Davetsiz misafir

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Slm kizlar. Ben ailemle yasayan 26 yasinda bi kızım uniden bi arkadasm var o zamanlar samimiydik sonrasinda ara sira gorustuk telde 6 7 yil oldu yani okul biteli.

O memur calisiyo ben atanamadim ufak tefek islerde calistim suan calismiyorum evdeyim. Izine ayrilmis bana msj atti size gelcem ozledim falan diye. Burasi tatil koyu mu anlamadim ki iznini kullanmaya benim yanima gelmesi sacma degil mi hani musait misiniz falan diye bile sormadi. Biraz emri vaki yapti.

Benim ailem sıkıntılı surekli kavga eden bi anne babam var bu sartlarda onu agirlamam cok zor onun dışında babam bana laf sokar o atandi sen atanamadin diye. Simdi gezmeye tozmaya ciksak benim param yok biseyler yesek icsek benim o misafir diye ona para odetmemem gerekir. Zor durumda kaliyorum.

Sizce ne yapmam nasil davranmam gerekir gelme de diyemem seviyorum arkadasimi iyi hos ama 27 yaşında bi kiz hani gel bi iki gun kal ama 1 hafta kalacakmis. Annem simdiden soylenmeye basladi. Sastim kaldim. Akil verin

İlginç bir durum... ama ilk atandığım zamanları hatırlıyorum bekardım param vardı kimseye hesap vermiyordum çok kolaydı bi yerlere gitmek.. para durumunu düşünme zaten o öder herhalde halden anlar.... ama sormadan etmenden geliyorum demesi yanlış olmuş. Aklıma şöyle bir şey geldi. Size geliyor tamam ama bence sevgili yapmıştır ordan.. senle gezmeyecektir sevgilisi ile görüşmeye gidecektir .. gelişmeleri bekliyorum

Yok canım öyle degil sevgilisi yok surekli yalnızliktan dem vurur. O atanali yeni olmadi ki 6 7 sene oldu hevesli desem.

Hic hic hic hoslanmam dunde burada bir konu vardi ama o evli ve istemiyordu ben de bu sekilde bir sey yasamistim yahu bir sor ben olsam on defa musaitlik durumunu olcer tartarim gecen gun de telefon acti yine bu kisi evliyim su an evimiz musait degil biz gelirsek sanada geliriz diyor :)))) kedimde var biz kendimize gore uygunuz soru sormasini bilmemek en buyuk iticiligi :) ben de canim kusura bakma yerimiz yok dedim olsa basimin taci ama yoksa ne yapayim :)) bazen insan kendini bilmez olunca cevap vermek degil savurmak lazik hak ediyorlar.

Heh birde gelsin atanma muhabbetleri bilmem neyi bu issizlik doneminde evde zaten mutsuzluk ruzgarlari esiyor birde tatilci agirlayin aman canim neyse birde ben doldurmayayim :) ama haz etmiuorum basima geldi

insan gittiği yerde otel ayarlar, samimi arkadaşıyla dışarda görüşür. derse ki illa gel bir günde bizde kal o zaman gidersin yada uğrar ailesiyle tanışır kalmadan dönersin. yani o arkadaşın için söylüyorum bunları. oluru budur. bu insanlardaki rahatlık beni rahatsız ediyor. ne demek elin evinde tatil yapmak. senin için zor bir durum nasıl gelme diyeceksin ki. bence sen de bir yere gideceğini söyle gitmesine son 2 gün kala da döneceğini söylersin birkaç gün takılırsınız birlikte. sonra o döner

Açıkça konuş." Seni ağırlamak çok isterdim ben de seni özledim ama ev durumum pek iyi değil bizimkilerden dolayı. Rahat edemezsin diye korkuyorum." Diye falan.
Hesap falan ödeme kısmında da sonuçta atanmış ve işi olan o. Sana ödetmemesi lazım. Ayrıca sana sormadan gelme kararı alan da o. O konuda kendini kötü hissetme. Onun zaten anlayış göstermesi gerekir.

Valla supersin acik sozlu olmak en iyisi ama ben yapamiyorum işte. Hadi iki gunlugune geleyim dese tmm derim ama bir hafta saka gibi.

Sana emrivaki yapamaz akıllı ol azcık müsait değiliz diye mesaj at kıza...o da gelmez misafir masraf demek bacım senin durumunda ağırlayacak gibi değil okuduğumdan anladım kendi kendi rezil edersin
Nasıl arkadaşlık bu ya gelip sizde kalacağım nedir
Tek bir kız başına dünya kötü hadi sende atansan evin olsa iki kız tatil edinde ailenin yanına gelmesi ne demek oluyor belki abin var belki babanın ağzı bozuk
Belki annen sinir hastası
Düşüncesiz.....

Bencede sole acikca.. bu milletin bi yerlere kalma istegide beni olduruyo
Aynen bi işi olur gelir yardimci olurum ya da beni gormek ister bi kac gun gelir amenna ama bir hafta kisa bi sure degil ve ben evde yalniz yasamiyorum ailemle yasiyorum kafama gore hareket edemiyorum sonuçta. Bu yasima geldim hic kimse de gidip de kalmadim rahat edemem

Açıkça söyle ne varki bunda.babam biraz sıkıntılı rahat vermez de.yani gerçekten bunu söylemek çok zor bişey değil

Heh birde gelsin atanma muhabbetleri bilmem neyi bu issizlik doneminde evde zaten mutsuzluk ruzgarlari esiyor birde tatilci agirlayin aman canim neyse birde ben doldurmayayim :) ama haz etmiuorum basima geldi
Benim de surekli basima geliyo yine olacak iste elin kizi atandi geziyo tozuyo ben de onu agirliyorum aileme karsi bu duruma düşmüş oluyorum. cidden benim için bu konu ayri bi dert zaten.

o surede baska bi yatili misafirin oldugunu soyle dayi,teyze hal gibi.yani senden once soylediler gelsende rahat etmezsin.ayni durumu bende yasadim kabul etmedim arkadasim bana küstu.2 yildir konusmuyor ama takmiyorum ben onun oteli degilim.bide bana acinarak atanamadin falan bile diyodu o yuzden hic istemedim

Benim de surekli basima geliyo yine olacak iste elin kizi atandi geziyo tozuyo ben de onu agirliyorum aileme karsi bu duruma düşmüş oluyorum. cidden benim için bu konu ayri bi dert zaten.
evet oda ayri bi sorun.ne kadar lafini etmesede kendinizi kotu hissedeceksiniz.hic gerilmeye gerek yok bi bahane bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…