadaş çevresi. Davetiye kaldmadiysa da arkadaşlara tel ile davet ettik. Bence normal bişey.Davetiye bastırmışlar arkadaşımgil (kızı için) fakat bana kart vermedi ağzı ile söyledi. Aa unutmuşum dedi. Sana sokağı whatsappden yazarım dedi. Annem “bence gitme, iyilerini önemsediği kişilere vermiş, seni de öylesine ağzı ile davet ediyor önemsememiş gibi bence olmaz” dedi. Biraz kararsızım…Davetiye kartının elinde olmadığı gibisinden bir durum yok.
Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?