• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetsiz misafir düşüncesizlik:(

Arkadasinizin yaptigi dusuncesizlik gerçekten. . Ama yapilan yorumlardaki evli kadinin evinde ne isi var lari anlayamadim... o zaman hepimiz evlenince bekar arkadaşlarımızı atalim.. evimizde bile misafir etmeyelim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi de asla evli arkadaşında kalmayacağını vurgulamış. Burada böyle genel bir anlayış var sanırım ... Ben samimi olduğum evli arkadaşlarımda kalabilirim; kalmamalı mı yani? Nedir bunun altında yatan mantık ben de anlamak istiyorum.

.

Son düzenleme:
Konu sahibi de asla evli arkadaşında kalmayacağını vurgulamış. Burada böyle genel bir anlayış var sanırım ... Ben samimi olduğum evli arkadaşlarımda kalabilirim; kalmamalı mı yani? Nedir bunun altında yatan mantık ben de anlamak istiyorum. :45:

.

Mantık yok sanırım kocalarını kıskanıyorlar ben buna fikir zikir diyorum

Valla ben yorumları okuyunca şok oldum. Bilmediği yere geliyor galiba tek tanıdığı sizsiniz arayıp rica ediyor. Keşke siz kendinizi 8e ayarlayacağınıza kaçta ineceksin diye önceden soraydınız yahu.
Birde araba var madem neden eşinizle ikiniz gidip almıyorsunuz arkadaşınızı?
Ki ikincisi neden arkadaşınız geliyor diye eşiniz evden gidiyor?
Bunu asla anlayamam kusura bakmayın.
Ben olsam kaçta geleceğini sorar, ona göre eşime söyler beraber almaya gider, sonra önceden hazırlamış olduğum odayı ona verir her zamanki yaşantıma devam ederdim. Sofraya da 2 gün 1 tabak fazla koyardım. Akşamları da balkonda eski günlerden konuşup dedikodumu yapardım. ne yani bu? bence biraz ayıp olmuş arkadaşınıza.

katiliyorum:ssz:

evli arkadaşta kalmama durumu nedir anlamıyorum..
benim 30 yıllık arkadaşım var,evlendi bend e evlendim..onların şehrine gittiğimde onlarda kaldım..yalnız kalmak adına yemeğimizi dışarda yedik başabaşa muhabbet ettik,eve öyle geçtik,kocasıyla da beraber oturduk muhabbet ettik yedik içtik..adam geç olunca ben yatayım siz de deikodu yaparsınız dedi odaya gitti....vallahi aklımıza adamı evden gömndermek geçmedi.kim kimi kıskanıyor kim kime güvenmiyor belli değil..
arkadaşına mı güvensizlik kocama asılır diye,kocaya mı arakdaşa asılır diye anlamadım ki..

Vayy be gittikçe bu güzel ülkemin en güzel özelliklerini kaybediyoruz, anlayış, misafirperverlik, hoş görü, güler yüz ... hepsi uçmuş gitmiş yok olmuş. Yazık ben arkadaşınıza üzüldüm, sizi dost arkadaş bilmiş aramış rica etmiş, yanlış insana güvenmiş.

Ben öyle bir durumda, arkadaşım otobüsün kaçta gelecek diye sorardım. Ona göre arabamda varmış madem, o saatte eşimle beraber gider arkadaşımı alırdım. Eve geldiğimizde, aç olup olmadığını sorar, eğer açsa hafif kahvaltılık bir şeyler hazırlardım. Sonra hazırladığım odasına buyur ederdim. Ayrıca merak ettim, eşiniz neden perperişan dışarıda kalıyor?

Herkesin içi fesatlık dolmuş, inanamıyorum gerçekten. Bekarken hiç bir evli arkadaşımın eşine yan gözle bakmadım, evlerine gittiğim de oldu. Aynı şekilde ben evlendim, gerek eşimin arkadaşı gerek benim her zaman kapımız açıktır. Evime davet ettiğim insan hakkında acabalarım olamaz, hele ki eşim ile ilgili asla , en ufak bir şüphem olsa aynı yatakta yatamam.

