• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetsiz misafir düşüncesizlik:(

Merhaba Kızlar ..
Eski işyerinden arkadaşım bulunduğum ile iş sebebi ile iki günlüğüne geliyor muş bana nazikçe misafir kabul edermisin diye sordu.sağolsun..hazırlık yemek vs hazırladım
Yalnız gece geç saatde burada olacağını söylemedi ben akşam 8 e ayarlamıştım kendimi.çünkü o saatde aracının inceğini söyledi.Gece 1 deyince şok oldum ne dolmuş ne otobüs var o saatde ilçede oturmam ona keza taksi tutsam 200-300 lirayı bulur.
arkadaşım için can feda ama üzerimde o kadar nakit yok.
arabamız var eşim işe gidip geliyor.ve ben çok iyi kullanıcı değilim.eşim de şöförlüğüme güvenmiyor.tek gidemezsin kaza filan yaparsın arkadaşın seni görmeye geliyor ise atlasın taksiye gelsin diyor.
o kadar geç saatde geleceğini otobüse binince değil.bir gün önceden söylese idi.bizde ona göre bari bir şeyler düşünürdük.olmadı bi arkadaşımdan rica edeyim bende arada kaldım deyip bana kızıyor.
arkadaşıma durumu anlatan mesaj yazdım.tamam ben yakın bir ilde inerim otel de kalır sabah işe geçerim demiş.
yolda tabiki de arkadaşımı bırakacak değilim ama insan azıcık düşünür ..eşim perperişan dışarda kalıcak gecenin köründe ulaşım için napıcaz bilmiyoruz...zor durumda kaldık..
aradım tekrar durumu anlatmak için o hala ertesi gün işe gideceğinin derdinde ..ya ben hamileyim birde ben olsam asla kalmam evli arkadaşımın evinde..eşinin evden göndertmem .

Bu kadar dert edicek birşey bulamadım ben . Mdem sadece uyumaya geliyor sabah kalkıp işe gidicel kalsın otelinde . Hem hamilesin hem eviniz uzak zaten doğru olanda bu

Fikri neyse zikri de odur kısmı yapılmış en doğru yorum.Demek ki insanların aklından böyle şeyler geçiyor.Aman bekar hanımlar,dikkat edin böle fikri olan evli arkadaşlarınızın evinde sakın kalmayın,başınıza Allah korusun bir iş gelir.Onlar bekar hanımlardan sakınacaklarına bence bu fikirlerle bekar hanımlar onlardan sakınmalı.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bence yorumlarımı daha dikkatli okumalıydınız bu şekilde ön yargılı bir yorum yapmamalıydınız hiç hoş değil

arkadaşlar konu nerden nereye gelmiş..gerçekten bu kadar ön yargılı olunacağını bilse idim konu açmazdım eşimin evden gitmesini isteyen rahatsız olacağını belirten bayan arkadaşımdı.yoksa eşim geçer bir odaya yatar uyyurdu.eşimi evden gönderince eşim nası gidip kadını alsın ..bayan arkadaş söyle eşinin iş arkadaşlarından biri beni alsın diye emir vaki konuşunca delirdim.doğu ilindeyiz ben merkezde değil ilçe de yaşıyorum her an gidilecek bir araba vasıta yok sadece taksi var oda 35 40 km yol geliyor.doğal olarak taksi tutmasını ndiğinde bedelini ödeyeceğimi belirttim.eşim evde yokken ;kimse o saatde rica minnet gitmeyeği için bayan halimle tek çarem taksiye binmesini rica etmekti.

açtığınız konuya ilgi gösterip bunları yazmış olsaydınız konu buralara gelmezdi..ya ilk konu açtığınıda yazsaydınız keşke..ne bilelim biz arkadaşının talebi olduğunu??
şimdi durum değişir o zaman...eşinin iş arkdaşı alsın ne demek yahu? o nasıl mantık??
ben olsam arkdaşınıza o saatte bir organizasyon yapamayacağınızı ,bir otelde kalmasının daha iyi olacağını belirtin..taksi bedelini ödemek ne demek,snaki siz ısrra çağırdınız arkdaşınızı misafir ediyosunuz??

