- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Hi hi tamam.
Hahahahaaha gerçekten yaaa okuyunca anladım kardeşim normale merhametlidir duygusal bir çocuk oglumu sever okşar kucaklamak ister benimkisi mesela yani gbiSen gerçek mizin ya. Yedi kedi, bir bebek ve kardeşini döverek öldürmek isteyen bi kadın bi anne, deli evi mi bu.
Git evine otur ne işin var orda
Yani esim yokken annemlerdeyim aslinda cok iyi bir cocuk bana der ben onum dayisimiyim ne zmana buyuyecek ne zaman konuşacak ama korkuyorum sinir krizi geçirdiğinde mesela yapar mi diye hemen oğlumun odasına doğru gittimi koşuyorum meselaÖldüresiye dövmek mi?Bunu yapma sakın.
Bunun yerine dayısı olarak yeğenine karşı yeterince iyi olmadığını belirten bir konuşma yapman gerekiyor. Son kez uyar, olmazsa da bebekten ve kendinden uzak tut onu.
Evi yok mu bu oğlanın? Ya da beraber mi oturuyorsunuz? Bir şekilde aynı ortamda bulunmayın.
Dayak derken kardeismi tabikdie dovmem ne bilim korkutmak istiyorum ergen hiç korkmuyor
Babamgile annemlere dedim annem dedi o savunmasız sen dayisin bizlere muhtaç diye dediği su ben manyakmiyim el kadar cocuguga birsey yapacak dedi ama korkuyorum isteAl bebeğini g.... sok diyen çocuk zaten şiddet gördüğü için bu hale gelmiştir .
Kardeşini öldüresiye dövme düşüncen yerine , anne ve babanla detaylıca konuş bu durumu .
Senin 1 aylık bebeğin var ve sigara içiyorsunKardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
Aynen öyle zaten çok duygusal bir cocuk ve gerçekten bizlerin arasında en fazla 4 yas var birde kiz kardeşim oldu yeni ardi ardına kardeşlerim oldu sanılanın aksine annem babam bizleri geç yapmış ve asla şiddet de yok başka birseyde ama bizler hep kardeslerimle dovusuruz yani bilmiyorum niye kıskançlık herhaldeAma " öldüresiye dövüp , korkutsam mı " demişsin . Şimdi lohusasın ya sinirlerin yıpranmış senin .
Kardeşin 13 yaşında bi çocuk daha , güzel güzel konuşabilirsin , sakin ol konuşurken .
Kardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
Sen gerçek misin??? Bir aylık beveğin var ve sigara içiyorsun.!!!! Hangi savunmasızlıkyan korumadan bahsediyorsun. Seni şikayet etmek lazım.Kardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?