Davetiye kartı vermeyip bu şekil davet edenin nişanına gider miydiniz?

Senden bahsetmiyoruz

Son düzenleme:
ben de davetiye dağıttığımı hatırlamıyorum. Hatta arayıp sordum davetiyeyi getiriyim mi fotoğrafını atıyım Mı diye. Uğraşma işin vardır fotoğraf yolla dediler. Bu kadar alıngan olmamak gerek. Ben olsam pandemide gitsem mi gitmesem mi diye düşünürdüm. Sorun davetiye değil kalabalık alan

bana ne senden? Yok gidiyormuşmuş. Doğrudürüst cevap yaz veya git başka yerde yorum yap!
E madem bizim fikrimizi önemsemiyorsunuz neden konu açıyorsunuz?
Düğün nişan arifesi zaten stresli sureclerdir. Siz de yaşayınca göreceksiniz. Evde herkesin elinde kağıt kalem akrabalarını hatırlamaya çalışır, davetiyeye yazacak. Apartmandakileri daire birde şunlar vardı karşısında bunlar diye hesap kitap yaparsin..siz gelinin de yakını değilsiniz, damadın da.
Kimsiniz? Gelinin annesinin arkadaşı
Yani kart dağıtırken hatirlamamalari doğal olan birisiniz.
Gidin ya da gitmeyin,kimse için bir şey değişmez,merak etmeyin onca salonda gözleri sizi aramaz.
Eğer canınız eşlik etmek istiyorsa gidin, istemiyorsa - uğraşamam boşa masraf diyorsanız da gitmeyin
Bu kadar basit.
Ben cidden davetiyeye ihtiyaç duymam, iş yerinde mesela panoya asılır. Giden toplanır gider. Hatta en yakın arkadaşlarımdan biri şehir dışındaydı,ev nişanı yapacakmış- koronadan dolayı zaten kalabalıklar,ben yanına gitmek için bilet alacakken aile içinde olacağını söyledi, bildiğin davet edilmedim. Amaaa prenses tohumu olmadığım için anlayışlı davrandım, kendimi yuceltip 'nasil cagirmaz' diye triplere girmedim, düğün için çağırdığında koştum gittim,destek oldum . Hatta dış çekimine gittim eteğini düzeltmesine falan yardımcı oldum,yoruldum :)
İnsanlara böyle zamanlarda biraz müsamaha göstermek lazim

Konu sahibi gidin bence. Benim en yakın arkadaslarım telden gönderiyor davetiyeleri ya da ağızlarıyla söylüyorlar. Hatta davetiye vermek isteyen arkadaslarıma “vermeyin israf olmasın” diyorum.

Yani pek takılacak bir durum değil, gidin yani.

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Millet artık davetiyeyi instagram storysine atıp davet ediyor, gelip yüzünüze söyleyip çağırmışlar ya işte daha ne olacak? Anneniz de ne güzel dolduruşa getiriyor maşallah

Bugün bir arkadaşım düğününe davet etti. Farklı şehirlerde olduğumuz için davetiyesinin fotoğrafını whatsapptan atmış. Düğüne gidecektim ama vazgeçtim şu an davetiyeyi kargolamadığı için.

Alt tarafı bir kağıt yahu, amacı da belli düğüne çağırmak. E sizi davet ettiğine göre sıkıntı nedir? Benim hoşuma gidiyor davetiye verilmediği zaman. Kağıt israfı.

Ben gitmem. Davetiye yoksa da söyleme şekli denen bir şey var.

Bana da WhatsApptan davetiye geldi direkt, herhangi bir yazı falan yok. Ona da gitmiyorum. Düğün sonrası iban isteyeceğim direkt. Sülalede 10 sene falan konuşulur bu ahahah

Davetiye bastırmak, dağıtmak değil mesele. Diyalog kurmayı öğrensinler bir zahmet.

Korona varken hiç kimsenin nişanına gitmem, davetiye verse de vermese de

Düğün zamanı çok gerekli insanlara bile vermeyi unutmuştum. Ki listeyi çok öncesinde hazırlayıp bilgisayardan bastırdığım halde... Öyle olanlara sözle yada WhatsApp ile davet ettim. Ne yapalım o kadar da alınmaya gerek yok.

Gelmesini istediklerime en guzel davetiyelerimi verirken gelip gelmemesini cok onemsemediklerime sosyal medya uzerinden davetiyenin resmini atmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…