bence yorumlarımı daha dikkatli okumalıydınız bu şekilde ön yargılı bir yorum yapmamalıydınız hiç hoş değil

ilk yazdığınızla şuan yazdıklarınızı rica etsem karşılaştırır mısınız?Aralarında bir benzerlik var mı?
Bunu da hiç anlayamıyorum.Bir hikaye anlatılıyor,üstünde pek çok yorum dönüyor ama bunlar negatif anlamda eleştirel oldu mu hemen hikaye başka bir boyut kazanıyor.En başında yazsaydınız o zaman arkadaşım eşimi evde istemedi,arkadaşına aldırsın beni dedi,ben taksiye bin parasını ödiyim dedim ama yok o binmem dedi falan.Böyle anlatsaydınız acaba bu yorumları alır mıydınız?Dikkatli okumaktan bahsetmişsiniz,gördüğünüz gibi eğer yazarsanız ben gayet dikkatle okuyorum.

arkadaşlar fikri neyse zikri odur vs bu nasıl bir itham dır ben de ziyarete gidebilirdim mecbur kalabilirdim ama asla naz yapmazdım yok eşin gitsin yok beni bilmem kim alsın burası doğu ili ulaşım sıkıntı dağın başı o saatde geleceğini bana söylese ben ona göre önlem alırdım.eşimi evden göndermezdim.önceden bir taksici ayarlar onun inme saatinde aldırır dım.
Bana bayan arkadaş ben o saatde taksiye binmeme bi dünya para şimdi dedi ben cinnet geçirdim.
ben kimi bulayım kimi rica edeyim.öncesinde söylenen saat değil ..ben onu kabul etmek istemesem dolma vs yapıp börekler hazırlamam evimi temizleyip çarşaflarına kadar hazırlamam ben insanların yok eşin gitsin yok beni al yok ben taksiye binemem bu nazına kızıyorum

arkadaşlara katılıyorum.ilk yazdığınla bunlar aynı değil.eşinin evden gitme nedeni olarak daha yeni,
arkadaşım istediği için diyorsunuz.taksiyle gel al demiş felan.
bunları konu açarken yazmadınız,sonrada yorumlarımı neden dikaktli okumadınız diyorsunuz.
hangi yorum?sadece bir kere yazıp çıkmışsınız.:18:

arkadaşlar konu nerden nereye gelmiş..gerçekten bu kadar ön yargılı olunacağını bilse idim konu açmazdım eşimin evden gitmesini isteyen rahatsız olacağını belirten bayan arkadaşımdı.yoksa eşim geçer bir odaya yatar uyyurdu.eşimi evden gönderince eşim nası gidip kadını alsın ..bayan arkadaş söyle eşinin iş arkadaşlarından biri beni alsın diye emir vaki konuşunca delirdim.doğu ilindeyiz ben merkezde değil ilçe de yaşıyorum her an gidilecek bir araba vasıta yok sadece taksi var oda 35 40 km yol geliyor.doğal olarak taksi tutmasını ndiğinde bedelini ödeyeceğimi belirttim.eşim evde yokken ;kimse o saatde rica minnet gitmeyeği için bayan halimle tek çarem taksiye binmesini rica etmekti.

Arkadaşınız eşinizden çekiniyor,kendisini almasını istemiyor ama iş arkadaşlarından birinin almasından çekinmiyor.yani hadi madem evde istemedi (ki buna asla hakkı yok kabul ettiyseniz siz de yanlış yapmışsınız)neden kendisi değil de iş arkadaşı alsın?ilginççç...

