- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi sevilay1984
-
@Mune konumu kapatirmsiniz dayak manyağı diyorum gerçek anlıyorlar yardım isteuende hata kapatirmisin şimdi.
1 aylık bebek 6 kedi sigara içen bir anne yazık bebeğinize sutunle bile zarar veriyosun bebeğine bırak sigarayiKardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
Öldüresiye dovcem dediysem yaptim mi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz"Ne yapicam suan kimse yok esim iste annem dukkanninda babam arkadaşlarıyla dışarda öldüresiye dovup korkutsam mi?"
Haklısınız biz yanlış anladık.
Dovmiyecem dovcek olsam doverim zatenki yine dovemem çocuk 13 yaşında ama 175 boyunda ve 44 ayakkabı numarasi aklınız aliyormu kne yapım diye size soruyorumVay arkadaş millet köpek saldırıcak diye korkudan vururlen kıyameti kopardın
Kardeşinin o köpek kadar değeri yok mu
Öldüresiye dovcem dediysem yaptim mi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz
Dovmiyecem dovcek olsam doverim zatenki yine dovemem çocuk 13 yaşında ama 175 boyunda ve 44 ayakkabı numarasi aklınız aliyormu kne yapım diye size soruyorum
Konuyu saçma sapan açıyorsanız kimseye laf etmeye hakkınız yok.Öldüresiye dovcem dediysem yaptim mi saçma sapan cevaplar veriyorsunuz
Dusunemezmiyim ? Düşünmek farklı yapmak farkli17 yaşındasın. bizimle aşık atmaya, öyle demedim de şöyle dedim diyerek sıyrılmaya çalışıyosun ama bunun için fazla küçüksün.
biz de dövdün demedik zaten dövme fikrini düşünebiliyor olmana laf ettik.
Dusunemezmiyim ? Düşünmek farklı yapmak farkli
Dovmiyecem dovcek olsam doverim zatenki yine dovemem çocuk 13 yaşında ama 175 boyunda ve 44 ayakkabı numarasi aklınız aliyormu kne yapım diye size soruyorum
16 yaşında olduğunu bilmiyordum konu sahibinin.
17 yaşı doldurmadan evlenmek yasak bu ülkede!?
Nasıl ve nerede gerçekleşiyor bu olay
Şu an bir de ortada işlenen bir suç var
16 yaşında olduğunu bilmiyordum konu sahibinin.
17 yaşı doldurmadan evlenmek yasak bu ülkede!?
Nasıl ve nerede gerçekleşiyor bu olay
Şu an bir de ortada işlenen bir suç var
Üyelik nasıl silinior allasen yardım esin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?