• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetsiz misafir düşüncesizlik:(

bir de ben konu başlığını anlamadım..kadın aramış konuşmuşsunuz,neden davetsiz misafir oldu anlamdım..sanırsın çat kapı geldi...
ayrıca kadın bulunduğunuz şehri bilmioysa ne bilsin evle terminal arası uzak olduğunu,sizin konuşmanız lazımdı.ama görünüşe göre gönülsüzmüşsünüz zaten..

Hah benim de aklıma ilk bu geldi.Kadın terminalin o kadar uzak olduğunu bilmeyebilir.
Gitmek istemiyorlarsa,bizim ev terminalden epey uzak,sen istersen daha yakın bir yerde kal denebilirdi.
En güzeli eşiyle birlikte arabayla gidip alması tabii ama o seçenekten hiç sözetmemiş konu sahibi.

Konu sahibi yazıp kaçmış biz hala tartışıyoruz :1:

Bence hata sizde. Sormalıydınız kaçta gelecek diye. Eşiniz onun gelme saatine kadar uyurdu ve gerçekten misafirperver biri olsaydınız saat size batmazdı birlikte gider alır gelirdiniz evinize. Bir gecelik nasıl olsa idare edilirdi. Uygun bir dille de eşinizin evde olacağını gidemeyeceğini anlatırdınız. Olayı içinden çıkılmaz hale getiren sizsiniz. Otelde kalmış kızcağız yazık gerçekten....

Arkadasiniz otel de kalsin.
Sizde bu kadar kafaniza takmayin. izah edersiniz o da anlayisla karsilar sanirim.

Nasıl yani okuduğumu anlamadım. Arkadaşı gelecek diye eşini evden mi uzaklaştırıyor muş?!!!
Şahsi aracıyla bu yüzden mi gidip almıyorlarmış?
Ne kadar sapkın bir düşünce. Doğru olmadığını düşünmek istiyorum. :53:

Evli bayanın evinde bekar arkadaş niye kalamıyor ben anlamadım..
Bu ne güvensizlik yahu..

Tamam neler oluyor, neler duruyoruz ama paranoyalar ile ne sağlam arkadaşlıklar kurabiliriz
ne de evliliğimizden tat alabiliriz.

Arkadaşınız aramış misafir kabul eder misin diye sormuş, nazımızın geçtiği her arkadaşa bunu yapabiliriz.
Bunda ne var?

He o kadar samimiyetimiz yok diyorsanız tuhaf elbette o zaman kendinizi bu kadar germenize de gerek yok ama.

Evden eş gönderecek kadar, ulaşımı bu kadar sorun edip söylenecek kadar büyük sorunsa eğer
en başta biz müsait değiliz demeyi de bilmek lazım.

Yok canım gayet normal bunlar, dünyanın hali malum, neler oluyor. Hemcinslerimiz de haklı olarak önlem alıyorlar kendilerince eşleri bir yanlışa düşmesinler diye çünkü erkek aklıyla kadın aklı bir çalışmaz, erkekler kendilerini tutamaz bla bla bla.. :ssz:

Kocayı bulup arkadaşını, dostunu bekar evli diye katagorize edip bekarlarla iletişimini kesip ya da potansiyel suçlu gibi görenlere Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyelim.. :19:

Çok aşağılayıcı bir durum, ne yani bekar evimde kalmasın neler duyuyoruz ne olur olmaz diye düşünüp sonra da o arkadaşlarının yüzüne bakmaya devam mı ediyorlar. İnsanlık ne hale geldi

lütfen biri bana yanlış anladığımı söylesin ne yani kız arkadaşını eve sokması ayıp mı olacak ya da ne tür kötü bir düşünce gelebilr ki insanın aklına:53: kızlar arkadaş diyor yaa cidden bu derece güvensiz mi olduk biz:26: cok sasırdım:53::53:

Pek de dert etmis gibi durmuyorsunuz.
Kadin cat kapi gelmemis. Arayip sormus sizde hos karsilamissiniz.
Madem evet dediniz esi varken gelmek vs neden arkasindan konusuyorsunuz?
Esim istemez diyip konuyu kapatsaydiniz. En azindan kadini son dakika ortada birakmis olmazdiniz. O da arastirir is yerine yakin temiz bi otelle konusurdu.

