- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.467
- 798
- 35
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Eğitim önemliİyi aksamlar sevgili hanımlar. kafam çok karışık. Akıl verin ne olur.32 yaşındayım. Üniversite mezunuyum, kamu kurumunda çalışıyorum. Bunu söylememin sebebi genel konumla ilgili olduğu için. Benim bir sevdiğim var. Kendisi üniversite okumamış(benim için önemli değil kendisini geliştirmiş biri). Kendisi sporla uğrasıyor. Bir spor salonunda çalışıyor. Öğrencileri var ders verdiği. Boş kaldığı zamanlarda da ek iş yapıyor. Yani en az benim kadar kazanıyor. Aileme anlattım. Annem de ilk başlarda istemedi. Zorlanırsın, o memur değil sen memursun olmaz diye. Annem ikna oldu babama konuyu açtık.3 haftadır istemediğini söylüyor. Denk değilsiniz. Öğrencisi olmazsa işsiz kalır olmaz dedi. Memur olsa sorun olmaz diyor. Kafalarınız uyuşmaz, zaten ablan boşandı sen de öyle olursan kaldıramam dedi. O böyle konuştukça acaba gerçekten mutsuz olur muyum diye de düşünüyorum. Seviyorum onu. Zaten başkası da olmuyor denedim... Gerçekten her sey para mı? Yeri gelir işsiz de kalır insan. Bu gerçekten sorun oluyor mu ? Var mı benim durumumda olup, mutlu olanlar.
Ama bu konu aranızda ne kadar sorun oluyor ya da sorun oluyor mu hiç ?
Bunu iyi gözlemleyin.
Aileniz memur olmadığı için istememiş.
Memur olsa lise mezunu olmasına bakmazdı eminim.