Davetiyesiz Düğün Davetiyesi

Ben de hic sevmiyorum boyle seyler. Bence de cok ruhsuz, sacma birsey. Bunu yapan insanlar bana dalga gecer gibi, ya da laf olsun diye yapiyor gibi geliyor. Oyle gelen davete gitmem. Kendim de gondermem.

Bazı kişiler var eski arkadaşın liseden falan ama sonradan kopmuşsun aramamış sormamış irtibatı koparmış çünkü hayat tarzınız farklılaşmış,farklı yollar seçmişsiniz,tamamen zıt yollar,şimdi çağırsam mı çağırmasam mı durumu oluyor,o zaman onca şey paylaşmışsın,ki bazı insanlar da var ki hiç görüşmezsin ama çağırmadın diye bozulur,ama çağırmak da istemiyosun,bu durumda işte facebooktan yazılır,ben öyle yapmıştım mesela,gelmesini istediklerimi arkadaşlarımı akrabalarımı aramış veya davetiye vermiştim ama zaten büyük ihtimal gelmiycek olan ve bahsettiğim konumda olan kişilere facebooktan haber vermiştim..

Facebook "event"ine eklediğine göre demek ki unutmamış, ama gelmesini çok isteyecek kadar da önemsememiş :26: Ben inanmıyorum şu an şartlar o kadar zorki masallarına. Aksine şu an şartlar o kadar kolay, iletişim o kadar bedava ki !!!Artık bir ailede herkesin elinde milyonlarca bedava dakikalı hatlar var artık. Bence tamamen davet edilen kişi kısmına emek vermekten, vakit harcamaktan kaçınmak demek bu. Bir yatak örtüsünün kenarı pembe dantelli değil de fuşya dantellisi olsun diye dükkan dükkan 1 hafta gezen gelin hanım/damat bey adaylarımız lütfetse keşke aralarında görmeyi istedikleri insanlara 1er dakikalarını ayırmaya.

Söylediklerinize katılmıyorum, ailesinden yardım almadan düzen kuran ve bu sırada da ailesine yardım eden çarşı pazar çarşaf aramaya gidecek vakti ve lüksü olmayan milyonlarca genç var sanırım siz bunlardan değilsiniz, o neden le benim ne demek istediğimi anlayamazsınız, sizinkisi tamamen keyfi ve tatmin olma durumudur, o zaman bende sizin için şöyle düşüneyim, arkadaşınız sizi çok fazla önemsemediği için düğününe davet etmemiş sizde çabanızla davet edilmeyi bekliyorsunuz istenmediğiniz yere gitmenizin mücadelesi nedir, eğerki arkadaşınızı seviyorsanızız beklentisiz katılırsınız.

Söylediklerinize katılmıyorum, ailesinden yardım almadan düzen kuran ve bu sırada da ailesine yardım eden çarşı pazar çarşaf aramaya gidecek vakti ve lüksü olmayan milyonlarca genç var sanırım siz bunlardan değilsiniz, o neden le benim ne demek istediğimi anlayamazsınız, sizinkisi tamamen keyfi ve tatmin olma durumudur, o zaman bende sizin için şöyle düşüneyim, arkadaşınız sizi çok fazla önemsemediği için düğününe davet etmemiş sizde çabanızla davet edilmeyi bekliyorsunuz istenmediğiniz yere gitmenizin mücadelesi nedir, eğerki arkadaşınızı seviyorsanızız beklentisiz katılırsınız.

bencede... Diyorumya arkadaş dediğin sevdiğin sevilen biriyse asıl benden davet beklemesine bozulurum ben. Değil gelmek, gelecek koşuşturacak yardım edecek o günde. O ne telaş yaşamadıysanız bilmezsiniz. Şimdi uğraşıyorumda 1kilo veremiyorum düğüne 2hafta kala 4kilo vermiştim 2haftada. Yani o davet beklemiş bu gücenirmiş çokta umrumda değildi çünkü haberim yoktu o derdimde. Eminim pek çok düğün yapanda öyledir, yeni bir ev düzen kurmak hatta evliyken taşınmak bile nekadar zor, siz buna bide gelinlik, kına, düğün vs vs telaşını katın ohooo

İstenmediğim yere gitmenin mücadelesi he ? Ne diyim bilemedim. Benim sorun ettiğim şey ancak bu kadar çarpıtılabilirdi. Keyfi ve tatmin olma durumu öyle mi? Varsın öyle olsun hadi. Sizin tarzınızdaki insanlara laf anlatmaya çalışmaktan o kadar yorgunum ki, bir kez daha denemeyeceğim.İstediğiniz gibi anlayın ama biraz daha çok kitap okuyun, zira anlama ve muhakeme kabiliyetinizin alması gereken uzun bir yol var.

Bazen erkekleri çok iyi anlıyorum. Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı.

İstenmediğim yere gitmenin mücadelesi he ? Ne diyim bilemedim. Benim sorun ettiğim şey ancak bu kadar çarpıtılabilirdi. Keyfi ve tatmin olma durumu öyle mi? Varsın öyle olsun hadi. Sizin tarzınızdaki insanlara laf anlatmaya çalışmaktan o kadar yorgunum ki, bir kez daha denemeyeceğim.İstediğiniz gibi anlayın ama biraz daha çok kitap okuyun, zira anlama ve muhakeme kabiliyetinizin alması gereken uzun bir yol var.

Bazen erkekleri çok iyi anlıyorum. Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı.

Benim anlatmak istediğimide ancak bu kadar anlayamazdınız herhalde ben diyorum mücadele, siz ise nevresim rengi...

Konuyu siz açmışsınız, diğer insanların yorumunu sormuşsunuz, sonrasında sizinle aynı fikirde olmayan insanlarla tartışma ortamı yaratmaya çalışmışsınız, komik olan şu ki benim kitap okuyup okumadığımı bile tahmin etmişsiniz. Buda sizin bakış açınızı gösteriyor. Tabiki hata bizim gibi insanlarda (sizin tabirinizle) sizin konunuzu bir fikir paylaşımı zannedip, cevap yazmakta.

insan evlilik arefesinde çok çok meşgul oluyor, psikolojisi ise iyice berbatlaşıyor. inanılmaz bir telaş ve kargaşa kafasından milyonlarca şey geçiyor. daha doğrusu ben böyleydim çünkü yardım edecek kimsem yoktu. hergün yapmam gereken birşeyler oluyordu stresi ve moral bozukluğuda cabası. o yüzden evlenen çiftlere fazla yüklenilmemesi taraftarıyım. eğer samimiyseniz zaten düğüne iştirakınız için düğün tarihini ve yerini bilmeniz yeterli diye düşünüyorum.

o sizi facebooktan davet etti ise sizde onun duvarında bir altın bilezik yada çeyreklik resmi gönderin.amaç o insana komiklik yaparken mesaj göndermek.(yine bu yöntemi faceden öğrenmşltim)

bnce kişinin samımıyeıne göre degişir canım o sebetten sana kalmıs bıısy dugun zmanı ınsalar baya telaslı oluyor skıntılar oluyor onlarıda goz onunde bulundurmak gerekıor

Back
X