Konuyu hortlattım değil mi

Yumurta sarısı iyide bakım yapıyor, kase içinde çırp güzelce yedir zaten 10 dakika sonra kaskatı oluyor ama eğer kokuya hassas bir burnun varsa biraz sıkıntı yaratabilir...
Size bir şey anlatayım da gülün
Amerika'dan bir arkadaşım geldi, dün görüştük. Benim bu tarz şeyleri denemeyi sevdiğimi bildiği için bana dax tarzı ginseng miracle isimli bir saç uzatıcı getirmiş kavanoz içinde. Dün gece bir heves sürdüm, yine ısı ile erittim azıcık azıcık sürdüm ama o da ne

Sabah yıkamak için boneyi çıkarttım saçlarıma sanki yağ değil de gres yağı sürmüşüm kaskatı yapışkan iğrenç bir şey... Ne yapayım ne yapayım, yumurta çözmez, şampuan çözmez, saç kremi hiç çözmez

İlk denemeyi Direkt çam terebentin ile yaptım, baktım azıcık o tabakayı inceltmiş ama ııhhhh hala yapışık girdim duşa yıkadım çıkmıyor artık yapacak başka bir şey kalmayınca bulaşık deterjanım fairy saçlarımın elinden öptü şaka gibi! Bir daha kullanır mıyım tövbe hahahahaha
Kalan kavanozu artık sokaktaki çocukların bisiklet zincirini yağlamak için kullanırım

Birde kullanma talimatında en iyi sonuç için her gün kafa derinize ve saçlarınıza uygulayın diyor oldu