Arabaniz olmasa bile komsudan vs rica edilir. Bir kereye mahsus idare edersiniz cunku sizde de hata var ulasim sorunu hakkinda bilgi vermemis bileti alirken ona dikkat etmesi gerektigini soylememissiniz.

Ustelik arabaniz varken bu kadar laf soylemek... kusura bakmayin kocaniz da siz de huysuzsunuz. Insan sinirlense de soylene soylene o saatte ustunu degistirir gider alir.
Belki siz evet demeseydiniz o is yerinden vazgececekti? Otelde kalmasina kalinir da ona guven verip yari yolda birakmak ne halin varsa gor demek olmus sizinki. Ayip...

Bekarlarin vebali gorunmesine hic deginmiyorum bile. Esinize guveniniz yoksa sokaga da salmayin, mazallah kadinlar otobuste dolmusta erkeeeek diye bagirip saldirirlar falan, korumak lazim...

Çok aşağılayıcı bir durum, ne yani bekar evimde kalmasın neler duyuyoruz ne olur olmaz diye düşünüp sonra da o arkadaşlarının yüzüne bakmaya devam mı ediyorlar. İnsanlık ne hale geldi

Niye bekar asagilanmis olsun ki?!
Bu sekilde dusunup evliliklerindeki guven sorunu nedeniyle insanlari sokakta birakmayi kendine yakistiranlar utansinlar.

Ozel bir durum olur usturupluca karsi tarafa soylenir, insanlar da ona gore davranir.

Kisi kendinden bilir isi derler,
evlenince degisen insanlar icin boyle dusunuyorum artik...

Bazen de koca delisi denen tipler vardır onlardan oluyorlar kimseyi de tınlamıyorlar canım, kimisine göre arkadaşlık basit, arkadaş her yola sürükleyen bir etken ama benim şansım mıdır nedir? Arkadaşlarımı kardeşim gibi görüyorum, 3 tane samimi arkadaşım var 3 tanesiyle de geçmişim en az 10 yıl, şuan bu kadar samimi iken evlenince ne koparacak beni onlardan? Düşününce tek koparabilecek şeyin '' kıskançlık '' olduğu kanısına varıyorum. Allah korusun. :ssz:

Bence de o arkadaşınız otelde kalsın ve sizinle birdaha görüşmesin. Çok kırıcı davranmışsınız, şahsen benim çevremden birileri böyle yapsa arkadaş bile diyemem onlar için. Kırk yılın başı birşey istemiş yahu öyle garip bahaneler üretmişsiniz ki. Arabanız var ama eşinizin bir saat geç uyuması sorun oluyor, merak ediyorum hiç mi birşeyden ödün vermiyorsunuz?? Veya arkadaşınız varken eşinizi evden göndermekte nedir. Hiç mi misafirperverlik yada güven kalmadı kimsede. Umarım sizin gibi dostluklarım olmaz hiçbir zaman.

ben o misafir arkadaşın yerinde olsam konu sahibiyle arkadaşlığımı keserim
yani tabiri caizse bi yaralı parmağa işememişsiniz
aynı duruma siz düşseniz arkadaşınızdan için "yazıklar olsun kocasını benden kıskandı aptal" derdiniz konu sahibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye bekar asagilanmis olsun ki?!
Bu sekilde dusunup evliliklerindeki guven sorunu nedeniyle insanlari sokakta birakmayi kendine yakistiranlar utansinlar.

Ozel bir durum olur usturupluca karsi tarafa soylenir, insanlar da ona gore davranir.

Kisi kendinden bilir isi derler,
evlenince degisen insanlar icin boyle dusunuyorum artik...

Yok aşağılanmış demek istemedim, yani bekarım diye bir arkadaşım bunu düşünse ben çok üzülürdüm. Kendimi kötü hissederdim. Doğru haklısınız, bu söze katılıyorum "kişi kendinden bilir işi" boşa söylenmiş bir söz olamaz.

