İyi aksamlar sevgili hanımlar. kafam çok karışık. Akıl verin ne olur.32 yaşındayım. Üniversite mezunuyum, kamu kurumunda çalışıyorum. Bunu söylememin sebebi genel konumla ilgili olduğu için. Benim bir sevdiğim var. Kendisi üniversite okumamış(benim için önemli değil kendisini geliştirmiş biri). Kendisi sporla uğrasıyor. Bir spor salonunda çalışıyor. Öğrencileri var ders verdiği. Boş kaldığı zamanlarda da ek iş yapıyor. Yani en az benim kadar kazanıyor. Aileme anlattım. Annem de ilk başlarda istemedi. Zorlanırsın, o memur değil sen memursun olmaz diye. Annem ikna oldu babama konuyu açtık.3 haftadır istemediğini söylüyor. Denk değilsiniz. Öğrencisi olmazsa işsiz kalır olmaz dedi. Memur olsa sorun olmaz diyor. Kafalarınız uyuşmaz, zaten ablan boşandı sen de öyle olursan kaldıramam dedi. O böyle konuştukça acaba gerçekten mutsuz olur muyum diye de düşünüyorum. Seviyorum onu. Zaten başkası da olmuyor denedim... Gerçekten her sey para mı? Yeri gelir işsiz de kalır insan. Bu gerçekten sorun oluyor mu ? Var mı benim durumumda olup, mutlu olanlar.
Merhaba, onu gerçekten seviyor musunuz bence en önemli şey bu ..
Evlilikte evet denklik önemli..
Ama her ilişkinin ayrı bir özelliği var, belki o memur değil, ama kendini çok geliştirmis biri olabilir..
Kimi üniversite mezunu oluyor ama kaba Saba ,kültürsüz, düşüncesiz ..düşünsenize hayat geçmez öyle biriyle..
Kendini geliştirmiş biriyse bence mutlu olabilirsiniz ..
Sizin zor zamanlarınızda yaninizda mi
Sizi sahipleniyor mu. Ortak yonleriniz çok mu ,onunla kitap okuyabilir misiniz, mesela beraber tatile ciksaniz keyif alır misniz ..
Bunlara odaklanın..
Çok sevdiğim bri arkadaşım sizin durumunuzdaydi, annesi karşı çıktı, denk görmedi..
Ama o çocuk kızı sahiplendi, kizi yıllardır görüşmediği babasıyla gorusturup barıştırdı.. en zor zamanlarında yanında oldu.. annesine rağmen evlnedi kız.
Benim de başıma benzer bir durum geldi.
Biz evlenemedik..
Sonra ben ailemin onayladığı biriyle görüşmeye basladim ve asla onunla mutlu olduğum gibi olamadım.. kesinlikle herşey aşk degil, sevgi değil..
Ama uyum varsa ,mesleki ve diğer farkliliklar asılabilir diye dusunuyorum