Evli bayanın evinde niye kalınmasın yahu kocanıza arkadaşınıza hiç mi güvenmiyosunuz, güvenmyosanız aynı yatakta nasıl yatıyosunuz. Ben mi acayibim ya arkadaşım gelicek yakındaki bi ile inicek uçağı oray gidicez almaya, ameliyat olucam arkadaşım gelicek bana bakmaya on gün de evimde kalıcak aklımın ucundan geçmedi bile kötü bişey. Zaten bu kadar sıkıntı ediyosanız arkadaşlık bağınız pek de kuvvetli değil.

Arkadaş da pek bi acayip doğrusu,kocaı evden göndrr yok beni arkadaşı almaya gelsin filan. Arsız insandan da hiç hoşlanmam.

hahahahaha en güzel soru da sizinki :) o kadar okuduk,yorumladık bu arkadaş nerde :)))

yalnız gercekten merak ettim, konu sahıbı yazmış gıtmış ama bundan bahsetmemiş ki sanırım arkadası da bı otel falan ayarladı kalmadı

hahahahaha en güzel soru da sizinki :) o kadar okuduk,yorumladık bu arkadaş nerde :)))

yalnız gercekten merak ettim, konu sahıbı yazmış gıtmış ama bundan bahsetmemiş ki sanırım arkadası da bı otel falan ayarladı kalmadı

konu sahibi başta ben olmak üzere bir çoğumuzu azarladı gitti.o yuzden arkadaşın akıbeti belli değil :)

ne yorumu sadece konuyu açmışsınız sonra çıkıp gitmişsiniz.ilk anlattğınız durumla son anlattığınız durum çok farklı ve tepkilerden sonra olayı yanlış aktardığınızı düşünüyorum.

arkadaşlar fikri neyse zikri odur vs bu nasıl bir itham dır ben de ziyarete gidebilirdim mecbur kalabilirdim ama asla naz yapmazdım yok eşin gitsin yok beni bilmem kim alsın burası doğu ili ulaşım sıkıntı dağın başı o saatde geleceğini bana söylese ben ona göre önlem alırdım.eşimi evden göndermezdim.önceden bir taksici ayarlar onun inme saatinde aldırır dım.
Bana bayan arkadaş ben o saatde taksiye binmeme bi dünya para şimdi dedi ben cinnet geçirdim.
ben kimi bulayım kimi rica edeyim.öncesinde söylenen saat değil ..ben onu kabul etmek istemesem dolma vs yapıp börekler hazırlamam evimi temizleyip çarşaflarına kadar hazırlamam ben insanların yok eşin gitsin yok beni al yok ben taksiye binemem bu nazına kızıyorum

Hayırda eşinize telefon edip sonradan biz alacağız deseniz yani esinIz evden gidiyor tamamda çağırsan gelmeyecek yerde mi ?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Benimde arkadaşım gelse eşim evden gidip başka bi yerde kalsa eşimi tebrik ederimm...

nedennnn...

çünkü demek ki karşıdaki bayanı düşünüp evde rahat hareket etmesini daha rahat davranmasını istemiş derim..

bence bu bir nezakettir..

ne kadar fesatsınız ya hemen farklı yorumlamışsınız...

biri bi şey diyor herkes o düşüncede oluyor....

Valla bence de oyle ya. Ben de arkadasim gelse esimi gonderirim. Guvenle de hic alakasi yok. Kizcagiz rahat etsin. Rahat rahat giyinsin, dusunu alsin, tuvalete gitsin :52: Evde erkek olunca, ne kadar samimi de olsan rahat edilmiyo.

