Davetiye kartı vermeyip bu şekil davet edenin nişanına gider miydiniz?

Geçen whatsapp üzerinden davetiye aldım. Davet sahibi fiziksel olarak da evime bırakmak istediğini söyledi. Bu telaşınız içinde lütfen zahmet etmeyin, ben buradan aldım davetimi dedim.

Yani bu kadar küçük şeylere alınganlık gösterince hayat nasıl geçiyor?

Benim için davet etmesi önemlidir, davetiye de zaten bir davet şeklidir sadece.

Hem kaldı mı öyle kapı kapı davetiye dağıtmak. Son yıllarda zorunlu haller için 20 adet filan bastırıp geri kalana WhatsApp dan fotosunu gönderiyor millet

Hatta geçen esprisi olmuştu biz de çeyrek altın fotosu çekip göndersek olur mu diye

Gitmek istiyorsaniz gidin istemiyorsaniz gitmeyin ama bunu zorlastirmanin anlami yok gerek yok hayati zorlastirmayin

Eskiden uzaktaki akrabalara gidemezdik postayla kargoyla davetiye yollardık artık devir teknoloji devri. Hayatı birbirmize kolaylaştırmak lazım. Yanımızda görmek istediğimiz kişileri whatsapp tan davet edebiliriz bence. Ama ben direk davetiye atıp beklerm yazanları da kaba buluyorum biraz. Arayıp öncesinde davetiyemi atıcam gelirseniz çok sevinirim denebilir.

Benimde düğünüm oldu davetiye de bastırmıştık ama en yakınlarımıza uzaktakilere vs hep telefondan gönderdik. Akrabaya vs dağıttık teknoloji kullanmayan. Hatta bazı gönderdiklerim aşırı yakınım olan dostlarım bana da mı gönderiyorsun ben davetiye ile çağırılan değil davetsiz gelecek olan evin bir üyesiyim diye bana sitem ettiler ben tepkinizi biraz fazla alınganlık olarak görüyorum.

Niyet önemli. Iyiniyetli arkadaşımsa davetiye beklemez arayip cagirmasiyla giderdim düğününe

Arkadaşım bana da davetiye vermedı. Ben gıttım.Bende ona vermedım. Fotograf attım. O da bana geldı. Hatta ıkı arkadaşımda da bu sekılde oldu. Ikısıde geldı. Bence söyledıyse fotoğraf attıysa gayet gıdılebılır

Ben gecen hafta watsaptzn gelen davetiyeye gitmedik. Cunku dugunu olan kisiyi tanimiyoduk cok onrmsemedik. Senin tanidigin sevdigin biriyse buna takilma

En yakın arkadaşım evlendi.Davetiye almadım hiç de alınmadım sürekli konuşuyorduk yerini saatini yani davet etmesini bile beklememe gerek yok.Siz davet edilmissiniz daha ne yapılması gerekiyor?

Ay birde insanlarin cani burnunda onca stres yasiyorlar birde boyle nazli akrabalar filan cikiyor ya..davrtiyede davetiye diyen.. bunu laf ediyorsan zaten gitme

Valla davetiye pişmanlıktır Artık öyle kapı kapı gezip davetiye verme devri bitti. Ben hem nikah hem düğün için ayrı ayrı bastırmistim ama akrabalara whatsaptan resmini attım Şuan elimde bir koca deste davetiye var. Atmaya da kıyamadım, saklıyorum bakalım

Böyle şeyler samimiyetle alakalıdır.
Eğer samimiysek aramızdaki ilişki iyiyse takılmam ama zaten mesafeli bir ilişkimiz varsa ve laf olsun diye çağırdığını düşünüyorsam gitmem

Ne kadar ego yapmışsınız.. dünya sizin etrafınızda dönmüyor, kaç kişi var sizin gibi ayıracak vakti olmayabilir kafası doluyor insanın

Davetiye bastırmak bile artık demode.
Gitmek istiyorsam giderdim.
Davetiye beklemzdim arkadasımdan.
Sözle cagırmıs zaten.

Nisan olduğu için az basılmış olabilir. Bizde düğünde bile önce akrabalara dağıttık. Sonra komşular ve arkadaş çevresi. Davetiye kaldmadiysa da arkadaşlara tel ile davet ettik. Bence normal bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…