• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetsiz misafir düşüncesizlik:(

Yok aşağılanmış demek istemedim, yani bekarım diye bir arkadaşım bunu düşünse ben çok üzülürdüm. Kendimi kötü hissederdim. Doğru haklısınız, bu söze katılıyorum "kişi kendinden bilir işi" boşa söylenmiş bir söz olamaz.

Ilk sayfalarda ev sahibinin yazisi yetmiyormus gibi pesine bekarlar eve alinmaz benzeri cumleleri oyle saskinlikla okudum ki... sizin yorumu gorunce sevindim hemen eklemek istedim.
Yoksa yazdiklariniza tamamen katiliyorum.

Acikcasi arkadasim oyle birsey dusunseydi ben de uzulurdum fakat bunun nedeni iyi bir arkadas secimi yapamadigimi gec farketmem olurdu.

arkadasiniz zaten aklinizdan böyle şeyler gectigini duysa size asla gelmezdi bence. yazik, su mubarek gunlerde evinize gelen tanri misafirine karsi boyle seyler dusunebiliyorsaniz nazikce söyleyin gelmesin bari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam,

sizin dediğiniz bir nezakettir evet ama burada durum farklı. bunun nezaket olabilmesi için o bayan gidilip otogardan alınarak eve eşiyle birlikte teslim edilir sonra da ' hadi bayanlar siz rahatınıza bakın bişeye ihtiyacınız varsa ben buradayım, konuşacak şeyleriniz birikmiştir' diyip gidilir. ha gerekir mi? gerekmez ama nezaket yapılacaksa böyle yapılır. ben kafadan 8de planlamıştım niye 1 de geliyorsun taksi tutamam araba var ama eşim uyuyacak .... ay bu çok kötü bişey ya lütfen ama. :20:

Kesinlikle katılıyorum :46:

Benim bekar arkadaşlarım gelip 1 hafta falan bende kalır (tatil yeri burası) ve de havaalanından eşim müsaitse rica eder ona aldırırım(iş yerine havaalanı çok yakın) değilse ben gider alırım.Eşim evden gitmez evde yatar sadece salonu terkedip oturma odasına gider,giderken de "çok sıkıcı sohbetiniz var" ya da "oh iyi ki geldiniz ben de futbol programı seyrederim rahat rahat" der.

Bizim evde çok garip şeyler oluyor sanırım,yazılanları okuyunca biz normaliz sanmıştım ama anormalmişiz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ramazan ayında kadın bir başına gece 1'de ihtimal ki tanımadığı bir şehirde otel arayacak. Neden? Arkadaşı evliymiş evli kadının evinde bekar kadın kalmazmış! Neden? 2 günde ne olacak? Koca sapık mı? Arkadaş namussuz mu? Nasıl bir millet haline geldik böyle merhametsiz.

Merhaba Kızlar ..
Eski işyerinden arkadaşım bulunduğum ile iş sebebi ile iki günlüğüne geliyor muş bana nazikçe misafir kabul edermisin diye sordu.sağolsun..hazırlık yemek vs hazırladım
Yalnız gece geç saatde burada olacağını söylemedi ben akşam 8 e ayarlamıştım kendimi.çünkü o saatde aracının inceğini söyledi.Gece 1 deyince şok oldum ne dolmuş ne otobüs var o saatde ilçede oturmam ona keza taksi tutsam 200-300 lirayı bulur.
arkadaşım için can feda ama üzerimde o kadar nakit yok.
arabamız var eşim işe gidip geliyor.ve ben çok iyi kullanıcı değilim.eşim de şöförlüğüme güvenmiyor.tek gidemezsin kaza filan yaparsın arkadaşın seni görmeye geliyor ise atlasın taksiye gelsin diyor.
o kadar geç saatde geleceğini otobüse binince değil.bir gün önceden söylese idi.bizde ona göre bari bir şeyler düşünürdük.olmadı bi arkadaşımdan rica edeyim bende arada kaldım deyip bana kızıyor.
arkadaşıma durumu anlatan mesaj yazdım.tamam ben yakın bir ilde inerim otel de kalır sabah işe geçerim demiş.
yolda tabiki de arkadaşımı bırakacak değilim ama insan azıcık düşünür ..eşim perperişan dışarda kalıcak gecenin köründe ulaşım için napıcaz bilmiyoruz...zor durumda kaldık..
aradım tekrar durumu anlatmak için o hala ertesi gün işe gideceğinin derdinde ..ya ben hamileyim birde ben olsam asla kalmam evli arkadaşımın evinde..eşinin evden göndertmem .

Burayı anlamadım. 8 de ineceğini söyledi demişsiniz, sonra gece 1 demişsiniz.

