- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
bence vermelisiniz bu kez de bahane uydurursa o zaman düşünürsünüz.
ya aslında ben de benzer bir konu açmayı düşünüyordum nasıl da denk geldi konunuz. sizden rol çalıyor gibi olmasın da benim de 5 hafta var düğünüme. aynı işyerinde çalıştığım nişanlım ve beni sözümüzden sonra tebrik etmeyenleri ben de çağırsam mı bilemiyorum.
bence vermelisiniz bu kez de bahane uydurursa o zaman düşünürsünüz.
Aslında ben de benzer bir konu açmayı düşünüyordum da, sizden rol çalıyor gibi olmasın benim de 5 hafta var düğünüme. Aynı işyerinde çalıştığım nişanlım ve beni sözümüzden sonra tebrik etmeyenleri ben de çağırsam mı bilemiyorum.
Davetiye olayı da farklı bir boyutmuş cidden davet ettiğimiz herkes gelecek beklentisine giriyoruz , gelmeme ihtimali olanlara hiç kart vermemeli aslında diyorum da
Benimde var (dı) öyle arkadaşlarım babam vefat etti cenazesine gelmediler daha sonra arayıp timsah gözyaşlarıyla evine gelicez dediler gene gelmediler düğünüm oldu küslük olmasın diye davet ettim yine de düğün gününe kadar o günde dahil olmak üzere hergün gelicez diye aradılar ama gelmediler şuan görüşmüyorum hiçbiriyle onlarında aramaya yüzü yok zatenZamanında birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşım nişanda davetiye vermeme rağmen gelmedi. Sonrasında bir işi düştüğünde “ Ayy canım nişanına gelemedim, çalışıyordum, eve hayırlı olsuna gelicem” dedi. ( nişanım Pazar gündü) Bende saf saf işini halledip tamam canım bekliyorum dedim.
Birkaç böyle arkadasım daha var. Zamanında iyiydik ama iletişim kopukluğu oldu. Arayan soran ben oldum, ben onlardan beklemeye başlayınca koptuk. Şimdi arasam can ciğer olurlar biliyorum.
Sorum şu : düğünüme 2 hafta kaldı. Davetiyeler bugun gelicek. Sizce davetiye vermelimiyim?
Benimde var (dı) öyle arkadaşlarım babam vefat etti cenazesine gelmediler daha sonra arayıp timsah gözyaşlarıyla evine gelicez dediler gene gelmediler düğünüm oldu küslük olmasın diye davet ettim yine de düğün gününe kadar o günde dahil olmak üzere hergün gelicez diye aradılar ama gelmediler şuan görüşmüyorum hiçbiriyle onlarında aramaya yüzü yok zaten
aynen öyle işleri düşünce aynı muameleyi görecekler :)
Ne büyük samimiyetsizlik. Hiç geleceğiz diye ses etme bari dimi..
İşleri düşünce ararlar..
bir hayirli olsun bile demediler mi yani lafi gecince?
Açıkcası etmesi gereken kişiler etti kurumda genel olarak severler bizi, çok bozulmuyorum etmeyenlere de ama benim asıl bozulduğum konu;
Nişanlım toplamda 6kişilik bir birimde çalışıyor, 2kişilik odalarda.
Bu 6kişiden 1i ikimizi de tebrik etmedi. Nişanlım ile araları soğuk olsa da benim direk olarak bir sorunum yoktu ama taraf almam gerekiyordu nişanlımdan dolayı. Çünkü ona edilirken bir şey olmamış gibi davranamazdım. sebep bu mudur bilmiyorum.
Bahse konu odada zamanında arkadaş olduğumuz 2kişi beni bayram sonrası yapılan toplu bayramlaşma töreninde etti ayaküstü. hemen yan odalarında calısan nişanlımı etmediler, geçmiş aylarda tartışma yaşanmıştı çünkü aralarında ama bana göre boştan sebeplerdendi ve düzeltilebilirdi ama düzeltmediler . Tellioğlu-Seferoğlu gibi bir yer oldu haliyle orası.
Kalan 2 kişinin 1i de zaten tarafsız, bir tek onun geleceğinden eminiz düğünümüze. diğeri de kısmen nazımın geçtiği konuştuğum bi insandı. bizzat tebrik etmediği için kırıldığımı söylediğimde etti o da, doğru diyosun etmem gerekiyordu diyerek. sanırım nişanlım sözleneceğini haber vermediğinden kırılmış bu kişi, ama bi anda söz oldu bizim aile arasında ve açıkcası hepsinin de bu denli ilgili olduğunu düşünmüyorum, söylemek zorunda olduğunu da.
Konu sahibesi cok özür diliyorum uzunca döşedim böyle ve umarım cok karışık yazmamışımdır.Alys
işte değişik bir psikoloji oluştu bu yüzden bende , gelmeyeceklerini bile bile davet etmek sanki onlara mecburuz, minnet ediyoruz hissi uyandıracak gibi geliyor tuhaf bir şekilde. baktıktan sonra aman gitmem ne işim var deyip yırtıp atacaklarını falan düşünüyorum istemsizce.. toplaşıp oturuyorlar zaten nişanlım hariç.. bu mesele de meze gibi olacakaçıkcası çağırsanızda gelmeyecekler zaten çağırın arkanızdan konuşmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?