Davetsiz misafir

Gercekten bir zamanlar samimi bir arkadasiniz olduguna emin misiniz? Benim arkadasim olsa,annemle babam yaninda kavga da etse halden anlar yani. Ailemi zaten detaylica bilir,en yakin arkadaslara mahcup da olunmaz. En iyisi siz dogrudan gelmeni istemiyorum deyin

Acik kapi bırakmadan söyle sen dedin ama ailemle yaşıyorum biliyorsun planları varmis ,sehir dışından misafirleri gelecek vs. Deyin. Eger kavga küslük gibi şeyleri demek istemiyorsanız.

Demek ki seni hala çok samimi gördüğünden sana geliyorum dedi ama sen ailenin durumunu anlat bence hiç hoş olmaz evde misafir varken tartışma olması

Müsait olmak zorunda mısınız ? Neden kibarlıktan kırılıyorsunuz ki ? O size gelecem diyebiliyorsa ve sizin içinde bulunduğunuz durumu düşünmüyorsa siz de ev müsait değil deyin. İlla biri bişe dedi mi onu oldurmamız gerekmiyor ki, canım ben de özledim ama ev şuanda hiç müsait değil falan de. De yani bu ayıp bişe değil ki.

Böyle dusuncelisi beni bulmaz. Acaba bi bahane mi uydursam gercekten. Ayip etmis olur muyum. Bi yakinimiz hastalandi sehir dışında olucaz gibisinden.

Memur olmak böyle birşey galiba
Özelde çalışıyor olsa iznini 6 yıl önceki arkadaşında harcamak aklına bile gelmezdi bence :)
Ev pek müsait değil diyebilirsin bence.
Simdi saydim da 7 yıl olmuş:) nerdeyse 8 olacak :) ah ahh akillisi bizi bulmaz:) arkadasm iznim var bu arada iki günlüğüne seni de goreym dese memnun bile olurum ama bir hafta demesi daha gelmeden beni geriyo

Valla canim icimi okudun babamin agzi cok bozuk Annem le surekli didisme halinde dolayisiyla annem sinir hastasi oldu ben evde issiz yani elle tutulacak bi tarafimiz yok en azından iki gunlugune gelse yine elimden geleni yaparim 1 hafta kalma ya gelmek ne demek bu neyin rahatlığı kac yil onceki arkadaslik netice de. Nasil guveniyo bilmedigi etmedigi bi aile netice de.

Iste halden anlamiyosa kustugunuz iyi olmus. Ben de simdi senin gibi atanamadim acinacak durumda gibi olcam ailem kiyaslama yapacak vs vs. Of of

evet oda ayri bi sorun.ne kadar lafini etmesede kendinizi kotu hissedeceksiniz.hic gerilmeye gerek yok bi bahane bulun
Oyle gercekten yiyo iciyo geziyo onlari anlatacak aldıklarını gosterecek ailemin yaninda ben kotu duruma dusucem. En iyisi bi bahane bulmak ama yapabilecegimi sanmıyorum( of of

Cok haklisn gercekten. Ama bende o medeni cesaret yok . Hayir demek cok zor geliyo

Hayır demeyi öğren ablacım yoksa benim gibi çekersin. İyi niyetini, nezaketini sömürür insanlar

Valla bu kadar sorun olacaksa sizin için, canım sen geleceğim dedin ama ev misafir ağırlamak için hiç uygun değil
sakın sakın yanlış anlama diye samimiyetine bağlı ne kadarını açıklayabileceksen açıklarsın olur biter.
Kırılmaya da hakkı yok senin başka bir planında olabilirdi sonuçta

Davetsiz misafir olmaz... 1-2 gün kabul edilir ama 1 hafta demişsiniz çok uzun bir süre. Hem neden sizin yaninizda 1 hafta geçiriyor ki ailesi memleketi vs yok mu... acikca soyleyin yoksa cok basiniz agrir

O sizi tatilinde yanınıza gelecek kadar yakın görüyor ama siz müsait olmadığınızı söyleyemiyorsunuz yani.

Bu kadar yakın değilseniz söyleyin işte. Söylemeden vahiy yoluyla kıza inecek değil ya.

Şuan evimiz müsait değil. Istersen ben geleyim senin yanına de.

Aynen öyle.Gerçekten özlediği için geliyorsa zaten buyur gel der.Yok gezmek için kalmak için geliyorsa da şu şartlar altında evinizde kalmasına izin vermeyin.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı.Bizde de tam tersi ben atanmıştım o atanamamıştı.Hafta sekiz cuma dokuz bize gelirdi , bizimkiler bişey demez karışmaz filan ama olmuyor yani koskoca kız olmuşuz aile evinde olmuyo misafir ağırlamak.En son evlendi de aramaz sormaz oldu , işte arkadaşlığı da bu kadarmış yani.

Keske bu da evlense daha once de geldi hafta sonu gezdik tozduk tamam şimdi bi hafta ben napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…