- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Yok canım öyle degil sevgilisi yok surekli yalnızliktan dem vurur. O atanali yeni olmadi ki 6 7 sene oldu hevesli desem.İlginç bir durum... ama ilk atandığım zamanları hatırlıyorum bekardım param vardı kimseye hesap vermiyordum çok kolaydı bi yerlere gitmek.. para durumunu düşünme zaten o öder herhalde halden anlar.... ama sormadan etmenden geliyorum demesi yanlış olmuş. Aklıma şöyle bir şey geldi. Size geliyor tamam ama bence sevgili yapmıştır ordan.. senle gezmeyecektir sevgilisi ile görüşmeye gidecektir .. gelişmeleri bekliyorum
Aile huzursuzlugunu belli etmeye utaniyorum nedenseAçıkça söyle
Buraya gelmen beni Mutlu eder ama annem babam limoni
Ev biraz huzursuz ben seni rahat ettiremem vs de
Bu senin ayıbın veya utanacağin birşey değil. Detay verme ama genel anlamda sorunku olduğundan bahsedebilirsin biraz.Aile huzursuzlugunu belli etmeye utaniyorum nedensedile getiremiyorum.
Aile huzursuzlugunu belli etmeye utaniyorum nedensedile getiremiyorum.
Valla supersin acik sozlu olmak en iyisi ama ben yapamiyorum işte. Hadi iki gunlugune geleyim dese tmm derim ama bir hafta saka gibi.Hic hic hic hoslanmam dunde burada bir konu vardi ama o evli ve istemiyordu ben de bu sekilde bir sey yasamistim yahu bir sor ben olsam on defa musaitlik durumunu olcer tartarim gecen gun de telefon acti yine bu kisi evliyim su an evimiz musait degil biz gelirsek sanada geliriz diyor :)))) kedimde var biz kendimize gore uygunuz soru sormasini bilmemek en buyuk iticiligi :) ben de canim kusura bakma yerimiz yok dedim olsa basimin taci ama yoksa ne yapayim :)) bazen insan kendini bilmez olunca cevap vermek degil savurmak lazik hak ediyorlar.
Aynen bi işi olur gelir yardimci olurum ya da beni gormek ister bi kac gun gelir amenna ama bir hafta kisa bi sure degil ve ben evde yalniz yasamiyorum ailemle yasiyorum kafama gore hareket edemiyorum sonuçta. Bu yasima geldim hic kimse de gidip de kalmadim rahat edememBencede sole acikca.. bu milletin bi yerlere kalma istegide beni olduruyo
Benim de surekli basima geliyo yine olacak iste elin kizi atandi geziyo tozuyo ben de onu agirliyorum aileme karsi bu duruma düşmüş oluyorum.Heh birde gelsin atanma muhabbetleri bilmem neyi bu issizlik doneminde evde zaten mutsuzluk ruzgarlari esiyor birde tatilci agirlayin aman canim neyse birde ben doldurmayayim :) ama haz etmiuorum basima geldi
evet oda ayri bi sorun.ne kadar lafini etmesede kendinizi kotu hissedeceksiniz.hic gerilmeye gerek yok bi bahane bulunBenim de surekli basima geliyo yine olacak iste elin kizi atandi geziyo tozuyo ben de onu agirliyorum aileme karsi bu duruma düşmüş oluyorum.cidden benim için bu konu ayri bi dert zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?