Hadi diyelim yanlış anlaşılma oldu, ya da arkadaşınız son anda söyledi geç geleceğini, tamam planınız bozulmuş olabilir ama idare edemeyecek, bi günlük sıkıntı çekemeyecek kadar rahatınıza düşkün müsünüz yahu!! :20:

Eşinizi gönderme konusu hangi düşüncenin sonucu bilemiyorum. Kızın yerinde olup evinize gelseydim ve siz eşinizi gönderseydiniz, ne yahu ben karşıdan önüne geleni ayartan biri gibi mi duruyorum diye düşünür, ertesi gün kendime bi otel bulur, daha da sizinle görüşmezdim.

ne kadar yadırgadım anlatamam.. ne yani evli arkadaşlarımızın evinde kalamayacak mıyız sırf bekarız diye? sizin için anlaşılan herkes potansiyel tehlike, arkadaş vs farketmiyor..ben o kızcağıza üzüldüm. hakkında böyle alçaltıcı şeyler düşünüldüğünü bilse kendini ne kadar kötü hissederdi..çok yazık gerçekten.

benim bekar arkadaşlarımda gelirler bana...en yakın örneği verecek olursam mayısta bir arkadaşım geldi vanda görev yapıyo taa nerden nereye sırf benim hatrım için geldi ben onu baş tacı yaparım biz nevşehirde oturuyoruz bulunduğumuz ile uçak olmadığı içinde kayseriye indi eşimle gittik aldım geldik 1 hafta kaldı elimizden geldiğince ağırladık ayrıca eşimde evden falan biyere gitmedi hepberaber gezdik dolaştık..
arkadaşın böyle düşündüğünü bilseydi asla gelmek istemezdi her bekar ahlaksız kötü huylu değil birsürü yorum yapılmış yok bekarın evli kadının evinde ne işi varmış diye walla ahlaksızsa orası ayrı ama genelleme çok yanlış :19:
bu arada benim en yakın enn samimi arkadaşlarım dostlarımın hepsi bekar seviyorum onları :16:

Kimse kusura bakmasın ama insanın fikri neyse zikri de o olurmuş..

Bu ne fesatlık böyle .. ağzım açık okudum konuyu ve yorumları. ne demek evlı arkadaşta kalınmaz ?

Ben anlamıyorum yeminle, ne oluyor bu insanlarada bu kadar fesat kuşkucu düşüncelere kapılıp duyarısız hale geliyorlar.
Kimse zaman şöyle böyle demesin lütfen, zaman aynı zaman sadece değişen insanlar.Değer yargılarını, yardımlaşmayı, hüsnü zan'ı, arkadaşlığı kaybeden insanlar..

Konu sahibi arkadaşı çok yadırgadım, kocası neden perişan oluyor eve misafir gelince onu da anlamadım.
Biz mesela evli arkadaşlarımıza gideriz,kalırız da, gece taksiyle evimize gitmek istesek eşleri ve kendileri asla razı olmaz kendileri arabalarıyla bırakırlar.
Aynı şekilde bize gelinecekse misafir olduğundan yanlışları aksaklıkları hos gormeye calısırız..
Ne bileyim insanlık ve yakışanı böyle olur çunku. ha şartlar el vermez anlarım ama bu konuda oyle bır durum da yok..

Düşüncesiz olan arkadaş denmiş ama ben konu sahibinin bencil ve dusuncesız oldugunu varsayıyorum. demek işimiz düşse yardım istesek arkamızdan böyle seyler soyleyebılcek ınsanların oldugunu goruyorum ve uzuluyorum..

Kimse kusura bakmasın ama insanın fikri neyse zikri de o olurmuş..

Bu ne fesatlık böyle .. ağzım açık okudum konuyu ve yorumları. ne demek evlı arkadaşta kalınmaz ?

Ben anlamıyorum yeminle, ne oluyor bu insanlarada bu kadar fesat kuşkucu düşüncelere kapılıp duyarısız hale geliyorlar.
Kimse zaman şöyle böyle demesin lütfen, zaman aynı zaman sadece değişen insanlar.Değer yargılarını, yardımlaşmayı, hüsnü zan'ı, arkadaşlığı kaybeden insanlar..

Konu sahibi arkadaşı çok yadırgadım, kocası neden perişan oluyor eve misafir gelince onu da anlamadım.
Biz mesela evli arkadaşlarımıza gideriz,kalırız da, gece taksiyle evimize gitmek istesek eşleri ve kendileri asla razı olmaz kendileri arabalarıyla bırakırlar.
Aynı şekilde bize gelinecekse misafir olduğundan yanlışları aksaklıkları hos gormeye calısırız..
Ne bileyim insanlık ve yakışanı böyle olur çunku. ha şartlar el vermez anlarım ama bu konuda oyle bır durum da yok..

