Saç Uzatma Yöntemleri Dax super gro mucize

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Kızlar saçlarım berbat halde idi sarı sevdası yüzünden ve zaten kısaydı. Geçen gün kızıla boyattım ve uçlar sapsarı kaldı kestirmek zorunda kaldım çok kötü yanmıştı. Bugün dax aldım 5 saat saçımda beklettim hızlı ve sağlıklı uzasın diye. Yıkadım ve kendi halinde kurudu resmen saçlarıma can geldi. Yumuşacık pırıl pırıl oldu dalgaları düzeldi. Umarım uzatmaya faydası olur. Kullanan arkadaşlar varsa uzatır mı gerçekten

Ben kullanıyorum ekimden bu yana bayada faydasını gördüm. Resimlerim telefonda telefondan girebilirsem onlarıda eklerim farka bakarsın

Kızlar saçlarım berbat halde idi sarı sevdası yüzünden ve zaten kısaydı. Geçen gün kızıla boyattım ve uçlar sapsarı kaldı kestirmek zorunda kaldım çok kötü yanmıştı. Bugün dax aldım 5 saat saçımda beklettim hızlı ve sağlıklı uzasın diye. Yıkadım ve kendi halinde kurudu resmen saçlarıma can geldi. Yumuşacık pırıl pırıl oldu dalgaları düzeldi. Umarım uzatmaya faydası olur. Kullanan arkadaşlar varsa uzatır mı gerçekten
Bende watsons ta görmüştüm fiyatını sormadım,ama merekta ediyodum,kaça aldın canım nereden,ve içeriğini anlatırsanda sevinirim belki bende alırım.

Bende watsons ta görmüştüm fiyatını sormadım,ama merekta ediyodum,kaça aldın canım nereden,ve içeriğini anlatırsanda sevinirim belki bende alırım.

Arama motoruna adını yazdığında her türlü bilgiye daha hızlı ve çabuk ulaşabilirsin akasyapapatyacım:)

Watsons+gratis vs satışta, 34 tl gibi bir rakamı var,ilk yıkamada bende^^ inanmıyorumm^^şeklinde bir fark çıkartmadı.Zamanla olacak şey,ama yerine getiriyor vaad ettiklerini.

vaad ettikleri;

saçtan zor çıkıyor,bu yüzden ıslatmadan köpükleme işlemi yapılmalı.Bence Saçta boyayıda akıtıyor. bu kadar :)

Harika bir ürün. Saçlarım çok zor uzar normalde. Şekilsizdir ve sürekli düzleştirmek zorunda kalırım. Ama bu ürünü kullandıktan sonra tamamen kalktı bu sorunlar. Yazın sacımı küt kestirmistim. Sarıdan sonra siyaha boyadım ama pişman oldum. Şimdi hem rengini açmak istiyorm hem uzamasını istiyorm. Her kullanışta daha dolgun saçlarım. Çok canlı. Uzama konusundada üstüne tanımam. Islatmadan köpürtmekte fayda var tabii :))

evet resmi olarak bugün ben de başladım bu ürüne..
hadi bakalım..

Back
X