Bir de mesela, Bursa'da terminal benim oturduğum yere uzak, uzak derken taksi 40-50 falan yazar sanırım. Gece 1'de otobüsten inen bayan arkadaşıma taksi tut diyemem, bana düşen imkanım varsa gidip almaktır. Aracım yoksa, zaten o da anlayacaktır. Taksi ile gelir. Ama çok misafir karşıladık ailemle de, hep gidip terminalden almışızdır. Misafire yapılması gereken budur, benim kitabımda bu yazar.

çok güzel izah etmişsiniz.

İyi de gece geleceğini biliyordur zaten neden size 8 de geleceğim desin ki hiç mi o gün tüm gün konuşmadınız gece geleceğin öğrenmediniz de 8 e göre ayarladınız hem de iki günlüğüne hiç bilmediği bir şehire geliyor size güvenmiş. Taksi tutmanın alemi yok tabii ki ama gar ya da nereye inecekse çokta uzak değildir herhalde size nereden nereye gideceksiniz de 200 tl taksi tutacak anlamadım ama eşinizle gidip alabilirdiniz. Hele evli bayanı evinde arkadaşın işi ne diye sormak ne demek yahu evlenince arkadaşlarımıza bağımızı koparacak mıyız eşimize mi yoksa arkadaşımıza mı güvenmicez sorun ne olabilir ki iki günde bir odada uyuyacak yani ne var bunda. Çok ayıp olmuş bence kırk yılda bir işi düşmüş tabii ki siz öyle deyince de alınmış doğal olarak siz tanımadığınız bir yere gitseniz otelde değil tabii ki tanıdığınız birinde kalmak isterseniz keyfinde gece geldiğini de düşünmüyorum.

Herkesin aile yapısı farklıdır.Kimine evli birinde tek kalmak uygun değilken kimine de uygundur.Kendi hayat tarzımıza göre yorumlamayalım bence.Çok uzak bir yer değilse eşinizle birlikte gidip alabilirsiniz,arkadaşınız rica etmiş sonucta biraz emrivaki olmuş ama bir gün sizde ona muhtaç olabilirsiniz.Aranızda iletişim problemi olmuş bence.Benim de arkadaşım benim kaldığım şehirde kursa yazılmış 1 ay bizde kalmıştı teklifsiz,emrivakiyle.Git otelde kal da diyemedim.Eee kocamı kaç gün dışarıya yollayabilirim?Sizin arkadaşınız 1 -2 gün kalacaksa bence idare edin.

evli arkadaşta kalmama durumu nedir anlamıyorum..
benim 30 yıllık arkadaşım var,evlendi bend e evlendim..onların şehrine gittiğimde onlarda kaldım..yalnız kalmak adına yemeğimizi dışarda yedik başabaşa muhabbet ettik,eve öyle geçtik,kocasıyla da beraber oturduk muhabbet ettik yedik içtik..adam geç olunca ben yatayım siz de deikodu yaparsınız dedi odaya gitti....vallahi aklımıza adamı evden gömndermek geçmedi.kim kimi kıskanıyor kim kime güvenmiyor belli değil..
arkadaşına mı güvensizlik kocama asılır diye,kocaya mı arakdaşa asılır diye anlamadım ki..

bi de arkadaş tarafından düşünmek lazım,ben sana gelmek istiyorum bi işim var kalacak yerim yok bir geceliğine kalabilir miyim diyorum sen kocanı evden gönderiyorsun bin türlü şey yapıyorsun.insan kendini ne kötü hisseder ya,arkadaşım beni ne olarak görüyor diye üzüntüden kahrolur.

bu arada o arkdaşımda kaldıüımın ertesi günü eşi de karşıya geçecekti,sabah 5 te kalkıp beni havaalanına bırakmıştı..
demek ki sizin gibi düşünenler olsa topa koyarlar biizi..:1::1::ssz::ssz:

bi de arkadaş tarafından düşünmek lazım,ben sana gelmek istiyorum bi işim var kalacak yerim yok bir geceliğine kalabilir miyim diyorum sen kocanı evden gönderiyorsun bin türlü şey yapıyorsun.insan kendini ne kötü hisseder ya,arkadaşım beni ne olarak görüyor diye üzüntüden kahrolur.

kadesa hoşgeldin bu arada :)
çok fena düşünemiyorum bile..bence arkdaşlığın bittiği noktadır..

