- 12 Kasım 2020
- 232
- 220
- 53
- 36
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
al benden de o kadar wallaValla teknoloji cagindayiz buyuzden dugunu olacagini duydugum kisiler en yakinimda olsa
Cok davetiye bastirmayin ne gerek var masrafa bana verme ben gelirim diyorum
Prenses tohumu olmadığım için gidiyorum ben ya. Alt tarafı nisana gideceksiniz, canınız istiyorsa gidin istemiyorsa gitmeyin. İnsanlar o telaşında ıdının dıdısı sizi mi hatirlayacaklar? Milletin var başında bin tane derdi o stresli surecte.
Ne güzel insanBenim düğünümde davet etmeyi bile unuttuğumuz bi yakınımız adresi bile kendi çabalarıyla öğrenerek gelmişGelmek isteyen geliyor yani.
bana ne senden? Yok gidiyormuşmuş. Doğrudürüst cevap yaz veya git başka yerde yorum yap!
E madem bizim fikrimizi önemsemiyorsunuz neden konu açıyorsunuz?bana ne senden? Yok gidiyormuşmuş. Doğrudürüst cevap yaz veya git başka yerde yorum yap!
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKonu sahibi gidin bence. Benim en yakın arkadaslarım telden gönderiyor davetiyeleri ya da ağızlarıyla söylüyorlar. Hatta davetiye vermek isteyen arkadaslarıma “vermeyin israf olmasın” diyorum.
Yani pek takılacak bir durum değil, gidin yani.
Gözyaşlarım pıt pıtO zaman bir zahmet baska yere git gereksiz kalabaligi sevmem eger konuya cevabin yoksa!
Gözyaşlarım pıt pıt
Korona varken hiç kimsenin nişanına gitmem, davetiye verse de vermese deDavetiye bastırmışlar arkadaşımgil (kızı için) fakat bana kart vermedi ağzı ile söyledi. Aa unutmuşum dedi. Sana sokağı whatsappden yazarım dedi. Annem “bence gitme, iyilerini önemsediği kişilere vermiş, seni de öylesine ağzı ile davet ediyor önemsememiş gibi bence olmaz” dedi. Biraz kararsızım…Davetiye kartının elinde olmadığı gibisinden bir durum yok.
Siz olsanız napardınız?
Korona varken hiç kimsenin nişanına gitmem, davetiye verse de vermese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?