dayak manyagi

Öldüresiye dövmek mi? Bunu yapma sakın.
Bunun yerine dayısı olarak yeğenine karşı yeterince iyi olmadığını belirten bir konuşma yapman gerekiyor. Son kez uyar, olmazsa da bebekten ve kendinden uzak tut onu.
Evi yok mu bu oğlanın? Ya da beraber mi oturuyorsunuz? Bir şekilde aynı ortamda bulunmayın.

Kardeşinizin hiçbir suçu yok.
Muhtemelen hiç kimse çocuğu karşısına alıp neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretmemiş.
Size de öğretilmemiş ki dayağı çözüm olarak görebiliyorsunuz.

Sen gerçek mizin ya. Yedi kedi, bir bebek ve kardeşini döverek öldürmek isteyen bi kadın bi anne, deli evi mi bu.
Git evine otur ne işin var orda
Hahahahaaha gerçekten yaaa okuyunca anladım kardeşim normale merhametlidir duygusal bir çocuk oglumu sever okşar kucaklamak ister benimkisi mesela yani gbi

Al bebeğini g.... sok diyen çocuk zaten şiddet gördüğü için bu hale gelmiştir .

Kardeşini öldüresiye dövme düşüncen yerine , anne ve babanla detaylıca konuş bu durumu .

Yani esim yokken annemlerdeyim aslinda cok iyi bir cocuk bana der ben onum dayisimiyim ne zmana buyuyecek ne zaman konuşacak ama korkuyorum sinir krizi geçirdiğinde mesela yapar mi diye hemen oğlumun odasına doğru gittimi koşuyorum mesela

Ama " öldüresiye dövüp , korkutsam mı " demişsin . Şimdi lohusasın ya sinirlerin yıpranmış senin .
Kardeşin 13 yaşında bi çocuk daha , güzel güzel konuşabilirsin , sakin ol konuşurken .
Dayak derken kardeismi tabikdie dovmem ne bilim korkutmak istiyorum ergen hiç korkmuyor

Al bebeğini g.... sok diyen çocuk zaten şiddet gördüğü için bu hale gelmiştir .

Kardeşini öldüresiye dövme düşüncen yerine , anne ve babanla detaylıca konuş bu durumu .
Babamgile annemlere dedim annem dedi o savunmasız sen dayisin bizlere muhtaç diye dediği su ben manyakmiyim el kadar cocuguga birsey yapacak dedi ama korkuyorum iste

Kardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
Senin 1 aylık bebeğin var ve sigara içiyorsun sonrada o ellerle üst baş ile bebğini kucaklıyorsun aman kedileri yaklaştırma mikrop kapar kesin sizden kapmaz nede olsa

Yok artık dövmek nedir?
O çocuğu psikologa falan götürün. Benim erkek kardeşim de küçük kardeşimi kıskanıyor hemde aşırı ama şu zamana kadar dayağa başvurmadık. Bazen poposuna hafifçe vurur anndem oda 13 yaşında. Psikologa götürüyoruz onunla ilgileniyoruz vs daha iyi oluyor.
Dövmek nedir ya bir çocuk dövülür mü?

Ama " öldüresiye dövüp , korkutsam mı " demişsin . Şimdi lohusasın ya sinirlerin yıpranmış senin .
Kardeşin 13 yaşında bi çocuk daha , güzel güzel konuşabilirsin , sakin ol konuşurken .
Aynen öyle zaten çok duygusal bir cocuk ve gerçekten bizlerin arasında en fazla 4 yas var birde kiz kardeşim oldu yeni ardi ardına kardeşlerim oldu sanılanın aksine annem babam bizleri geç yapmış ve asla şiddet de yok başka birseyde ama bizler hep kardeslerimle dovusuruz yani bilmiyorum niye kıskançlık herhalde

o ailede psikolojik ve fiziksel şiddet olmadığına kimse beni inandıramaz. tanıyan bilen kimse de çıkıp yetkililere şikayet vs etmiyor mu acaba?

Kardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
Sen gerçek misin??? Bir aylık beveğin var ve sigara içiyorsun.!!!! Hangi savunmasızlıkyan korumadan bahsediyorsun. Seni şikayet etmek lazım.

Sizi biri öldüresiye dövdü mü ?? Kardeşi için bunları düşünen insan kendi çocuğuna neler yapmaz... Allah a emanet büyür o çocuk yazık!!! Senin çocuk büyüyünce kardeşinden beter olur bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…