Düşüncesiz olan arkadaş denmiş ama ben konu sahibinin bencil ve dusuncesız oldugunu varsayıyorum. demek işimiz düşse yardım istesek arkamızdan böyle seyler soyleyebılcek ınsanların oldugunu goruyorum ve uzuluyorum..

Fikri neyse zikri de odur kısmı yapılmış en doğru yorum.Demek ki insanların aklından böyle şeyler geçiyor.Aman bekar hanımlar,dikkat edin böle fikri olan evli arkadaşlarınızın evinde sakın kalmayın,başınıza Allah korusun bir iş gelir.Onlar bekar hanımlardan sakınacaklarına bence bu fikirlerle bekar hanımlar onlardan sakınmalı.

Nasıl bir konu açmış ya insan burda bunu yazmaya utanır bu kadar arkadan konuşana kadar kibarca kırmadan musait değiliz de eşi zor bi insan olabilir kalkıp gitmeyebilir veya evde misafir istemeyebilir ozmn da kıza güzelce anlatırsın bu ne yaa resmen ikiyüzlülük bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kocanizdan korkunuz varsa bosanin yada kafese koyun mazallah disi sinek falan ucar ustune

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bekar arkadaşlarım gelip 1 hafta falan bende kalır (tatil yeri burası) ve de havaalanından eşim müsaitse rica eder ona aldırırım(iş yerine havaalanı çok yakın) değilse ben gider alırım.Eşim evden gitmez evde yatar sadece salonu terkedip oturma odasına gider,giderken de "çok sıkıcı sohbetiniz var" ya da "oh iyi ki geldiniz ben de futbol programı seyrederim rahat rahat" der.

Bizim evde çok garip şeyler oluyor sanırım,yazılanları okuyunca biz normaliz sanmıştım ama anormalmişiz.

Sanırım bizim evde de çok garip şeyler oluyor.:27:Şaşırmış bu insanlar, herkesin içi fitne fesat olmuş.

bende evde araba varken neden taksiyle alsam 200-300 tutar diye düşünülüyor,
o kısmı anlamadım.eşinizin araba konusunda size güvenmemesi bir yana o saatte
dışarı göndermesi daha sorun bence.eşiniz alsa olmuyor mu?birlikte alsanız yani.
arkadaşınız gelince neden eşiniz evden gidiyor o kısmı da anlamadım.yani neden eşiniz
perperişan dışarda kalacak?
bence ortada sorun yok,ama siz misafiri istemediğiniz için herşey sorun haline gelmiş biraz.

Açıkçası uzak bir arkadaşım ise davet etmezdim. Ama sizi aramışsa demekki yakınlık var eşimin işi varsa kardeşime yada babama aldırırdım arkadaşımı öyle ortada bırakamazdım yani birde bir ilden başka ile mi gidiyoruz da 200-300 taksi parası veriliyor anlamadım .

arkadaşlar konu nerden nereye gelmiş..gerçekten bu kadar ön yargılı olunacağını bilse idim konu açmazdım eşimin evden gitmesini isteyen rahatsız olacağını belirten bayan arkadaşımdı.yoksa eşim geçer bir odaya yatar uyyurdu.eşimi evden gönderince eşim nası gidip kadını alsın ..bayan arkadaş söyle eşinin iş arkadaşlarından biri beni alsın diye emir vaki konuşunca delirdim.doğu ilindeyiz ben merkezde değil ilçe de yaşıyorum her an gidilecek bir araba vasıta yok sadece taksi var oda 35 40 km yol geliyor.doğal olarak taksi tutmasını ndiğinde bedelini ödeyeceğimi belirttim.eşim evde yokken ;kimse o saatde rica minnet gitmeyeği için bayan halimle tek çarem taksiye binmesini rica etmekti.

Taksiye atlasın gelsin canım ya, sonuöta gelecek olan kişi o.
Kimse o saatte keyfini bozamaz valla.
Kasmana gerek yok atlasın gelsin :ssz:

arkadaşlar fikri neyse zikri odur vs bu nasıl bir itham dır ben de ziyarete gidebilirdim mecbur kalabilirdim ama asla naz yapmazdım yok eşin gitsin yok beni bilmem kim alsın burası doğu ili ulaşım sıkıntı dağın başı o saatde geleceğini bana söylese ben ona göre önlem alırdım.eşimi evden göndermezdim.önceden bir taksici ayarlar onun inme saatinde aldırır dım.
Bana bayan arkadaş ben o saatde taksiye binmeme bi dünya para şimdi dedi ben cinnet geçirdim.
ben kimi bulayım kimi rica edeyim.öncesinde söylenen saat değil ..ben onu kabul etmek istemesem dolma vs yapıp börekler hazırlamam evimi temizleyip çarşaflarına kadar hazırlamam ben insanların yok eşin gitsin yok beni al yok ben taksiye binemem bu nazına kızıyorum

Back
X