zaten arkadaşınızda tepkisini size kibarca belli etmiş otelde kalacağım diye... ben o kızın yerinde olsam telefonlarını asla açmazdım senin... arabanızda varmış hem.. biz bir haftalık evli iken ankaradan bir arkadaşım istanbula gelmek zorundaydı benden başka tanıdığı kimsede yok hatta bana utana sıkıla telefon açtı gideceği yerin yakınlarında bir otel varmı diye sormaya... dedimki asla sana çok kırılırım ben buradayken gidip otelde kalmana ve asla senin le konuşmam.. geldi 3 gece kaldı gitti.. hemde eşim 3 gün boyunca Anadolu yakasından Avrupa yakasına götürdü getirdi yol iz bilmiyor diye...
ya biz çok safız kötülük düşünmüyoruz , ya tersini düşünenler çok fesat , yada yıllarca çok sağlam arkadaşlar biriktirip arkadaşlıktan kardeşliğe geçmişiz.
bilemedim..
.

kadesa hoşgeldin bu arada :)
çok fena düşünemiyorum bile..bence arkdaşlığın bittiği noktadır..

hoş buldum canım,arada kaçamak yaptım işte :))

belkide arkadaşı konu sahibinin böyle düşündüğünü bilseydi hiç teklif de dahi bulunmazdı kim bilir.

Ben bişey anlamadım
Evli arkadaşın evinde neden kalınmıyo da eş evden postalanınca kalınabiliyo
Tek oda değilse eviniz hepinize yeterdi..

Ben bişey anlamadım
Evli arkadaşın evinde neden kalınmıyo da eş evden postalanınca kalınabiliyo
Tek oda değilse eviniz hepinize yeterdi..

olur mu çekocum ,eşle arkdaş aynı evde olmaz diyorlar..mazallah gönülleri falan kayar diye düşünülüoyr sanırım :)

bir de ben konu başlığını anlamadım..kadın aramış konuşmuşsunuz,neden davetsiz misafir oldu anlamdım..sanırsın çat kapı geldi...
ayrıca kadın bulunduğunuz şehri bilmioysa ne bilsin evle terminal arası uzak olduğunu,sizin konuşmanız lazımdı.ama görünüşe göre gönülsüzmüşsünüz zaten..

olur mu çekocum ,eşle arkdaş aynı evde olmaz diyorlar..mazallah gönülleri falan kayar diye düşünülüoyr sanırım :)

Benim bekar kuzenim seminere gelmişti ki normalde de başka şehirde yaşıyorlar yıllardır
Ablam aradı sana yakın bi yermiş diye
Yeni evliydim aradım dedim sen benim evimi bilmezsin annemlere değil bana gel buraya daha yakınsın, ben seni şurdan alırım
İş çıkışı Ouslaydım, belirlediğimiz yerden aldık eve geldik kuzenimi, gece de bizde kaldı. Lojman ayarlandığı halde ben ısrar ettim..
Ous ilk kez gördü ama aşık filan da olmadı
Olsa da kuzenim değil kocam hatalı derdim

Bi de konu sahibinin kocası nerde kalacaksa o gece gittiği yerde ya bayan görürse nolacak benim aklıma bu takıldı

Yalnız bi ayrinti var konu sahibesinin esi biraz vukuatli eski konularinda görebilirsiniz.. onun için bir kadinin evde kalmasini istemiyor olabilir. .kocasina guvenmediginden yani
.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşınız bu yazdıklarınızı okusa gelmeyi teklif etmekten bile vazgeçerdi. arkadaşınıza saat kaçta gelirsin diye sormak da aklınıza gelmemiş. zaten o da sizi kendisine yakın hissetmese eminim ki geleyim demezdi. altınızda araba var , kocam göndermez kocam perişan bahanelerinizle belli ki istemediniz gelmesini. umarım siz de bir gün o arkadaşınıza muhtaç olmazsınız.

nerede kalmış bizim misafirperverliğimiz ?

bir de ben konu başlığını anlamadım..kadın aramış konuşmuşsunuz,neden davetsiz misafir oldu anlamdım..sanırsın çat kapı geldi...
ayrıca kadın bulunduğunuz şehri bilmioysa ne bilsin evle terminal arası uzak olduğunu,sizin konuşmanız lazımdı.ama görünüşe göre gönülsüzmüşsünüz zaten..

Konu sahibi hayır demeyi bilmiyor, sorun bu bence
Ama önce evet deyip sonra böyle olacaksa en baştan hayır diyebilmek en güzeli

Back
X