Merhaba Kızlar ..
Eski işyerinden arkadaşım bulunduğum ile iş sebebi ile iki günlüğüne geliyor muş bana nazikçe misafir kabul edermisin diye sordu.sağolsun..hazırlık yemek vs hazırladım
Yalnız gece geç saatde burada olacağını söylemedi ben akşam 8 e ayarlamıştım kendimi.çünkü o saatde aracının inceğini söyledi.Gece 1 deyince şok oldum ne dolmuş ne otobüs var o saatde ilçede oturmam ona keza taksi tutsam 200-300 lirayı bulur.
arkadaşım için can feda ama üzerimde o kadar nakit yok.
arabamız var eşim işe gidip geliyor.ve ben çok iyi kullanıcı değilim.eşim de şöförlüğüme güvenmiyor.tek gidemezsin kaza filan yaparsın arkadaşın seni görmeye geliyor ise atlasın taksiye gelsin diyor.
o kadar geç saatde geleceğini otobüse binince değil.bir gün önceden söylese idi.bizde ona göre bari bir şeyler düşünürdük.olmadı bi arkadaşımdan rica edeyim bende arada kaldım deyip bana kızıyor.
arkadaşıma durumu anlatan mesaj yazdım.tamam ben yakın bir ilde inerim otel de kalır sabah işe geçerim demiş.
yolda tabiki de arkadaşımı bırakacak değilim ama insan azıcık düşünür ..eşim perperişan dışarda kalıcak gecenin köründe ulaşım için napıcaz bilmiyoruz...zor durumda kaldık..
aradım tekrar durumu anlatmak için o hala ertesi gün işe gideceğinin derdinde ..ya ben hamileyim birde ben olsam asla kalmam evli arkadaşımın evinde..eşinin evden göndertmem .

'eşinin evden göndertmem' cümlesi aslında konu sahibinin diğer yorumunda belirttiği arkadaşının kocasını istemediğini doğrular nitelikte..
konu sahibi yazarken son cümlelerinde;

ben olsam evli arkadaşımın evinde kalmam , kocasını da göndertmem demiş...

ki doğru mantıktır, madem kocaya takıntın var o zaman evli arkadaşının evinde kalmasın bir zahmet...

ben konu sahibinin de misafir perver olmadığına inanmadım...
yazdığı güzel cümleler de var. çaresizliği belirtmiş..

yorum yapan arkadaşlar da maalesef ki yanlış anlamış olabilir...evet konu sahibi daha açık yazabilirdi.. ama anlamadık demek yerine herkes hatalı görmeye başlamış....
kii bu da '''''fikri neyse zikri o dur''''''' cümlesini doğruluyor :1:
yalnız kimin fikri kimin zikri orası muamma :32:

herkes hemen saldırmaya hazır, eş meraklısı demeye hazır...
:51:

Son düzenleme:
Anlamadan dinlemeden resmen saldırmıssınız...

bu sitede konu açarken hep bi korku oluyor zaten içimde mutlaka ön yargılı biri çıkar bilmiş bilmiş konuşur kendisi mükemmel ya...
:19:

yorum yapamamıs olmam sebebi ile pek cok arkadas kötü sözlerle itham etmiş.bir şey demiyorum....

Zaman ayııran arkadaşlarım için söylüuorum bayanı eve kabul etmedim.iyiki etmemişim.meğer dostlar eskisi gii kalmıyormuş bayan eski sevgilisi ile geldi iş yerime ben şok oldum evli bir bayan ve eski sevgilisi de evlenmiş barklanmış ikisi bir arabaa atlamış gelmişler benim yanıma gelme isteği ise ,eşindeki o arada geçen yolda gelme sürecine ilişkin şüpheleri kaldırmak...

yorum yapamamıs olmam sebebi ile pek cok arkadas kötü sözlerle itham etmiş.bir şey demiyorum....

Zaman ayııran arkadaşlarım için söylüuorum bayanı eve kabul etmedim.iyiki etmemişim.meğer dostlar eskisi gii kalmıyormuş bayan eski sevgilisi ile geldi iş yerime ben şok oldum evli bir bayan ve eski sevgilisi de evlenmiş barklanmış ikisi bir arabaa atlamış gelmişler benim yanıma gelme isteği ise ,eşindeki o arada geçen yolda gelme sürecine ilişkin şüpheleri kaldırmak...

konu sahıbı kadının ne yaptıgına bakana kadar, arkadasını taksı parasını bahane edip ortada bıraktın, bu konuda bir düşün. Herkes kendi vicdanından sorumlu olsa ne guzel olur.

Back
X