Bazen de koca delisi denen tipler vardır onlardan oluyorlar kimseyi de tınlamıyorlar canım, kimisine göre arkadaşlık basit, arkadaş her yola sürükleyen bir etken ama benim şansım mıdır nedir? Arkadaşlarımı kardeşim gibi görüyorum, 3 tane samimi arkadaşım var 3 tanesiyle de geçmişim en az 10 yıl, şuan bu kadar samimi iken evlenince ne koparacak beni onlardan? Düşününce tek koparabilecek şeyin '' kıskançlık '' olduğu kanısına varıyorum. Allah korusun. :ssz:

:1::1::1: Doğru valla, daha sevgili bulunca değişen tipler, nişanlanınca ayrı havalara girip, evlenince de, " eyvah her kadın benim kocamın peşinde" düşüncesi ile yaşayan tiplerde var.

Oncelikle o kisi davetsiz misafir degil. Size sormus, siz de peki demissiniz. Bunun neresi davetsizlik? Davetsiz misafir diye cat kapi gelene denir.

Kizi son anda yari yolda birakarak kendiniz saygisizlik etmissiniz. Insan kendi kendine saat belirleyecegine karsi tarafa saat kacta gelecegini sorar.
Neyse, o kisi de kime guvenilmeyecegini ogrenmis boylelikle. Otele giderek kafasi rahat yatar hic olmazsa.
Ben o kizin yerinde olsam sizinle bir daha ne gorusur, ne telefonlariniza bakardim. Sizinki arkadas kazigi sayilan birsey benim gozumde.

Ilk sayfada bolca okudugum evli kadinin evinde kalinmaz mevzuu ise bambaska bir fiyasko zaten. Bu zihniyet bana tamamen ters ve Allaha sukurler olsun ne ben, ne cevrem bu zihniyette degil. Deginmeden edemedim.

Kadincagiz otelde kalarak, kendisi icin evden koca gondermek sacmaligini, boyle bir hakareti de gormemis oldu. Tam isabet olmus. Sevindim bile o kisi adina.

Son düzenleme:
Madem öyle neden gelebilirsin dediniz ki arkadaşınıza? Altı üstü bir arkadaşınız gelecek gören de dünyanın sonu geldi sanır
Bu ne evham bu ne telaş
Ben bir arkadaşıma kalmaya gitsem, kocasını evden gönderse o gece kalmaz çıkar giderdim
Neyse ki gelip görmeyecekmiş:ssz:

Benimde arkadaşım gelse eşim evden gidip başka bi yerde kalsa eşimi tebrik ederimm...

nedennnn...

çünkü demek ki karşıdaki bayanı düşünüp evde rahat hareket etmesini daha rahat davranmasını istemiş derim..

bence bu bir nezakettir..

ne kadar fesatsınız ya hemen farklı yorumlamışsınız...

biri bi şey diyor herkes o düşüncede oluyor....

Başlığı okuyunca afedersiniz baska seyler geldi aklima davetsiz misafir haber vermeden aniden musait olmadigin biranda gelir birde misafirin her türlüsü ne kapimiz acik olmali
Belki arkadasinizin nazi gecti yakin bulduğu icinde sizden rica etti ne var 2 gun misafir etseydiniz 2 gunde kocanizi elinizden alacak degil adami niye kapilarda perisan ediyorsunuz anlamiş değilim

Benimde arkadaşım gelse eşim evden gidip başka bi yerde kalsa eşimi tebrik ederimm...

nedennnn...

çünkü demek ki karşıdaki bayanı düşünüp evde rahat hareket etmesini daha rahat davranmasını istemiş derim..

bence bu bir nezakettir..

ne kadar fesatsınız ya hemen farklı yorumlamışsınız...

biri bi şey diyor herkes o düşüncede oluyor....

selam,

sizin dediğiniz bir nezakettir evet ama burada durum farklı. bunun nezaket olabilmesi için o bayan gidilip otogardan alınarak eve eşiyle birlikte teslim edilir sonra da ' hadi bayanlar siz rahatınıza bakın bişeye ihtiyacınız varsa ben buradayım, konuşacak şeyleriniz birikmiştir' diyip gidilir. ha gerekir mi? gerekmez ama nezaket yapılacaksa böyle yapılır. ben kafadan 8de planlamıştım niye 1 de geliyorsun taksi tutamam araba var ama eşim uyuyacak .... ay bu çok kötü bişey ya lütfen ama. :20:

Back
X